آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sh110

کاربر
2007-06-09
39
57
ضمن عرض سلام وخسته نباشید من یک هارد 160 مکستور دارم که هر بار ویندوز رو روش نصب میکنم تا زمانیکه به برق هست مشکل نداره کافیه چند روز از برق خارج بشه کلیه اطلاعات حتی ویندوز پاک میشه و من مجبور به نصب مجدد ویندوز هستم تا الان چند بار این اتفاق افتاده ایا راهی برای رفع این عیب هست با کمال تشکر

majid_tech

کاربر
ضمن عرض سلام وخسته نباشید من یک هارد 160 مکستور دارم که هر بار ویندوز رو روش نصب میکنم تا زمانیکه به برق هست مشکل نداره کافیه چند روز از برق خارج بشه کلیه اطلاعات حتی ویندوز پاک میشه و من مجبور به نصب مجدد ویندوز هستم تا الان چند بار این اتفاق افتاده ایا راهی برای رفع این عیب هست با کمال تشکر

با سلام باتری بایوس را چک کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sh110

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
دوست عزیز میشه کاملتر توضیح بدید
پارتیشن ها هم پاک میشه یا فقط اطلاعات
اگه پارتیشن هست ایا بعد از نصب ویندوز جدید پیغام فرمت میاد
خوب اگر هنگام نصب ویندوز پارتیشن ها بود ولی جلوی اونا نوشته شده باشه unknown از پاور و رم سیستم مطمئن بشید
البته این حرف بر اساس تجربه است و تا دلیلی براش پیدا نکردم
بدرود

sh110

کاربر
2007-06-09
39
57
دوست عزیز میشه کاملتر توضیح بدید
پارتیشن ها هم پاک میشه یا فقط اطلاعات
اگه پارتیشن هست ایا بعد از نصب ویندوز جدید پیغام فرمت میاد
خوب اگر هنگام نصب ویندوز پارتیشن ها بود ولی جلوی اونا نوشته شده باشه unknown از پاور و رم سیستم مطمئن بشید
البته این حرف بر اساس تجربه است و تا دلیلی براش پیدا نکردم
بدرود
با سلام و تشکر فراوان از شما دوست عزیز بله پاک میشن در انتها بعد از تست فرمایشات شما اعلام خواهم کرد

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با سلام
دوست عزيز مادر برد شما چيه اگر هنگام نصب ويندوز روي هارد ساتا به مشكل بر ميخوري وپيغام f3ميدهد شما ابتدا ي نصب ويندوز دكمه شماره 6 fرا ميزنيد وبعد sوبعد ازان از شما مسير ميخواهد كه فايل مربوط به درايور ساتا(ساتاريد) وبعد از ان اگر فايل مربوط به شناساي هارد اجرا شد شما ميتوانيد هارد ساتا را پارتيشن وويندوز نصب كنيد (براي مادر بردهاي كه ويندوز xpروي هارد ساتا به صورت معمولي نصب نميشود )اگر ويندوز نصب شده داشته باشيد روي هارد ساتا بايد براي شناساي ساتا ريد را نصب كنيد تا بتوانيد پارتيشنهاي هارد ساتا را داشته باشيد(براي مادر بردهاي قديمي ساتا ساپورت براي بعضي از مدلها)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز آقای داود پور :
جسارتآ در تکمیل فرمایشات جناب عالی عرض میکنم که مادربردهای چیپست اینتل هیچوقت نیازی به نصب رید برای شناسایی ندارند و خودکار هاردهای ساتا را میشناسند(auto raid) هستند و بحث رید در مادربردهای با چیپست via و sis مورد استفاده است .
با تشکر .

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
با سلام و تشکر فراوان از شما دوست عزیز بله پاک میشن در انتها بعد از تست فرمایشات شما اعلام خواهم کرد
دوست عزیز شما از نظر بد سکتور هم هاردتون رو چک کنید که برای این منظور می تونید از نرم افزار hdd regenator استفاده کنید
این نرم افزار رو می تونید توی بخش نرم افزارهای هارد دانلود کنید
:eek:k:

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با عرض سلام منن یکسری اطلاعات pdf كه خيلي برايم مهم است روي desktop داشتم که خواستم ویندوز عوض کنم که درایو فرمت شد اما ویندوز روی آن نصب نمیشود و اطلاعاتم پرید من چگونه میتوانم این اطلاعات را با نرم افزار ریکاوری که بتواند بدون آسییب زدن به اطلاعاتم به خوبی برگرداند استفاده کنم آیا با disk edit میتوانم این کار را بکنم اگر میشد کار ریکاوری با این نرم افزار را به من آموزش دهید و اینکه چرا مرحله اول ویندوز نصب کردن میرود اما با ریست شدن و برای نصب ویندوز باز یک پیغام میدهد هارد در پارتیشن مجیک تحت داس هم پارتیشنها به صورت زرد و روی یک درایو با نوشتن ارور میآید با چه نرم افزاری میتوانم با حفظ اطلاعات مشکلم را حل کنم

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
با عرض سلام منن یکسری اطلاعات pdf كه خيلي برايم مهم است روي desktop داشتم که خواستم ویندوز عوض کنم که درایو فرمت شد اما ویندوز روی آن نصب نمیشود و اطلاعاتم پرید من چگونه میتوانم این اطلاعات را با نرم افزار ریکاوری که بتواند بدون آسییب زدن به اطلاعاتم به خوبی برگرداند استفاده کنم آیا با disk edit میتوانم این کار را بکنم اگر میشد کار ریکاوری با این نرم افزار را به من آموزش دهید و اینکه چرا مرحله اول ویندوز نصب کردن میرود اما با ریست شدن و برای نصب ویندوز باز یک پیغام میدهد هارد در پارتیشن مجیک تحت داس هم پارتیشنها به صورت زرد و روی یک درایو با نوشتن ارور میآید با چه نرم افزاری میتوانم با حفظ اطلاعات مشکلم را حل کنم
سلام خدمت شما دوست عزیز
شما روی هادتون هیچ ویندوزی نصب نکنید و هاردتون رو به عنوان هارد دوم به یه سیستم دیگه وصل کنید اونوقت از برنامه ریکاور استفاده کنید
من خودم از recover my file استفاده می کنم و خیلی خوب جواب میده
روش کار هم اینه که بعد از نصب برنامه کافیه اونو اجرا کنید و بعد گزینه complite format recover انتخاب کنید در صفحه بعد پارتیشن رو انتخاب می کنیم و در مرحله بعد پسوند هایی که می خواهیم ریکاور بشه و بعد هم start
از مزایای این برنامه اینه که فایل های پاک شده رو با اسم خودشون و توی پوشه خودشون بر می گردونه برای اینکار کافیه بعد از پایان جستجو گزینه folder view انتخاب بشه و پوشه های مورد نظر تیک دار بشن و بعد گزینه save file انتخاب بشه
البته بعضی مواقع که با اسم خودشون نمی تونه برگردونه شما فقط باید در قسمت file type view فایل ها رو تیک دار کرده و save file زده بشه
امیدوارم خوب توضیح داده باشم:eek:k:

livan_58

کاربر
2009-09-03
4
1
من یه سوال دارم
یه هارد ساتا اینترنال 500 گیگ دارم می خواستم بدونم که ورودی تغزیه این هارد از چه ولتاژ و چه کابلی هست
آیا این درسته که 5 ولت را از پاور میگره و 12 ولت را از مادربرد ؟

majid_tech

کاربر
من یه سوال دارم
یه هارد ساتا اینترنال 500 گیگ دارم می خواستم بدونم که ورودی تغزیه این هارد از چه ولتاژ و چه کابلی هست
آیا این درسته که 5 ولت را از پاور میگره و 12 ولت را از مادربرد ؟

سلام نه هم چین چیزی نیست هار یا هر سخت افزاری که ساتا باشه به سه ولتاژ 3.3 و5و12 کار میکند و کل تغذیه را از پاور میگیره وتغذیه آن ربطی به مادر برد ندارد توجه داشته باشید که یک روش غیر اصولی وجود دارد که وقتی پاور یک سیستم تغذیه ساتا نداره از کابل
(ide-sata)
استفده میکنند که روشی غیر اصولی است چون در این صورت ولتاژ 3.3 به سجت افزار ساتا نمیرسه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: livan_58
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا