آی پی امداد
abtahi
آریا الکترونیک mehrinfo تکشو

جدیترین اخبار دنیای اینترنت|هفته چهارم اسفند

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد

، پایگاه اطلاع*رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی ***** ای درباره شورای عالی فضای مجازی و وظایف و ماموریت های آن، گفت*وگویی با حجت*الاسلام* والمسلمین دکتر “حمید شهریاری
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
تردید در مورد زمان ارائه نسخه نهایی Patch برای فایرفایکس 11


نسخه اولیه موزیلا فایرفاکس به احتمال زیاد در سایت های مختلف برای دانلود آماده است اما تردیدها در مورد زمان دقیق انتشار نسخه نهایی آن وجود دارد. اگر چه پیش از این موزیلا روز 13 مارچ را برای عرضه فایر فاکس 11 اعلام کرده بود اما به نظر نمی رسد که این اتفاق حداقل در این تاریخ بیفتد.

موزیلا اعلام کرد که نسخه فایر فاکس 11 برای آپدیت دستی و Manual هم اکنون در دسترس است اما برای دریافت آپدیت خودکار این مرورگر باید کاربران منتظر بمانند.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
افزایش سرعت اینترنت از طریق رجیستری

این کارو حتما بکنید تا سرعت اینترنتتون تا ده برابر افزایش پیدا کنه . این کار باعث میشه هر صفحه ای برای دومین بار یا بعد از اون که میخواد باز شه به سرعت هر چه تمام باز بشه.
توجه: اگر مراحل رو انجام دادید و در ابتدا تغییری احساس نکردید اون رو پاک نکنید چون تو جایی که شما فکرش رو نمیکنید به کمکتون میاد بدون اینکه شما بفهمید.
ابتدا به Start برید و تو Run تایپ کنید Regedit و Enter بزنید.
حال به دنبال این عبارت بگردید:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVe rsionInternet Settings]
سپس در سمت راست پنجره به دنبال این عبارات بگردید:
MaxConnectionsPerServer (1
MaxConnectionPerl_OServer (2
ممکنه این دو عبارت رو مثل من نداشته باشید پس روی صفحه سمت راست ، کلیک راست کنید و از قسمت [New]، روی [DWORD] کلیک کنید.
به گزارش جام نيوز سپس عبارت شماره 1 را بنویسید . برای عبارت شماره 2 هم همین مراحل را انجام بدید. حالا روی عبارتهای ساخته شده دو بار کلیک کنید و در قسمت [Value data] برای گزینه اول عدد 8 و برای گزینه دوم حرف a را وارد کنید و سیستم را Restart کنید.
توجه: در هنگام نوشتن به حروف بزرگ دقت کنید. یا میتونید از چیزی که من نوشتم کپی و تو رجیستری Paste کنید.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
امروز؛ اولین جلسه شورای فضای مجازی

سیدعزت*الله ضرغامی در گفت*وگو با فارس گفت: اولین جلسه اعضای شورای عالی فضای مجازی شنبه همین هفته (۲۷ اسفند ماه) با حضور رئیس جمهور، روسای قوا و اعضاء جلسه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: من مطمئن هستم که پس از برگزاری جلسات با سرعت بالایی دستورات مقام معظم رهبری پیگیری و انجام خواهد شد.
به گزارش فارس، حضرت آیت الله ******ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در ۱۷ اسفند ماه سال جاری ضمن دستور برای تشکیل شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور، اعضای حقوقی و حقیقی این شورا را تعیین کردند.
رهبر انقلاب اسلامی آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامه ریزی و هماهنگی به منظور صیانت از آسیب های ناشی از آن، و بهره گیری حداکثری از فرصت*ها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم را از دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند و تأکید کردند: این شورا وظیفه دارد مرکزی بنام مرکز ملّی فضای مجازی کشور ایجاد کند.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
فرمول جست*وجوي گوگل تغيير مي*كند

گوگل قصد دارد در آینده معنی واژه یا عبارت مورد جستجو را بهتر "بفهمد" و تشخیص دهد که منظور کاربر از جستجو به دنبال "جگوار" خودروست یا حیوان. فهمی که اپل هم با اپلیکیشن "سیری" به دنبالش است.
وقتی در موتور جستجوگر گوگل کلیدواژه یا عبارتی وارد می*کنید، نتیجه*ی جستجوی گوگل برای شما فهرست کردن هزاران یا حتی میلیون*ها صفحه* در کمتر از یک ثانیه است. موتورهای جستجوگر آنلاین در هنگام پاسخگویی به پرسش طرح شده در پایگاه داده*های خود و نه در تمامی وب، به جستجو می*پردازند و در مدتی کوتاه مجموعه*ای عظیم از لینک*ها را پیدا می*کنند و به کاربر ارائه می*دهند.
البته درصد بسیار بالایی از هزاران صفحه*ای که این موتورهای جستجوگر برای شما لیست می*کنند ربطی به آنچه که شما در پی*اش بوده*اید ندارد.
حالا گوگل قصد دارد با تغییر فرمول جستجوی خود بزرگ*ترین تغییر تاریخ این کمپانی را رقم بزند. روز پنجشنبه (۱۵ مارس)، روزنامه*ی وال استریت ژورنال با استناد به گفته*های یکی از کارکنان این کمپانی اینترنتی می*نویسد، که موتور جستجوی آنلاین گوگل قرار است در آینده واقعا *پاسخ پرسش*ها را به کاربران ارائه دهد. این به این معناست که در آینده پاسخ گوگل به پرسش "رئیس جمهور آمریکا کیست؟" پاسخ مستقیم و ارائه لینک*هایی باشد که با نام رئیس جمهور کنونی آمریکا یعنی اوباما پیوند دارند.
اپل هم پیش از این با اپلیکیشن "سیری" خود که نخستین بار در آی*فون 4S ارائه شد، امکان طرح پرسش و ارائه*ی پاسخ هوشمندانه به کاربر را فراهم کرده بود
به گزارش جذاب نیوز به نقل از دویچه وله ، علاوه بر این گوگل همچنین قصد دارد "جستجوی سمانتیک" خود را هم بهبود بخشد. در "وب سمانتیک" گفته می*شود که همه*ی اطلاعات در اینترنت به هم مرتبط*اند و به داده*ها نه به صورت گسسته که به صورت پیوسته و مرتبط نگاه می*شود. طرح "جستجوی سمانتیک" توسط گوگل به این معناست که این موتور جستجو تلاش می*کند معنای کلمات و عبارات جستجو را «بفهمد». به این ترتیب که از جستجوهای پیشین کاربر پی به علاقه*های او می*برد. برای مثال با وارد کردن واژه*ی "جگوار"، گوگل قادر خواهد بود بفهمد که آیا منظور کاربر "حیوان" (یوزپلنگ) است یا "خودرو". بر پایه*ی گزارش "وال استریت ژورنال" با بهبود جستجوی سمانتیک گوگل پیش بینی می*شود که نتیجه*ی ۲۰ درصد از جستجوهای گوگلی پاسخ*های مرتبط باشد.
** جستجوی هوشمند گوگل، تهدیدی برای رقیبان؟
گوگل سا*لهاست که در زمینه*ی جستجوی آنلاین در کشورهای بسیاری مثل آمریکا یکه*تاز میدان است. حالا این موتور جستجوی آنلاین با ایده*ی جدید خود یعنی سنجش پرسش*ها و پاسخ هوشمندانه به کاربران، به رقابت با دیگر غول جهان تکنولوژی یعنی "اپل" برخاسته است.
** ماشین*های جستجوی آنلاین با مغز ما چه می*کنند؟
با ارایه آی*فون ۴ اس شرکت اپل و فیچر Siri بر آن، پروژه هر چه سریع*تر قادر ساختن کاربر برای مکالمه با کامپیوتر کلید خورد. این امکان مدیون شخصی*تر شدن اطلاعاتی*ست که گوشی* هوشمند می*تواند از کاربر داشته باشد.
اپل هم پیش از این با اپلیکیشن "سیری" خود که نخستین بار در آی*فون 4S ارائه شد، امکان طرح پرسش و ارائه*ی پاسخ هوشمندانه به کاربر را فراهم کرده بود. برای مثال "سیری" پاسخ پرسش*هایی از این دست که «آیا امروز در برلین به چتر احتیاج دارم؟» یا «وضعیت سهام اپل امروز چگونه است؟» را می*داند. یافتن پرسش*ها هم با سنجش داد*های بورس و هواشناسی انجام می*گیرد. اما برای جستجوهای کلاسیک "سیری" خود به پایگاه داده*های گوگل محتاج است.
اما "بینگ" موتور جستجوی آنلاین مایکروسافت هم رفته رفته به جای فقط فهرست کردن لینک*ها، به کاربر پاسخ "درست" می*دهد. به این مجموعه باید فیس*بوک را هم افزود. شبکه*ی اجتماعی*ای با ۸۵۰ میلیون عضو که به گنجینه*ی عظیمی از داده*ها درباره*ی اعضای خود دسترسی دارد. داده*هایی که می*توان برای ارائه*ی "پلسخ*های منطبق با نیاز" از سنجش آنها استفاده کرد. بیشترین همکاری فیس*بوک در این میان با موتور جستجوگر "بینگ" است و نه گوگل.
باید منتظر ماند و درباره*ی دقت پاسخ*های هوشمند و تاثیر آن بر سهم گوگل در بازار جستجوهای آنلاین در آینده قضاوت کرد.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
هدف از تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي

هفدهم اسفندماه جاری رهبر معظّم انقلاب اسلامي ضمن دستور براي تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي به رياست رئيس جمهور، اعضاي حقوقي و حقيقي اين شورا را تعيين كردند.
رهبر انقلاب اسلامي در این حکم آثار چشمگير شبكه جهاني اينترنت در ابعاد زندگي فردي و اجتماعي، لزوم برنامه ريزي و هماهنگي به منظور صيانت از آسيب هاي ناشي از آن، و بهره گيري حداكثري از فرصت*ها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفيد به مردم را از دلايل اصلي ضرورت تشكيل شوراي عالي فضاي مجازي برشمردند و تأكيد كردند: اين شورا وظيفه دارد مركزي به نام مركز ملّي فضاي مجازي كشور ايجاد كند.
در این زمینه با "حميدرضا مقدم فر" معاون فرهنگي و اجتماعي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و كارشناس رسانه و مسایل استراتژیک به گفت و گو نشستیم. مقدم فر که سابقه حدود چهار سال مدیریت خبرگزاری فارس را در سوابق خود دارد و در دوره فعالیت رسانه ای خود حوادثی همچون فتنه 88 را از نزدیک دیده، معتقد است که اینترنت ابزاری است که هم می تواند فاجعه بیافریند و هم ابزاري براي پيشرفت و بهره گيري علمي باشد.
مشروح گفتگوی جهان نیوز با حمیدرضا مقدم فر در ادامه می آید:
چرا شوراي عالي مجازي تشكيل شده و وجود اين شورا چه ضرورتي دارد؟
اساسا امروز ما در شرايطي قرار داريم كه دشمنان انقلاب اسلامي ايران از طريق فضايي به نام جنگ نرم با ابزار و فناوري هاي روز در فضاي سايبر(مجموعه اي از فضاي ماهواره و اينترنت) تلاش دارند كه به نظام اسلامي آسيب برسانند و آن را دچار فراموشي و يا فروپاشي از درون كنند.
در اين شرايط امروز ابزار جنگ، تانك، توپ، موشك و اين گونه وسائل نيست؛ امروز ابزار دشمن براي جنگ با جمهوري اسلامي ايران در فضاي سايبر و اينترنت و ماهواره است. دشمن از اين طريق مي تواند با صرف كمترين هزينه و بدون محدوديت هايي كه در جنگ هاي سخت وجود دارد با انقلاب اسلامي دشمني بورزد و بجنگد.
عقل و منطق ايجاب مي كند ما هم براي اين شرايط خودمان را هم از نظر دفاعي و هم از نظر تهاجمي مهيا و آماده بكنيم؛ يعني اينكه اينقدر آماده باشيم براي شرايطي كه در برابر فضاسازي و حملات آنان كه مي خواهند براي تغيير رفتار عمومي انجام مي دهند بتوانيم مقاومت كنيم و سناريوها و برنامه ها و اهداف آنان را مانع شويم.
چرا رهبر معظم انقلاب براي وضعيت اينترنت چنين تدبيري كردند كه در عالي ترين سطوح نظام درباره آن تصميم گيري شود؟
استفاده از ابزار اينترنت يكي از ابزارهاي مهم جنگ نرم به شمار می رود. هم اكنون ممكن است در مواردی برخي از متوليان و مسئولان دچار غفلت شده باشند. به نظر مي رسد اين اقدام مقام معظم رهبري مي تواند مسئولان امر را در سطوح بالا نسبت به اين ابزار مهم كه مثل يك تيغي است كه مي تواند هم در دست يك ديوانه فاجعه بيافريند كه امروز در دست نظام سلطه اينگونه است و هم مي تواند يك ابزاري براي پيشرفت و بهره گيري علمي باشد، آگاه سازد. رهبر معظم انقلاب با اين اقدام مسئولين را مهياي اين زمينه كردند با دو نگاه كه هم آماده سازي در برابر فتنه ها و تهديدها كه مي تواند از اين طريق متوجه نظام بشود و هم استفاده درست از اين زمينه به عنوان يك ابزاري كه در پيشرفت كشور نقش داشته باشد.
همان گونه كه رهبر معظم انقلاب فرمودند اينترنت تاثير چشمگيري در كشور ما دارد اين تاثير تاكنون بيشتر در كدام حوزه ها بوده ارزيابي شما مثبت است يا منفي؟
از اينترنت به عنوان يك ابزار توانسته ايم استفاده خوبي در حوزه هاي علمي و فناوري داشته باشيم اما كشور ما از اين ناحيه آسيب هايي هم داشتيه است يعني اين كه دشمن سعي كرده از طريق اينترنت آسيب هايي را به كشور ما وارد كند برای مصداق عيني اين موضوع را مي توانيم به فتنه 88 اشاره كنيم كه بخشي از آسيب ها و لطماتي كه دشمن تلاش داشت به نظام جمهوري اسلامي ايران وارد كند از طريق ابزار اينترنت بود.
راه اندازي شبكه هاي اجتماعي( فيس بوك، تويتر و...) از ابزارهای مهم دشمن بدین منظور بوده است. وزير خارجه آمريكا اعتراف كرد كه يكي از ابزارهاي مهم ما براي تشديد آشوب ها در ايران فيس بوك و تويتر بوده و آنان صريحا اعلام دارند كه از اين شبكه هاي اجتماعي و نوين براي ايجاد آشوب در ايران بهره گيري كردند.
تشكيل مركز ملي فضاي مجازي چه تاثيري مي تواند بر روند كشور و نظام داشته باشد؟
تشكيل مركز ملي فضاي مجازي مي تواند به صورت هوشمندانه آسيب ها و عوارض ناشي از اينترنت و اراده دشمن براي آن را از نظام اسلامي و كشور دور كند و به صورت هوشمندانه نظام بهره گيري بهينه از آن را در كشور ايجاد كند. هم مانع آسيب هايي كه دشمن قصد دارد از اين طريق مي خواهد به كشور ما بزند مي شود و هم استفاده بهينه از اين ابزار را در كشور بهينه كند.
نخبگان حوزوي و دانشگاهي چه وظيفه اي دارند؟
نقش نخبگان چه آنان كه در عرصه فناوري متخصص هستند و چه آنان كه در زمينه هاي نرم افزاري و طراحي و محتوايي مي توانند تاثيرگذار باشند بسيار مهم است هر دوي آنان مي توانند در تحقق اهداف اين شورا موثر باشند.
با توجه به وجود نهادها و دستگاه هاي مختلف در كشور(همانند صداوسيما و سازمان تبليغات و...) در خصوص فعالیت های فرهنگي و اينترنت؛ اين نهادها چگونه بايد براي آن برنامه ريزي كنند؟
نقش اين مركز همين است كه براي اين سازمان ها تعيين نقش و وظيفه كند و آنان را به يك هدف گيري درست رهنمون كند.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
مهمترين رويدادهاي ICT در سال 90

چند روز بیشتر به پایان سال 90 باقی نمانده است. به رسم هر سال وقتی آرشیو اخبار حوزه فناوری اطلاعات را ورق می*زنیم تا به اتفاقات شاخص این حوزه اشاره کنیم، می*بینیم که سال 90 نیز همچون چند سال گذشته با تغییر و تحولات گسترده*ای همراه نبوده است. امسال نیز تنها حرف از پروژه*های جدید ملی و اجرای آن به سال*های آینده شنیده شد.
اختلالات بی*سابقه اینترنتی، قطع چندساعته پست*های الکترونیکی خارجی، خروج هواوی از ایران، راه*اندازی نصفه و نیمه اپراتور سوم، خروج هواوی از بازار مخابرات ایران، فوت وفا غفاریان یکی از شخصیت*های کلیدی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و... ازجمله اتفاقاتی بود که سال 90 را همراهی کرد. در گزارش زیر، مجموعه چندین اتفاق مهم حوزه آی سی تی دیده مي*شود.
**اختلال پشت اختلال
اگر بخواهیم برای سال 90 اسمی انتخاب کنیم بهترین اسم شاید «اختلالات نفس*گیر اینترنتی» باشد. سال 90 شبکه اینترنت، بارها دچار اختلال و افت کیفیت شد.
درحالی بسیاری از کاربران در چند ماه گذشته به خاطر این اختلالات دچار مشکل و در برخی موارد ضرر شدند که مسوولان وزارت ارتباطات طبق روال همیشگی خود، جواب روشنی در خصوص این مشکلات اینترنتی اعلام نکردند. اما شركت*های خدمات*دهنده اینترنتی و مخابرات علت اصلی اختلال در اینترنت کشور را به شرکت زیرساخت ارتباط می*دادند، اما از آن سو این شرکت هرگونه اختلال در شبکه اینترنت کشور را رد کرده و پیوسته نیز از افزایش پهنای باند کشور خبر می*دهد.
برای مثال محمود خسروي، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت با بيان اينكه شبكه زيرساخت هوشمند است، اظهار كرده بود که زماني كه قطعي در مسيري اتفاق بيفتد، ارتباط به دليل هوشمند بودن شبكه از مسير ديگري برقرار مي*شود.
وی در گفت*وگو با ایسنا با بيان اينكه به دليل هوشمند بودن شبكه ارتباطات زيرساخت، قطعي نداريم، اظهار كرد: شركت*هايي كه ارتباط نقطه به نقطه از ما مي*گيرند، بايد مسير «رزرو» داشته باشند كه اين كار صورت گرفته و ما هيچ زماني قطعي نداريم.
از طرف دیگر به جز کاهش و قطع و وصل مدام اینترنت، عدم دسترسی به سرویس*های ایمیل خارجی از جمله جی*میل، یاهو میل و... از جمله مشکلاتی بود که اعصاب بسیاری از کاربران این سرویس*ها را به هم ریخت. در مقابل حجم عظیم شکایت و انتقادات کاربران و حتی نمایندگان مجلس نسبت به این شرایط، اما مسوولان وزارت ارتباطات از جمله شخص وزیر، از این اختلالات استقبال کرده و اعلام داشتند که با راه*اندازی شبکه ملی اطلاعات تمام این مشکلات حل خواهد شد.
** اينترنت «شما»
اينترنت ملي يا شبكه ملي اطلاعات که چند سالی است راه*اندازی آن به یکی از دغدغه*های اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شده است امسال تنها توانست یک نام واحد برای خود کسب کند. یعنی «اینترنت شما». وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات «شما» را نامي برازنده براي شبكه ملي اطلاعات دانسته و بيان كرد در آينده اين نام يك برند خواهد شد و جا خواهد افتاد.
به گزارش دنياي اقتصاد در حال حاضر پهناي باند داخل كشور 470 گيگابيت بر ثانيه و پهناي باند اينترنت بين*الملل 270 stm1، (معادل 270 ضرب* در 155 مگابيت بر ثانيه) است كه براي پهناي باند بين*الملل به خارجي*ها اجاره داده مي*شود كه با راه*اندازي شبكه ملي اطلاعات بخش زيادي از پهناي باند اينترنت بين*الملل كه درگير دسترسي*هاي داخلي است، آزاد *شود و بنابراين اين ظرفيت، با هزينه قبلي، در اختيار كاربراني كه نياز به اينترنت (پهناي باند بين*الملل) دارند، قرار مي*گيرد.
يكي از اهداف اصلي راه*اندازي شبكه ملي اطلاعات رفع اتكا به پهناي باند اينترنت بين*الملل عنوان مي*شود تا چنانچه اين پهناي باند به هر دليلي چون اختلالات بين*المللي و وجود اشكالات در درگاه*هاي ورودي كشور محدود شد، اين محدوديت به كاربران داخلي اعمال نشود.
در اين ميان وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، بحث ايجاد و توسعه شبكه ملي اطلاعات (اينترنت ملي) را به عنوان نقطه و كانون اصلي فعاليت*هاي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در برنامه پنجم توسعه دانسته كه نشان از اراده و عزم ملي براي توسعه فناوري اطلاعات و فراهم كردن زيرساخت*ها و بسترهاي لازم در زمينه*هاي مختلف ارتباطي و نرم*افزار دارد.
رضا تقي*پور يكي از محدوديت*هاي اجراي اين پروژه را تخصيص اعتبارات به*صورت سالانه عنوان كرده است.
** كاهش تعرفه مكالمات بين*الملل و اعتراض بخش خصوصی
كاهش تعرفه مكالمات بين*الملل با دو صفر یکی دیگر از اتفاقاتی بود که از زمان اعلام آن از سوی زیرساخت تا کنون اعتراضات زیادی را از سوی شركت*های تلفن اینترنتی به همراه داشته است.
هزينه مكالمات بين*الملل از طريق دو صفر مخابرات در مذاكراتي با اپراتورهاي مخابراتي كه بيشترين ترافيك مكالماتي با ايران را داشتند با حدود 75 درصد كاهش از 157تومان به 38 تومان كاهش پيدا كرد.
شركت ارتباطات زيرساخت پس از مذاكرات مداوم با اپراتورهاي مخابراتي كشورهايي كه بيشترين ترافيك مكالماتي را با ايران دارند، هزينه مكالمات بين*الملل از طريق دو صفر را از هزار و 575 ريال به 384 ريال كاهش داد. بر اين اساس، برقراري ارتباط از طريق تلفن ثابت با كشورهاي آلمان، آمريكا، استراليا، انگلستان، ايتاليا، بلژيك، چين، دانمارك، روسيه، سنگاپور، فرانسه، كانادا، مالزي، نروژ، هلند، هندوستان، عراق و ارتباط از طريق موبايل با كشورهاي آمريكا، چين، سنگاپور، كانادا و هندوستان بيشترين كاهش قيمت را به دنبال داشته است.
در مقابل این کاهش تعرفه، شرکت*های تلفن اینترنتی نسبت به اجرای این تعرفه ابراز نگرانی کردند. این شركت*ها بر این باور بودند که روی این تعرفه*گذاری کار کارشناسانه نشده است. این گروه سوالاتی را در خصوص اعلام این تعرفه*گذاری مطرح کردند از جمله اینکه چگونه تعرفه جدید از 1575 ریال به 384 ریال رسیده است و اساس آن بر چه اصولی استوار است؟ و اینکه آیا این تغییر نرخ به معنای آن است که شرکت زیرساخت در تماس با این گروه از کشورها، که بیشترین ترافیک را با ایران دارند تاکنون بیش از 75 درصد سود مضاعف به دست
آورده است.
تاکنون جواب روشنی از سوی زیرساخت به این سوالات داده نشده و باید دید که سرنوشت اجرای این مصوبه در سال آینده به کجا می*رسد.
** شبكه نسل سوم
بالاخره بعد از مدت*ها شبکه نسل سوم 30 آبان*ماه به صورت تجاري وارد بازار تلفن همراه كشور شد. در حالی مسوولان اپراتور سوم خبر از راه*اندازی این شبکه در کشور دادند که این شبکه، ابتدا در استان البرز به صورت محدود راه*اندازی شد. مدیرعامل شرکت رایتل اعلام کرد که شبكه ما در تهران كامل است، ولي تجاري نبوده و درحال تست است و هر زمان كه قرار بر راه*اندازي آن باشد، اطلاع*رساني مي*كنيم.
** شركت*های آی تی در فرابورس
شاید یکی از خبرهای رضایت بخش حوزه فناوری اطلاعات در سال 90، ورود شركت*های آی تی بخش خصوصی به بورس بود.
شركت*های افرانت و همکاران سیستم نخستین شركت*های آی تی بخش خصوصی بودند که امسال به بورس وارد شدند و احتمالا اگر شرایط بازار سرمایه اجازه می*داد شرکت*های دیگری نیز خود را برای حضور در بازار سرمایه آماده مي*کردند. به*رغم این هر دو شرکت تا پیش از آنکه شاخص*های اصلی بورس افت کند از نظر رشد قیمت سهام وضعیت مناسبی داشتند.
به گفته قاسم*زاده، مدیرعامل شرکت افرانت، ورود به بازار سرمایه تصمیمی مربوط به یک روز یا یکسال نبوده است؛ بلکه از همان ابتدای تاسیس شرکت یکی از اهداف بلندمدت افرانت ورود به بورس بوده است.
** خداحافظ هواوی
يكي از مهم*ترين موضوعاتي که در اواسط سال 90 مورد توجه قرار گرفت، خروج چینی*ها از بازار مخابرات ایران بود. به دلایلی چینی*ها در این سال یکی پس از دیگری از بازار مخابراتی ایران خارج شدند.
اما شركت*های چینی این خروج را به معنای عدم توجه به قراردادهای قبلی خود ندانستند و اظهار كردند که به تمامی تعهدات قبلی خود با اپراتورهای مخابراتی ایرانی پایبند خواهند ماند.
براساس اطلاعات به دست آمده بيشترين شركت*هاي صادركننده تجهيزات مخابراتي براي اپراتورهاي ايراني را شركت*هايي همچون نوكيا، زيمنس، اريكسون، آلكاتل، سامسونگ، ZTE و هواوي تشكيل مي*دهند. هنوز مشخص نیست که این خروج چه آینده*ای را برای بازار مخابراتی ایران رقم می*زند، اما به باور کارشناسان شاید این شرایط فرصت خوبی برای تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی داخلی باشد
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
توليد ميل*سرور در مركز پدافند سايبري

رییس مركز پدافند سایبری گفت: میل سرورهای داخلی در مركز پدافند سایبری تولید شده است تا سازمان ها و دستگاه های كشور از نشانی های الكترونیكی داخلی (ایمیل های بومی ) استفاده كنند.
دكتر 'سعید رحیمی' در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: یكی از مهمترین مشكلات حوزه سایبری در كشور این است كه بسیاری از افراد حتی استادان دانشگاه از پست های الكترونیكی (ایمیل هایی) مانند 'جی.میل' و یا 'یاهو .میل ' استفاده می كنند و نشانی ایمیل بومی ندارند.
وی افزود: از این رو زیرساخت های فنی در داخل كشور ایجاد شده است و میل سرورهایی برای مدیریت ایمیل های ایرانی در مركز پدافند سایبری تهیه شده است.
رحیمی خاطرنشان كرد : مركز پدافند سایبری همچنین وظیفه 'فرهنگ سازی' و 'آموزش' را به عهده دارد كه در این زمینه سه سطح آموزش های تخصصی، آموزش عمومی و سطح آگاهی رسانی به مدیران ارشد مطرح است .از این رو قرار است كه نشستی به منظور آموزش مدیران دستگاه ها برای استفاده از ایمیل های بومی برگزار شود .
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
نارضايتي كاربران از گوگل

نتایج این همه پرسی پس از اعلام جدیدترین خط مشی امنیتی گوگل و تسهیل دسترسی حجم زیادی از داده های سرویس های آن از جمله یوتیوب و جی میل اعلام می شود.
به گزارش شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، بر اساس جدیدترین نظر سنجی صورت گرفته کاربران این موتور جستجو جمع آوری داده های شخصی شان توسط این غول جستجو با اهداف تجاری را نپذیرفتند و آن را حرکتی قبیح و فرصت جویانه برشمردند.
در این نظر سنجی که توسط مرکز Pew Internet & American Life صورت گرفته است نشان داد که 65 درصد کاربران جمع آوری اطلاعات شخصی و جستجوهایی که انجام می دهند را توسط گوگل بد توصیف کرده اند.
آنها نگران محدود شدن اطلاعات بدست آمده از نتایج جستجو هستند و حتی 73 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی بیان داشته اند که آنها به ردیابی جستجوهایشان در وب و شخصی سازی آتی نتایج جستجو رای مثبت نمی دهند و این نقض آشکار حریم خصوصی آنهاست. این نظرسنجی در فاصله زمانی 20 ژانویه تا 19 فوریه بین 2253 فرد بالای 18 سال صورت گرفت.
 

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
ارائه خدمات ویدئو کنفرانس توسط مخابرات روی پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه







مدیر کل کنترل و مدیریت شبکه مخابراتی تهران گفت: در حالی که سرویس* ویدئو کنفرانس روی پهنای باند 128 کیلو بیت بر ثانیه قابل ارائه است، مخابرات برای افزایش کیفیت، ویدئو کنفرانس را روی 2 مگابیت بر ثانیه ارائه می*دهد.

جمشید بهاری در گفت*وگو با فارس، اظهار داشت: شرکت مخابرات برای سرویس* ویدئو کنفرانس پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه اختصاص داده است.

مدیر کل کنترل و مدیریت شبکه مخابراتی شرکت مخابرات استان تهران افزود: البته پهنای باند 128 کیلو بیت بر ثانیه برای ارائه سرویس* ویدئو کنفرانس جواب گو است؛ اما اگر بخواهیم کیفیت افزایش یابد باید پهنای باند را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: از این رو مخابرات برای ارائه این سرویس پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه را اختصاص داده است.

مدیر کل کنترل و مدیریت شبکه مخابراتی شرکت مخابرات استان تهران، صرفه جویی در زمان و هزینه*ها را از ویژگی*های سرویس* ویدئو کنفرانس عنوان کرد.

بهاری همچنین با اشاره به تعرفه*های این سرویس توضیح داد: تعرفه*های سرویس ویدئو کنفرانس شامل دو بخش داخل استانی و خارج استانی می*شود.

وی ادامه داد: تعرفه بین دو نود (نقطه) برای داخل استان به ازای ساعت نخست 100 هزار تومان و برای خارج استان 260 هزار تومان است که برای تشویق کاربران هزینه ساعات اضافه نیم بها محاسبه می*شود.
 
بالا