آی پی امداد
abtahi

مشکل: سوختن IGBT در دستگاه جوش اورین مدل sp250 در زمان جوشکاری

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
کنترل جریان با پین 4 بعیده و با پین 16 محال
معذالک ببین پین 4 چند ولته و سپس پین 4 را با مقاومتی سری کن و توسط پتانسیومتر ولتاژ مختلفی به آن اعمال کن و ببین ولتاژ خروجی تغییر میکنه یا نه ؟
سپس به طریق فوق ولتاز متفاوت را به خروجی دیود پل متصل و تغییر احتمالی ولتاژ جوشکاری را اعلام کن (بدون جوشکاری)
جناب غزال مگر پین 4 طبق دیتا شیت برای کنترل جریان به کار نمیره ؟
و پین 16 هم شات دان هستش .

جناب غزال به پین 4ولتاژ تا چند ولت اعمال کنم تا 5 ولت خوبه ؟
به پل دیود تا چند ولت اعمال کنم ؟ یعنی با اعمال ولتاژ مختلف ولتاژ خروجی انبر رو بگیرم ؟
جناب غزال زینرهای igbt ها در محدوده 18.7 ولت هستن ایرادی که نداره ؟
و ترانس سه سر18 ولتی که پیچیدم زیر بار 17.2 ولت میشه .

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام
شماتیک کمی اصلاح شد و کاملا درست میباشد .

ضمنا اگر مقصود از دایره در نقشه ترانس جریانه ، دو پل دیود که از یک ترانس تامین و خروجی آنها بیکدیگر متصل بشه نامفهومه و قابل توجیه نیست و لذا قطعا خطایی در کشف و ترسیم نقشه اتفاق افتاده.

نخیر در دایره فوق 2 نوع سیم پیچ وجود داره .

یک سوال مگر با تغییر جریان جوشکاری نباید ولتاژ تولیدی توسط ترانس جریان کم و زیاد شه ؟
من ولتاژ خروجی پل دیود ترانس جریان اندازه گیری کردم که در حداکثر جریان و حداقل جریان برابر با 1.2 میلی ولت بود . بدون جوشکاری !
در دستگاه فوق یک مقاومت وات بالا در قسمت خروجی به قطب مثبت و منفی متصل کرده اند .

در ضمن سوال شما رو فردا جواب میدم .

درود

اگه دو سیم پیچ مربوط به یک ترانسه پس منطبق با درک منه دراینصورت چرا فرمودید نخیر اینطور نیست ؟

ضمنا کنترل جریان بدون جوشکاری عمل نمیکنه و لذا اندازه گیری شما در آمپر کم و زیاد بدون جوشکاری موضوعیت نداره.

سپاس

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
معذالک ببین پین 4 چند ولته و سپس پین 4 را با مقاومتی سری کن و توسط پتانسیومتر ولتاژ مختلفی به آن اعمال کن و ببین ولتاژ خروجی تغییر میکنه یا نه ؟

سپس به طریق فوق ولتاز متفاوت را به خروجی دیود پل متصل و تغییر احتمالی ولتاژ جوشکاری را اعلام کن (بدون جوشکاری)
برای تست های فوق نیاز به آزاد کردن قطعه ای نیست
ازمایش فوق توسط یک ولوم 100 کیلو با ولتاژ +12 انجام شد .
در هیچ کدام از موارد ولتاژ خروجی تغییری نکرد .
ولتاژ پین 4 تقریبا 1.2 میلی ولت قبل از ازمایش بود .
در صورت امکان تست دیگری مطرح نمایید .
هنگامی که ولتاژ رو به سر خروجی پل متصل میکردم ولتاژ نمایش داده شده توسط ولت متر که ولتاژ دوسر پل رو اندازه گیری میکرد ولتاژ دو سر خروجی پل افت پیدا میکرد و تقریبا برابر صفر میشد ولی ولتاژ خروجی دستگاه تغییری نمیکرد .( البته این ازمایش رو هم در زمان وجود ترانس انجام دادم و هم سوکت ترانس جریان رو در اوردم وانجام دادم )

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام

ازمایش فوق توسط یک ولوم 100 کیلو با ولتاژ +12 انجام شد .
در هیچ کدام از موارد ولتاژ خروجی تغییری نکرد .
ولتاژ پین 4 تقریبا 1.2 میلی ولت قبل از ازمایش بود .
در صورت امکان تست دیگری مطرح نمایید .
هنگامی که ولتاژ رو به سر خروجی پل متصل میکردم ولتاژ نمایش داده شده توسط ولت متر که ولتاژ دوسر پل رو اندازه گیری میکرد ولتاژ دو سر خروجی پل افت پیدا میکرد و تقریبا برابر صفر میشد ولی ولتاژ خروجی دستگاه تغییری نمیکرد .( البته این ازمایش رو هم در زمان وجود ترانس انجام دادم و هم سوکت ترانس جریان رو در اوردم وانجام دادم )

درود

قطعا ولتاژ را به نقطه نادرستی متصل کردی و احتمالا به ورودی دیود پل متصل کردی که صفر میشه
باید بین گراند و نقطه مشترک پتانسیومتر p1 و r9 متصل کنی

سپاس

آخرین ویرایش:

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
درود

قطعا ولتاژ را به نقطه نادستی متصل کردی و احتمالا به ورودی دیود پل متصل کردی که صفر میشه
باید بین گراند و نقطه مشترک پتانسیومتر p1 و r9 متصل کنی

سپاس
من دوباره تست کردم با دوتا مولتی متر یکی برا خوندن ولتاژ خروجی انبرها که که چه قبل و چه در حین تست برابر با 62 ولت بود .
پروب مثبت مولتی متر دیگری رو متصل به خروجی پل دیود یعنی نقطه مشترک پتانسیومتر و مقاومت ها وقتی ولتاژ مثلا 8 ولت رو اعمال میکردم خروجی پل دیود صفر میشود اما خروجی انبرها تغییری نمیکرد .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام

من دوباره تست کردم با دوتا مولتی متر یکی برا خوندن ولتاژ خروجی انبرها که که چه قبل و چه در حین تست برابر با 62 ولت بود .
پروب مثبت مولتی متر دیگری رو متصل به خروجی پل دیود یعنی نقطه مشترک پتانسیومتر و مقاومت ها وقتی ولتاژ مثلا 8 ولت رو اعمال میکردم خروجی پل دیود صفر میشود اما خروجی انبرها تغییری نمیکرد .

درود

عزیزم امکان نداره
در نقشه مشخص کن منفی و مثبت 8 ولت را به کدوم نقاط نقشه متصل میکنی که این 8 ولت صفر ولت میشه ؟

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام
شماتیک اصلاح شده

درود

اگر 8 ولت را طبق نقشه متصل کردی و 8 ولت بمقدار صفر ولت پایین اومد دراینصورت دیودهای پل خرابه و دلیل دیگری قابل تصور نیست

بجای منبع 8 ولت اهم متر متصل کن بین چند اهمه ؟

سپاس

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
بجای منبع 8 ولت اهم متر متصل کن بین چند اهمه ؟
تست دیودهای پل از هر دو طرف
منفی کاتد مثبت اند 530 اهم
منفی اند مثبت کاتد 590 اهم

به جای منبع 8 ولت برابر با 50 اهم از هر دو طرف هستش

آخرین ویرایش:
بالا