آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام دوست من
تو خازنهاش بگرد دنبال نشتی
برکت خداوند با شما باد

ممنون از توضیحاتتون،اما راستش هنوز کمی برام گنگه
این bga چیه؟مثلاً من الان میخوام چیپ وسط رو که ازنظر لحیم سردی بهش مشکوکم رو باهمویه باد گرم بگیرم اما اگه بخوام از زیر بگیرم چون 7-8تا smd زیرش همه میرسزن پایین اگرم بخوام مستقیم رویه خوده چیپ بگیرم میترسم چیپ آسیب ببینه

دوست من سلام
bga همان چیپ اصلی کارت گرافیک رو میگن.لحیم سردی گرفتن شکلهای مختلفی داره
زیر بردتو ,روی قطعات smd ک زیر برد قرار دارن را با خمیر بپوشون. و زیر چیپ اصلی رو با مایع فلکسی پر کن.از زیر با 400 درجه حرارت بده.هیچ تکونی رو به چیپ نده.بعد از یک دقیقه حرارت ک نباید هم یکجا متمرکزش کنی و دور نقطه چیپ از زیر بگیری با پنس خازنهای smd کنار چیپ را تکون بده.اگر شل شده بود حرارت و باد را کم کن وآروم هیت را بکش کنار وبزار سرد شه.فقط تا سد شدن کامل اصلا قطعه رو تکون نده
برکت خداوند با شما باد

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
دوست من سلام
bga همان چیپ اصلی کارت گرافیک رو میگن.لحیم سردی گرفتن شکلهای مختلفی داره
زیر بردتو ,روی قطعات smd ک زیر برد قرار دارن را با خمیر بپوشون. و زیر چیپ اصلی رو با مایع فلکسی پر کن.از زیر با 400 درجه حرارت بده.هیچ تکونی رو به چیپ نده.بعد از یک دقیقه حرارت ک نباید هم یکجا متمرکزش کنی و دور نقطه چیپ از زیر بگیری با پنس خازنهای smd کنار چیپ را تکون بده.اگر شل شده بود حرارت و باد را کم کن وآروم هیت را بکش کنار وبزار سرد شه.فقط تا سد شدن کامل اصلا قطعه رو تکون نده
برکت خداوند با شما باد
خیلی خیلی ممنونم،راستش این روش رو بلد نبود
پس کار خمیر فلکس این که جلو رسیدن حرارت به SMD ها رو میگره که زمانی که ما بخوایم از زیر حرارت بگیریم لحیم smdهای زیر برد ذوب نشن که ازجا رها بشن،درست متوجه شدم؟؟
الان 2 کارت agp دارم که دقیقاً یک مشکل دارن،موقع بالا اومدن ویندوزتصویرمیره و صفحه سیاه میشه،ذلش رو از رو هیت گرفتم کمی هم روغن لحیم زیر چیپ ریختم اما متاسفانه هیچ کدوم که درست نشد هیچ بلکه الان یکیشون هم دیگه اصلاً بالا نمیاد
آیا بجوز لحیم سردی bgaوبادکردن خازنها دلیل دیگه ای واسه این مشکل می تونه باشه؟؟

ممنون وسپاسگذارم

آخرین ویرایش:

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
با سلام من یه galaxy8400دارم دیروز وقتی سیستم رو روشن کردم هر کاری کرم مونیتور روشن نشد با یه کم بررسی متوجه شدم ایراد از کارت گرافیکه یعنی وقتی کابل مونیتور رو جدا می کنم وعبارت no signalمیاد دوباره که وصل میکنم به استدبای میره واصلا روشن نمیشه لطفا اگه راهی برای احیای کارت سراغ دارید بفرمایید
دوست عزیز اگر به محض وصل کردن کابل مانیتور به کارت گرافیگ کامپیوتری که روشنه مانیتور به استندبای میره،به احتمال زیاد از کابل مانیتوره

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
سلام خدمت اساتید
امیدوارم یکی پیدا بشه جواب مارو بده

من 2 مشکل دارم
1- درمورد هیت گرفت bga کارت گرافیکی که زیرش پرشده از قطعات smd وامکان گرفتن هیت از پایین نیست چون اگر اینکارو کنم همه smd ها میریزه
2- کارت گرافیک تا علامت ویندوز xp بالا میاد اما به محض وارد شدن به ویندوز صفحه کاملاً سیاه میشه

لطفاً در صورت داشتن تجربه ای در این راستا ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

با سپاس

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
از همون اول تصوير نداريم ولي با مانيتور تصوير داريم ولي تصوير داراي خط عموده و ويندوز بالا نيماد!
چگونگي لحيم سردي گرفتن چيپ گرافيك چطوريه؟

دماي هيتر رو 400
باد كم
فشار روي چيپ بديم يا نه؟
4طرف چيپ چسب حرارتي زده شده
چيپ گرافيكم Geeforce 8400 gs لپ تاپ vostro 1310

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: online_on

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
سلام .
کارت گرافیکی ( GF 6200A VER:G(AGP هست که بالا نمیاد . مشکل ظاهری خاصی نداره . آی سی بایوس اونو در آوردم که مجددا فلش کنم ولی فایل بایوس اونو پیدا نکردم . نمیدونم این فایل بایوس رو باید از کجا بگیرم .ممنون میشم راهنماییم کنیم .
GF 6200A
256M DDRII HDTV/DVI

majid_tech

کاربر
سلام .
کارت گرافیکی ( GF 6200A VER:G(AGP هست که بالا نمیاد . مشکل ظاهری خاصی نداره . آی سی بایوس اونو در آوردم که مجددا فلش کنم ولی فایل بایوس اونو پیدا نکردم . نمیدونم این فایل بایوس رو باید از کجا بگیرم .ممنون میشم راهنماییم کنیم .
GF 6200A
256M DDRII HDTV/DVI

با سلام لطفا مشخصات کامل و دقیق از جمله مدل دقیق GPU و نوع RAM که DDRII است یا DDR مقدار RAM و شرکت سازنده کارت گرافیک (اسوس . گیگابایت و... ) بنویسید

موفق باشید!

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
من که همه چیزو نوشم .
nvidia
6200A
256MB - DDRII -
کارت گرافیک هم چینی هست اسم خاصی نداره .

hamidsed

کاربر
2010-03-16
106
727
مشهد
کسی نیست این فایل رو در اختیار من بذاره .
خودم نتونستم پیداش کنم

majid_tech

کاربر

پیوست‌ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا