آی پی امداد
abtahi

سوال: علت کم شدن انی ولتاژ خروجی پس از روشن کردن دستگاه اینورتر جوشکاری صبا الکتریک؟

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,100
... ؟
با تشکر از پاسخ شما
ایراد دستگاه عدم جوش کاری میباشد
قبل از اینکه دستگاه رو پیش من بیارن باید چندین ضربه محکم به الکترود وارد میکردی تا دستگاه میتونست جوش کاری کنه پساز اینکه الکترود سرد میشد دوباره باید چندین بار ضربه محکم میزدی میتونستی جوشکاری کنی که این کار باعث میشد نتونی جوشکاری خوب و دقیقی داشته باشی !
حال کارای که من کردم تعویض 3 تا خازن 680 400 ولتی و ptc که شکست و من به جاش به توصیه شما با دوتا ntcسری کردم و جاش نصب کردم
همینو بس تمام
ولتاژها به ترتیب
خازن بزرگ 310 ولت
خازن تغذیه سویچینگ 310 ولت
ولتاژ پایه رله 28 ولت
ولتاژ فن 28
ولتاژ رگلاتور 7915 -15 ولت
ولتاژ خروجی اول 60 ولت پس از چند هزارم ثانیه 13.2 ولت
و سوال شما 3525 داره با MC14584B-D و MC14066B-D و lm324 , tl074

حال یک سوال علت کاهش ولتاژ خروجی از چی میتونه باشه ؟
از ایسی pwm . خازنهای تغذیه . اپ امپها . سنسور جریان یا اثر حال . ماسفت ها . دیودهای خروجی . سوکتها

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
با تشکر از پاسخ شما
ایراد دستگاه عدم جوش کاری میباشد
قبل از اینکه دستگاه رو پیش من بیارن باید چندین ضربه محکم به الکترود وارد میکردی تا دستگاه میتونست جوش کاری کنه پساز اینکه الکترود سرد میشد دوباره باید چندین بار ضربه محکم میزدی میتونستی جوشکاری کنی که این کار باعث میشد نتونی جوشکاری خوب و دقیقی داشته باشی !
حال کارای که من کردم تعویض 3 تا خازن 680 400 ولتی و ptc که شکست و من به جاش به توصیه شما با دوتا ntcسری کردم و جاش نصب کردم
همینو بس تمام
ولتاژها به ترتیب
خازن بزرگ 310 ولت
خازن تغذیه سویچینگ 310 ولت
ولتاژ پایه رله 28 ولت
ولتاژ فن 28
ولتاژ رگلاتور 7915 -15 ولت
ولتاژ خروجی اول 60 ولت پس از چند هزارم ثانیه 13.2 ولت
و سوال شما 3525 داره با MC14584B-D و MC14066B-D و lm324 , tl074

حال یک سوال علت کاهش ولتاژ خروجی از چی میتونه باشه ؟
از ایسی pwm . خازنهای تغذیه . اپ امپها . سنسور جریان یا اثر حال . ماسفت ها . دیودهای خروجی . سوکتها

سلام

بنابرین حدسم درست بود و قطعاتی را اشتباها جایگزین کردی زیرا خرابی اولیه بیشتر شده
ببین چه قطعاتی عوض کردی و چه خطایی حادث شده تا بحالت ایراد اولیه برگرده درغیراینصورت با توجه به اینکه نقشه نداریم بسیار پیچیده میشه

اما آی سی ها سالمه و ایراد مربوط به بخش مرتبط با همون سنسوری است که سوال کردم ولی نمی گی این سنسور کجاست و منظورت کدوم سنسوره ؟

اصولا چنین ایرادی تابحال ندیدم و همانطور که حدس زدم با خطای دستی اضافه شده و گرنه با ولتاژ 310 ولت باید ولتاژ خروجی درست باشه و یا اصلا نباشه
حالت بینابین نداریم و یا من ندیدم

سپاس

arsa-pc

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2013-09-14
112
335
باسلام ودرود فراوان به شما دوستان وتشکر از زحمات استادان وخصوصا استاد غزال. دوست گرامی دستگاه شما گزینه جوش ارگون را دارد

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,100
... ؟
با سلام فراوان و تشکر از تمامی دوستان
بلی دستگاه فوق دارای کلیدی برای حالت جوشکاری ارگون و جوش معمولی میباشد
هنگامی که کلید را تغییر وضعیت میدهیم باید ولتاژ از 13 ولت به 62 ولت تغییر کنه اما نمیکنه
نمیدونم چرا تمامی قطعات رو برسی کردم اما نمیدونم مشکل از چی هست
برد کنترلی شامل ایسی های MC14066B-D MC14584B-D uc 38 45 , tl074 , 2 عدد lm324 میباشد

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,422
سلام بطور کلی اینورتر ها در دو نوع تکنولوژی ماسفت و آی جی بی تی ساخته شده اند.هر مدل خصوصیات خاص خود را دارد .مدل ماسفت در کل به دلیل جوش بهتر و تعمیرات راحت تر به نظر بنده که مدت مدیدی است تعمیر کار اینورتر های جوش هستم نسبت به مدل های آی جی بی تی بهتر است.و همچنین تمامی مدل های ماسفت در بازار تا حدود 98 % شبیه هم هستند حالا چه ایرانی و چه چینی.برای تعمیرات دستگاه های اینورتر من از پروتکول خاصی استفاده میکنم بدین صورت که با استفاده از نشانه هایی که هر دستگاه دارد خیلی سریع عیب مربوطه را پیدا کرده و رفع مینمایم.
در هر دستگاه معمولا ایراد های زیر ممکن است پیش بیاید.
1-روشن نشدن دستگاه
2-معیوب بودن فن خنک کننده دستگاه
3-روشن نشدن چراغ پاور دستگاه در حالی که فن کار میکند
4-دستگاه روشن است و چراغ پاور هم روشن است در حالی که چراغ oc نیز روشن است
5-دستگاه در حالت روشن است اما ناگهان خاموش شده و فیوز برق دستگاه نیز پریده و قطع شده است
6-دستگاه در حالت عادی روشن است اما خروجی دستگاه صفر است.

هر ایراد براساس لیست بالا پروتکول تعمیراتی خاص خود رادارد.که شامل اندازه گیری ولتاژهای علامت و اهم گیری از نقاط خاص مدار میشود .من همه این اطلاعات تعمیراتی را در یک جزوه راهنمای گام به گام تعمیرات دستگاه جوش اینورتری تهیه کرده ام .دوستان برای تهیه این جزوه 55 صفحه ای که تقریبا تمامی ایرادات دستگاه اینورتر را پوشش میدهد میتوانند به ایمیل من پیام دهند.شایان ذکر است که این جزوه راهنمای تعمیراتی یکی از شرکت های ایرانی میباشد که در دوره های تعمیراتی نمایندگی های تعمیرات تدریس میشود.
darabi81(a)gmail.com

hiumid

کاربر
2013-12-09
48
225
سلام بطور کلی اینورتر ها در دو نوع تکنولوژی ماسفت و آی جی بی تی ساخته شده اند.هر مدل خصوصیات خاص خود را دارد .مدل ماسفت در کل به دلیل جوش بهتر و تعمیرات راحت تر به نظر بنده که مدت مدیدی است تعمیر کار اینورتر های جوش هستم نسبت به مدل های آی جی بی تی بهتر است.و همچنین تمامی مدل های ماسفت در بازار تا حدود 98 % شبیه هم هستند حالا چه ایرانی و چه چینی.برای تعمیرات دستگاه های اینورتر من از پروتکول خاصی استفاده میکنم بدین صورت که با استفاده از نشانه هایی که هر دستگاه دارد خیلی سریع عیب مربوطه را پیدا کرده و رفع مینمایم.
در هر دستگاه معمولا ایراد های زیر ممکن است پیش بیاید.
1-روشن نشدن دستگاه
2-معیوب بودن فن خنک کننده دستگاه
3-روشن نشدن چراغ پاور دستگاه در حالی که فن کار میکند
4-دستگاه روشن است و چراغ پاور هم روشن است در حالی که چراغ oc نیز روشن است
5-دستگاه در حالت روشن است اما ناگهان خاموش شده و فیوز برق دستگاه نیز پریده و قطع شده است
6-دستگاه در حالت عادی روشن است اما خروجی دستگاه صفر است.

هر ایراد براساس لیست بالا پروتکول تعمیراتی خاص خود رادارد.که شامل اندازه گیری ولتاژهای علامت و اهم گیری از نقاط خاص مدار میشود .من همه این اطلاعات تعمیراتی را در یک جزوه راهنمای گام به گام تعمیرات دستگاه جوش اینورتری تهیه کرده ام .دوستان برای تهیه این جزوه 55 صفحه ای که تقریبا تمامی ایرادات دستگاه اینورتر را پوشش میدهد میتوانند به ایمیل من پیام دهند.شایان ذکر است که این جزوه راهنمای تعمیراتی یکی از شرکت های ایرانی میباشد که در دوره های تعمیراتی نمایندگی های تعمیرات تدریس میشود.
darabi81(a)gmail.com

سلام

آقای داربی عزیز با تشکر از شما بابت فایلی که گذاشتین . .اگر دوستان در طی مراحلی که استاد عزال عزیز با حوصله و دقت بسیار کسانی رو که در تعمیر اینورترها دچار مشکل شده بودند راهنمایی می فرمود و من هم پیگیر این تاپیک بودم با این بخشها که تو فایل پی دی اف بود . توسط استاد بزرگوار اشنا شدیم . (بدون هیچ چشم داشتی) ولی شما مراحل تعمیراتی و رفع عیب رو که نذاشتین ؟ فقط این تاپیک اخری تکراری نبود. سپاس

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,100
... ؟
با سلام
نه متاسفانه
دستگاه رو مجبور شدم تحویل بدم
درست قبل از تحویل دادن دستگاه برد کنترل دستگاهی مشابه را جایگزین نمودم که که مشکل دستگاه برطرف شد !
فکر میکنم به احتمال زیاد مشکل از ic sg3525 بود که در دسترس نداشتم تا تعویض و تست نمایم
به احتمال زیاد بخش اوسیلاتور داخلی ایسی معیوب بوده است

bahram64

کاربر
2014-10-27
2
6
با سلام
این دستگاه NTC نداره،فقط همون PTC سبز رنگ رو داره، خروجی دستگاه هم در حالت عادی 14 ولت می باشد.در مورد استارت بد الکترود هم در ذات سیستم های دستگاه میباشد هر چند که میتوان ان را اصلاح کرد.:wink:

بالا