سلام
آی سی همون مارک فابریکش بود. با هیتر کار کردم البته همه پایه ها رو با اهم متردقیق تست کردم وصل باشند. یک آی سی دیگه میزارم شاید جواب بده. من توی آخر دنیا هستم اینجا مقاومت هم به زور میشه پیدا کرد و باید سفارش بدم و طول میکشه. آی سی رو عوض میکنم و اگه جواب نگرفتم میرم سراغ ترانزیستور های برد و دیگر قطعاتش. فکر کنم برای تست ترانزیستور ها با ید از روی برد برشون دارم. در مورد نصب سوکت هم نمیدونم چطور باید این کارو بکنم.
با تشکر فراوان
سلام
نه فعلا به چیزی جز آی سی شک نکن بیشترین احتمال خرابی آی سی یا لحیمکاری و نصبه
احتمال قطعات جانبی خیلی ضعیفه
سعی کن با هویه لحیم کنی
سوکت آی سی های بزرگ بخر ردیف یکطرف را جدا کن و اگه کم اومد کنار هم بگذار تا متناسب با تعداد پایه ها بشه
دراینصورت بسادگی میتونی بدون زحمت بارها برد اسیلاتور را دربیاری و دراینصورت خسارت مدار هم کمتر میشه و وقت خودت هم کمتر تلف میشه
برای چنین ایرادات پیچیده حتما باید از سوکت استفاده کنی حتی برای 3845 هم میتونی از سوکت استفاده کنی و دراینصورت نباید از نوع SMD تهیه کنی تا آی سی داخل سوکت بره
البته سوکت smd هم برای آی سی میشه ولی مقرون بصرفه نیست و مجبور میشی نهایتا برداری و آی سی را لحیم کنی
دراینصورت فقط یکبار با اطمینان و بدون نگرانی از احتمال خرابی آی سی سوکت را لحیم میکنی و دیگه راحتی
و برد هم از سکه نمی افته
برای تهیه آی سی و قطعات هم فقط تلفن بزن برات پست میکنن
خیلی دوست دارم راه بیافته و ایرادات فاحش ایندستگاه را تست کنیم البته اگه مایل باشید ( یکروزه تموم میشه )
بنظر من دستگاه بسیار بدی است و با شیوه ابتدایی طراحی و ساخته شده و باوجودیکه مهمترین بخش دستگاه جوش کنترل جریانه ولی ضعیف ترین و ابتدائی ترن بخش ایندستگاه همینه مضافا که طبقه قدرتش بنحو باورنکردنی بی حسابه
البته با توجه به نقشه تقریبی میگم و این مدل را تعمیر نکردم .
اگه توی شهر شما عرضه شده قطعا مثل نقل و نبات اوراقی ایندستگاه پیدا میشه.
سپاس