- 2012-03-18
- 10,107
- 80,213
با سلام
بله در دستگاه سالم هم همین طور هستش ابتدا 63 ولت و سپس 14 ولت تولید میشه .
متوجه سوال دوم شما نشدم
سوال سوم رو تست میکنم
نخیر این دستگاه دارای کیفیت بسیار خوبی یست و در شهر من بسیار عرضه شده است و اکثر جوشکاران از این مدل دارند که در طول این چند سال که عرضه شده است ایرادات کمتری برای این دستگاه پیش امده است .
سلام
دراینصورت دلیل و موجبی برای اصلاح وجود نداره .
من فقط در ساخت اسکلت فلزی ساختمانم تجربه جوشکاری داشتم اما جوشکار شرکت نفت که امور جوشکاری ساختمان مجاور را بعهده گرفته بود با مشاهده کار من باور نمیکرد که جوشکار نیستم و میگفت فوت کار تو چیه که اینقدر با دقت و ظرافت انجام میشه
لذا صرفا با تجربه فوق عرض میکنم در کلیه دستگاهها اگر الکترود درحال جوشکاری خنک بشه نیاز به چند ضربه داره تا دوباره راه بیافته چرا؟
چون گل روی نوک الکترود از حالت مذاب به حالت انجماد درآمده و بعنوان عایق عمل میکنه و مانع عبور جریان اولیه میشه و لذا قوس اولیه ایجاد نمیشه مگر بطریقی از جمله با ضربه ، عایق موصوف را برداری.
اینبار بجای ضربه ، با انبردست گل نوک الکترود را بردار و ببین که دراینصورت بدون ضربه کار میکنه ( البته فقط گل نوک الکترود را بردار و سعی کن گل دور الکترود باقی بمونه وگرنه الکترود میچسبونه و باید آنقدر بازی بازی کنی که قسمت فاقد گل حذف بشه تا قوس ایجاد بشه و جوشکاری را میسر کنه.
سپاس