آی پی امداد
abtahi

مشکل: سوختن IGBT در دستگاه جوش اورین مدل sp250 در زمان جوشکاری

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام

تست دیودهای پل از هر دو طرف
منفی کاتد مثبت اند 530 اهم
منفی اند مثبت کاتد 590 اهم

به جای منبع 8 ولت برابر با 50 اهم از هر دو طرف هستش

درسته من R1 ... R6 که با 78R مشخص کردی و خیلی ریزه ، تصور کردم 78K است و دراینصورت درسته باید منبع افت کنه

منبع 10 ولتی را فقط با یک مقاومت سری حدود 47 اهم متصل و تست کن

سپاس

آخرین ویرایش:

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
امروز با یک مقاومت 47 اهم تست کردم ولتاژ 12 ولت رو به خروجی پل و زمین رو به زمین پل وصل کردم ولتاژ پل تقریبا برابر با 6 ولت شد ولی خروجی انبرها هیچ تغییری نکرد و برابر تقریبا با 61 ولت بود .
ولتاژ 12 ولت رو با مقاومت 47 اهم به پایه 4 وصل کردم که خروجی انبرها صفر ولت شد .

با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام
امروز با یک مقاومت 47 اهم تست کردم ولتاژ 12 ولت رو به خروجی پل و زمین رو به زمین پل وصل کردم ولتاژ پل تقریبا برابر با 6 ولت شد ولی خروجی انبرها هیچ تغییری نکرد و برابر تقریبا با 61 ولت بود .
ولتاژ 12 ولت رو با مقاومت 47 اهم به پایه 4 وصل کردم که خروجی انبرها صفر ولت شد .

با تشکر

درود

تست خوبی نکردی چون احتمال صدمه آپ امپ آی سی با 47 اهم زیاده

با توجه به مقاومت خروجی پل مقاومت 47 اهم را پیشنهاد کرده بودم ولی برای اتصال مستقیم به ورودی آپ امپ باید از مقاومت بزرگ استفاده کرد تا افت مناسب مقدور بشه.

با مقاومت 1 کیلو و پتانسیومتر حدود 5 کیلو ولتاژ صفر تا 12 را روی پایه 4 تست کن ببین ولتاژ خروجی را تغییر میده یا نه ؟

لطفا از این پس حتی المقدور برای مشخصات قطعات نقشه از قلم درشت تر شبیه درشتی قلم ,- GND استفاده کن چون چشمم ضعیفه و هر بار ناگزیر به بزرگنمایی و عملیات اضافه هستم که برام دشواره

ضمنا اگه R12 مقدار 4 کیلو است شورتش کن و تست کن (البته برخلاف تست فوق این تست بدون جوشکاری مقدور نیست )

سپاس

آخرین ویرایش:

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
با پتانسیومتر 10 کیلو و مقاومت 1 کیلو امتحان کردم تقریبا ولتاژ به 5.1 که میرسید خروجی انبرها صفر میشد .

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام
با پتانسیومتر 10 کیلو و مقاومت 1 کیلو امتحان کردم تقریبا ولتاژ به 5.1 که میرسید خروجی انبرها صفر میشد .

درود

پاسخ شما مفهوم نیست
آیا قادر به کاهش ولتاژ خروجی هست یا ناگهانی صفر میشه ؟

سپاس

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
نخیر قادر به تغییر ولتاژ خروجی نیست یک لحظه صفر میشه .
اما وقتی ولتاژ تقریبا در محدوده 4.5 بود یه صدای عجیبی از دستگاه شنیده میشد .

ضمنا اگه R12 مقدار 4 کیلو است شورتش کن و تست کن (البته برخلاف تست فوق این تست بدون جوشکاری مقدور نیست )

جناب غزال متوجه منظورتون نشدم ؟
یعنی مقاومت شورت کنم بعد جوشکاری کنم ببینم چه اتفاقی میفته ؟
یعنی منتظر چی باشم یا چی رو تست کنم ؟

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام
نخیر قادر به تغییر ولتاژ خروجی نیست یک لحظه صفر میشه .
اما وقتی ولتاژ تقریبا در محدوده 4.5 بود یه صدای عجیبی از دستگاه شنیده میشد .

جناب غزال متوجه منظورتون نشدم ؟
یعنی مقاومت شورت کنم بعد جوشکاری کنم ببینم چه اتفاقی میفته ؟
یعنی منتظر چی باشم یا چی رو تست کنم ؟

باید پتانسیومتر را به آرامی بچرخونی و ولتمتر به خروجی متصل باشه
زمانیکه صدای عجیب شنیدی ولتاژ خروجبی تغییری نکرد؟
بله مقصودم این بود که R12 را شورت و جوشکاری کن اما با توجه به اینکه فعلا پاسخ مناسبی از تست قبل نگرفتی R12 ثمری نداره و باید ابتدا شیوه کنترل جریان دستگاه را پیدا کنیم که بنظر میرسه همین پایه 4 باشه که باید مطمئن بشیم.

سپاس

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام
باید پتانسیومتر را به آرامی بچرخونی و ولتمتر به خروجی متصل باشه زمانیکه صدای عجیب شنیدی ولتاژ خروجبی تغییری نکرد؟ بله مقصودم این بود که R12 را شورت و جوشکاری کن اما با توجه به اینکه فعلا پاسخ مناسبی از تست قبل نگرفتی R12 ثمری نداره و باید ابتدا شیوه کنترل جریان دستگاه را پیدا کنیم که بنظر میرسه همین پایه 4 باشه که باید مطمئن بشیم.
تغییر کرد یعنی شد49 36 و در عرض زمان خیلی کوتاهی صفر شد .فکر میکنم 1 ثانیه هم نشد شاید برای رسیدن به صفر ولت متر این اعداد رو نشون داده باشه .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام تغییر کرد یعنی شد49 36 و در عرض زمان خیلی کوتاهی صفر شد .فکر میکنم 1 ثانیه هم نشد شاید برای رسیدن به صفر ولت متر این اعداد رو نشون داده باشه .

درود

همینه ولی ازآنجاکه پتانسیومتر مناسب نیست بسیار حساسه و در ناحیه کوچکی تغییر میکنه

حالا R12 را شورت و جوشکاری کن
درواقع بجای R12 FHDN پتانسیومتر P1 بسمت صفر اهم تنظیم بشه

ضنمنا نگفتی RV1 چیه ؟ متعلق به دستگاه است یا خودت با توصیه من اضافه کردی .

سپاس

بالا