با سلام
متوجه نشدم یعنی مقدار پتانسیومتر رو به سمت صفر کاهش بدم ؟
rv1 با توضیحات شما اضافه کردم .
جناب غزال دلیل اینکه مقاومت r12 رو شورت میکنیم چی هستش و از جوشکاری چه نتیجه ای میخواییم بگیریم ؟
آفرین به هوش و زکاوت شما جناب غزال
تا اینجا نمیدونستم منظور شما از طرح این سوالات چی هستش اما الان متوجه تمامی سوالات شما شدم .
ولتاژ ایجاد شده توسط سیم پیچها یک سو شده سپس به واسطه مقاومتها این ولتاژ ایجاد شده نصف میگردد.
سپس این ولتاژ از طریق پتانسیومتر p1 و مقاومت r12 به پایه 4 ایسی کنترلر میرسد .
پتانسیومتر p1 برای تنظیم میزان ولتاژ اعمال شده به پایه 4 ایسی کنترلر میباشد .
بنابر این نتیجه میگیریم زمانی ولتاژ خروجی ها به صفر میل میکند که ولتاژ موجود بر پایه 4 ایسی کنترلر بیشتر از مقدار 2.5 ولت گردد .
با شورت شدن مقاومت r12 مقدار مقاومت پتانسیومتر برابر با 4.53 k میباشد که ولتاژ ایجاد شده بر روی پل توسط پتانسیومتر و مقاومت 1کیلوی متصل به
زمین تقسیم مقاومتی شده و مقدار ولتاژ بر روی پایه 4 قرار میگیرد . که اگر مقدار این ولتاژ از 2.5 بالاتر برود خروجی انبرها صفر میشود .
بنابر این برای ایجاد ولتاژ بالا تر از مقدار 2.5 ولت 14 ولت بر روی خروجی پل نیاز داریم .
اگر بر روی پل ولتاژ 25 ولت ایجاد شود پایه شات دان فعال شده و ایسی خاموش میشود .
چشم فردا r12 رو شورت و جوشکاری میکنمهمینه ولی ازآنجاکه پتانسیومتر مناسب نیست بسیار حساسه و در ناحیه کوچکی تغییر میکنه
حالا R12 را شورت و جوشکاری کن
درواقع بجای R12 FHDN پتانسیومتر P1 بسمت صفر اهم تنظیم بشه
ضنمنا نگفتی RV1 چیه ؟ متعلق به دستگاه است یا خودت با توصیه من اضافه کردی .
متوجه نشدم یعنی مقدار پتانسیومتر رو به سمت صفر کاهش بدم ؟
rv1 با توضیحات شما اضافه کردم .
جناب غزال دلیل اینکه مقاومت r12 رو شورت میکنیم چی هستش و از جوشکاری چه نتیجه ای میخواییم بگیریم ؟
آفرین به هوش و زکاوت شما جناب غزال
تا اینجا نمیدونستم منظور شما از طرح این سوالات چی هستش اما الان متوجه تمامی سوالات شما شدم .
ولتاژ ایجاد شده توسط سیم پیچها یک سو شده سپس به واسطه مقاومتها این ولتاژ ایجاد شده نصف میگردد.
سپس این ولتاژ از طریق پتانسیومتر p1 و مقاومت r12 به پایه 4 ایسی کنترلر میرسد .
پتانسیومتر p1 برای تنظیم میزان ولتاژ اعمال شده به پایه 4 ایسی کنترلر میباشد .
بنابر این نتیجه میگیریم زمانی ولتاژ خروجی ها به صفر میل میکند که ولتاژ موجود بر پایه 4 ایسی کنترلر بیشتر از مقدار 2.5 ولت گردد .
با شورت شدن مقاومت r12 مقدار مقاومت پتانسیومتر برابر با 4.53 k میباشد که ولتاژ ایجاد شده بر روی پل توسط پتانسیومتر و مقاومت 1کیلوی متصل به
زمین تقسیم مقاومتی شده و مقدار ولتاژ بر روی پایه 4 قرار میگیرد . که اگر مقدار این ولتاژ از 2.5 بالاتر برود خروجی انبرها صفر میشود .
بنابر این برای ایجاد ولتاژ بالا تر از مقدار 2.5 ولت 14 ولت بر روی خروجی پل نیاز داریم .
اگر بر روی پل ولتاژ 25 ولت ایجاد شود پایه شات دان فعال شده و ایسی خاموش میشود .
آخرین ویرایش: