آی پی امداد
abtahi

مدار تفکیک در فلزیاب های پالسی pi

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
لطفاکمی بحث رابازترکنید فلزیاب پالس استار۲چه تنظیمات مهمی رومیتونه دراختیاراپراتورش قراربده مثلارنج عددی تنظیم میزان فرکانس،دیلی،پهنای پالس،تنظیم قدرت دستگاه و...
تنظیم فرکانس کل سیستم نداره یک کریستال داره 3 تا فرکانس ثابت تولید میشه و یک اسیلاتور بغیر از کریستال در قسمت دیگه تولید میشه . یک کلید سکلتور داره که 4 تا دیلی روش هست پیش تنظیم شده با مقاومت ها و یک ولوم که در استانه تحریک قرار میده اینم پهنای پالس رو تنظیم می کنه . قدرت دستگاه با همون سلکتور که 4 حالت داره بنوعی حساستر یا ضعیفتر می شه . در حالت اول خیلی حساس هست و برد بالایی داره و بقیه کلید های سلکتور رو انتخاب می کنیم طبق ترتیب از حساسیت کم میشه ....

علی زیمنس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-05-23
23
18
28
سلام مهندس
قسمتی از پالس استار . خواستم ببینید چطوره.. قسمت تفکیک هم 8 تا ایسی داره که سه تاش آپ امپ 4 تایی هست .
قسمتی از پالس استار . خواستم ببینید چطوره.. قسمت تفکیک هم 8 تا ایسی داره که سه تاش آپ امپ 4 تایی هست .

مشاهده فایل‌پیوست 226590
سلام جناب مدیر
شما شماتیت این مدار رو دارید؟
اصلا ارزش ساخت داره ایا این مدار؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
سلام مهندس

شما شماتیت این مدار رو دارید؟
اصلا ارزش ساخت داره ایا این مدار؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام .
خودم از روی PCB کشیدم و فقط جهت اشنایی گذاشتم . بهتره از اول پست ها رو برید بررسی کنید .
بله ارزش داره .

علی زیمنس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-05-23
23
18
28
سلام .
خودم از روی PCB کشیدم و فقط جهت اشنایی گذاشتم . بهتره از اول پست ها رو برید بررسی کنید .
بله ارزش داره .
مهندس مطالعه کردم پست ها رو
امکانش وجود داره pcb و لیست قطعات برو برای ما ارسال کنید

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
مهندس مطالعه کردم پست ها رو
امکانش وجود داره pcb و لیست قطعات برو برای ما ارسال کنید
شرمنده دوست عزیز برای هیچ کس نمی فرستم . 3 ماه شبانه روز وقتم رو گرفت . حتی عیب یابی خیلی سختی داشت ...سیستم عمومی نیست و حرفه ای و شرکتی ...
دوتا سه تا برد عمومی از فلزجو.. پلونوس و TL12000 تو کل سایت ها و گروه پیچیده اینقدر سر ملت با اینها کلاه رفته و کاسبی ها شروع شده . نمیشه یه آپ امپ خرید قیمت ها بخاطر این برد ها سر به فلک نهاده LF357 جنس خوبش تا 2 تومن رفته . حتی یک شرکت اصفهانی انواع اقسام نمایشگر و میکرو به TL12000 اضافه کرده با نام لامینوس و حتی نام های دیگه ولی چون ریشه خوب نیست و پر از خطاست . ....

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
458
540
ایران
شرمنده دوست عزیز برای هیچ کس نمی فرستم . 3 ماه شبانه روز وقتم رو گرفت . حتی عیب یابی خیلی سختی داشت ...سیستم عمومی نیست و حرفه ای و شرکتی ...
دوتا سه تا برد عمومی از فلزجو.. پلونوس و TL12000 تو کل سایت ها و گروه پیچیده اینقدر سر ملت با اینها کلاه رفته و کاسبی ها شروع شده . نمیشه یه آپ امپ خرید قیمت ها بخاطر این برد ها سر به فلک نهاده LF357 جنس خوبش تا 2 تومن رفته . حتی یک شرکت اصفهانی انواع اقسام نمایشگر و میکرو به TL12000 اضافه کرده با نام لامینوس و حتی نام های دیگه ولی چون ریشه خوب نیست و پر از خطاست . ....
جناب jfrras

پالس استار 2 ورژن های متفاوتی دارد از جمله بلغاری و سری g ، bg , .... این ادعایی که شما دارید مربوط به کدام نمونه و سری است؟

ضمنا هنوز منتظر طرح های جناب چگینی هم که قول دادند هستیم.

آخرین ویرایش:

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
1749665569970.jpeg

1749665854971.jpeg

1749665951934.jpeg

1749665979709.jpeg

جناب

FX55

وقتی خدا بخواد میشه . و نسخه اصلی هست و کپی از اون . این هم نمونه برد های پالس استار 2 . بقیه که اسم پالس استار رو روش گذاشتن بدرد نمی خورن روی اونها هم مطالعه کردم اکثرا کم و کثر دارن .

ورژن اول چون قابل کپی بود شرکت اومد این ورژن رو جایگزین کرد ... ورژن پرو

1749666342386.jpeg

دو تا میکرو داره .. میکرو ها قفل هستند . من اومد برنامه و تایمینگ نسخه یک رو با میکرو شبیه سازی کردم . می خوام نسخه منحصر به فرد خودمون رو با میکرو و امکانات بیشتر طراحی کنم . حتی یه جاهایی قایل تقویت بود و اشکار ساز فلزات نرم رو بهینه کردم .

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
458
540
ایران
fsdhv
مشاهده فایل‌پیوست 226709

مشاهده فایل‌پیوست 226711

مشاهده فایل‌پیوست 226712

مشاهده فایل‌پیوست 226713

جناب

FX55

وقتی خدا بخواد میشه . و نسخه اصلی هست و کپی از اون . این هم نمونه برد های پالس استار 2 . بقیه که اسم پالس استار رو روش گذاشتن بدرد نمی خورن روی اونها هم مطالعه کردم اکثرا کم و کثر دارن .

ورژن اول چون قابل کپی بود شرکت اومد این ورژن رو جایگزین کرد ... ورژن پرو

مشاهده فایل‌پیوست 226714
دو تا میکرو داره .. میکرو ها قفل هستند . من اومد برنامه و تایمینگ نسخه یک رو با میکرو شبیه سازی کردم . می خوام نسخه منحصر به فرد خودمون رو با میکرو و امکانات بیشتر طراحی کنم . حتی یه جاهایی قایل تقویت بود و اشکار ساز فلزات نرم رو بهینه کردم .
سلام.

مدار پالس استار 2 تقریبا عمومی شده و بسیاری از دوستان که در این زمینه کار میکنند نسخه های متفاوت را ساخته اند.

حتما اطلاع دارید اکثر سازندگان مطرح دنیا بیش از یک دهه است دیگر از اینگونه طراحی های آنالوگ ندارن و حتی برای بهینه شدن دستگاهای تولیدی خودشان ساختارهای جدید طراحی ایپالسی و از سمپل گیری بالاتر از 8 استفاده میکنند .

اگر بجای کپی از طرح های قدیمی میشد مهندسی معکوس طرح های جدید را داشت و بررسی میکردیم خیلی خوب میشد.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
fsdhv

سلام.

مدار پالس استار 2 تقریبا عمومی شده و بسیاری از دوستان که در این زمینه کار میکنند نسخه های متفاوت را ساخته اند.

حتما اطلاع دارید اکثر سازندگان مطرح دنیا بیش از یک دهه است دیگر از اینگونه طراحی های آنالوگ ندارن و حتی برای بهینه شدن دستگاهای تولیدی خودشان ساختارهای جدید طراحی ایپالسی و از سمپل گیری بالاتر از 8 استفاده میکنند .

اگر بجای کپی از طرح های قدیمی میشد مهندسی معکوس طرح های جدید را داشت و بررسی میکردیم خیلی خوب میشد.
سلام .
اگر عمومی شده و درست کار می کنه بسازید و نمونه کار بذارید ببینیم و با هم روش تحلیل و بررسی اساسی انجام بدیم. طبقات عالی داره دارم حرفه ای ترش کنیم .قسمت پالس ها و تایمینگ رو با esp32 شبیه سازی کردم . سخت بود ولی انجام شد .فقط مونده قسمت های دیگه رو بهش اضافه کنم و یک سیستم جدید و دقیق طراحی کنیم. ضمنا همین که می گید قدیمی هست نیم متر بهتر از ورژن جدیدش برد داره و طبق مقایسه هایی که دیدم ورژن یک محبوبتر بود .. اقای چگینی هم فعلا خبری نیست از برد های یکه ایشون ساختن هم استفاده کنیم ....

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
458
540
ایران
سلام .
اگر عمومی شده و درست کار می کنه بسازید و نمونه کار بذارید ببینیم و با هم روش تحلیل و بررسی اساسی انجام بدیم. طبقات عالی داره دارم حرفه ای ترش کنیم .قسمت پالس ها و تایمینگ رو با esp32 شبیه سازی کردم . سخت بود ولی انجام شد .فقط مونده قسمت های دیگه رو بهش اضافه کنم و یک سیستم جدید و دقیق طراحی کنیم. ضمنا همین که می گید قدیمی هست نیم متر بهتر از ورژن جدیدش برد داره و طبق مقایسه هایی که دیدم ورژن یک محبوبتر بود .. اقای چگینی هم فعلا خبری نیست از برد های یکه ایشون ساختن هم استفاده کنیم ....
سلام.

بنده فقط برای آشنایی به اینگونه طرح ها توجه دارم و در زمان دانشجویی چندین طرح را آنهم زمانی که نه اینترنتی و نه منابعی در دست بود ( دهه 70 ) ساخته ام و الان علاقه ای به ساخت ندارم ضمن اینکه چند سالی است که ماژول های متفاوت آماده در دسترس هستند.

اما اینکه گفتم عمومی شده دوستان میتوانند در انجمن های ایرانی مثل ( الغدیر ) و خارجی یا در کانال های تلگرامی جستجو کنند ، طرح و ساخته اش را مشاهده می توانند بکنند.

جناب چگیینی هم ظاهرا درگیر هستند که سر به تایپیک نمی زنند و خبری ازشون نیست.

بالا