با عرض سلام منن یکسری اطلاعات pdf كه خيلي برايم مهم است روي desktop داشتم که خواستم ویندوز عوض کنم که درایو فرمت شد اما ویندوز روی آن نصب نمیشود و اطلاعاتم پرید من چگونه میتوانم این اطلاعات را با نرم افزار ریکاوری که بتواند بدون آسییب زدن به اطلاعاتم به خوبی برگرداند استفاده کنم آیا با disk edit میتوانم این کار را بکنم اگر میشد کار ریکاوری با این نرم افزار را به من آموزش دهید و اینکه چرا مرحله اول ویندوز نصب کردن میرود اما با ریست شدن و برای نصب ویندوز باز یک پیغام میدهد هارد در پارتیشن مجیک تحت داس هم پارتیشنها به صورت زرد و روی یک درایو با نوشتن ارور میآید با چه نرم افزاری میتوانم با حفظ اطلاعات مشکلم را حل کنم
سلام خدمت شما دوست عزیز
شما روی هادتون هیچ ویندوزی نصب نکنید و هاردتون رو به عنوان هارد دوم به یه سیستم دیگه وصل کنید اونوقت از برنامه ریکاور استفاده کنید
من خودم از recover my file استفاده می کنم و خیلی خوب جواب میده
روش کار هم اینه که بعد از نصب برنامه کافیه اونو اجرا کنید و بعد گزینه complite format recover انتخاب کنید در صفحه بعد پارتیشن رو انتخاب می کنیم و در مرحله بعد پسوند هایی که می خواهیم ریکاور بشه و بعد هم start
از مزایای این برنامه اینه که فایل های پاک شده رو با اسم خودشون و توی پوشه خودشون بر می گردونه برای اینکار کافیه بعد از پایان جستجو گزینه folder view انتخاب بشه و پوشه های مورد نظر تیک دار بشن و بعد گزینه save file انتخاب بشه
البته بعضی مواقع که با اسم خودشون نمی تونه برگردونه شما فقط باید در قسمت file type view فایل ها رو تیک دار کرده و save file زده بشه
امیدوارم خوب توضیح داده باشم

k: