آی پی امداد
abtahi

تعمير آيفون كوماكس

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,513
12,146
با تشکر
از کجا میتونم این ریموت رو تحیه کنم (ایا امادش هست یا خودم باید درست کنم؟)
اگر تهران باشید که به راحتی میتوانید تهیه کنید.در تمامی فروشگاه های که سرشون به گردنشون می ارزه و قطعات الکترونیکی میفروشن پیدا میشه بگید ریموت یک کانال میخوام

mehrdadtalai

کاربر
2012-11-16
6
11
با سلام لطفا قطعاتی را که برایتان مشخص نموده ام را تعویض نمایید.من قطعاتی را که امکان 50 درصد خرابی را داشته است را نوشته ام تا با مشکل مواجه نشوید.با تعویض این قطعات مشکل شما کامل برطرف میشود.من تغذیه های داخل بازار را اصلا قبول ندارم چون به خاطر سودجو بودن تولید کننده از همه جای او زدن و بی کیفیت میباشد

اواقعاً لطف کردین ٬ بی نهایت ممنونم از راهنمایی بسیار دقیق تون

bab_boy_20

کاربر
2012-11-11
4
4
تصویر نگاتیو شده است کدام ترانزیستور رو باید تعویض کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام شما چگونه تشخیص خرابی ترانزیستور داده اید که میخواهید تعویض کنید یکبار دقیق خازن های اطراف های ولتاژ پتانسیومتر نور ومقاومت های اطراف ان ودر نهایت لامپ را تست ونتیجه کارتان را اعلام کنید موفق باشید
تصویر نگاتیو شده است کدام ترانزیستور رو باید تعویض کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

hossin_assadi

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-02-13
274
2,110
سلام

من يك آيفون تصوير كوماكس دارم كه چهار واحد از آن استفاده ميكنند در حال حاضر در هيچ شرايطي تصوير ندارد و لامپ تصوير روشن ميشود وتصوير بصورت پرش خيلي زيا د ميباشد عملا هيچي مشخص نيست ولي صدا داريم ضمنا اين مشكل براي كل چهار واحد بصورت يكسان هست
لطفا راهنمايي فرماييد
متشكرم
مشکل از پاور می باشد خازنهای دخل پاور تعویض کن مشکل حل می گردد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

shirafkan

کاربر
2013-03-08
1
2
سلام به همه دوستان اقا ما یه ایفون کوماکس داریم هی تصویرش پرش اره یا کل صفحه سفید میشه تو اپارتمان فقط برای ما خرابه یعنی اینجوریه (من زیاد از اصطلاحات و ایناتون سر در نمیارم خودمونی جواب بدید) ممنونم

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-06-29
1,664
18,392
سلام به همه دوستان اقا ما یه ایفون کوماکس داریم هی تصویرش پرش اره یا کل صفحه سفید میشه تو اپارتمان فقط برای ما خرابه یعنی اینجوریه (من زیاد از اصطلاحات و ایناتون سر در نمیارم خودمونی جواب بدید) ممنونم

دوست عزیز به نظر من احتمالا کابل فلت و برد پشت مانیتور ایفون شما مشکل پیدا کرده است شما باید قطعات پشت برد مانیتور ایفون شما را مخصوصا دیودها و خازنهای شیمیایی ان را چک کنید

reza_wvee

کاربر
2008-12-23
53
188
با سلام خدمت دوستان یک گوشی ایفون کوماکس داریم که صدای تیک تیک از داخلش میاد و گوشی هنگام زنک خوردن یک پرپر خیلی ضعیف میده و چراغ جلوی دسگاه کم نور پور نور میشه با تعویض پاور مشکل برطرف شد میخواستم ببینم کسی از دوستان هست راهنمایی کنه واسه تعمیر پاورش/؟/

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلام
اگر مدل و یا عکسی هم از برد میزاشتی بهتر بود........
این ایراد میتونه خازنی باشه ولتاژ خروجی تغذیه را بررسی کنید که افت نداشته باشد خازن 47 میکرو در کنار آی سی تغذیه را تعویض کنید و نتیجه را اعلام کنید.

ki0mars

کاربر
2010-08-12
38
50
با سلام خدمت دوستان یک آیفون تصویری 7 اینچ بدون گوشی داریم که جدیدا تصویر نشون نمیده ، همه چی کار میکنه صدا، در باز کن ، ولی چند وقته تصویر رو ال سی دی نمیاد ، بعد از یک روز بارونی با رعد و برق این اتفاق افتاد ، مشکل از چی میتونه باشه ؟

بالا