آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

h3am

کاربر
2010-07-26
3
0
چندمين نسل گرافيك توليد شده توسط اينتل مي باشد و حداكثر​
intel HD گرافيك

مناسب است يا​
Blue-ray
حافظه آن مي تواند چقدر باشد و آيا براي پخش ديسكهاي

نه؟ (با ذكر علت)

h3am

کاربر
2010-07-26
3
0
گرافیک intel HD چندمین نسل گرافیک تولید شده توسط شرکت اینتل می باشد .
حداکثر حافظه آن مي تواند چقدر باشد و آيا براي پخش ديسكهاي Blue-ray منسب است یا نه؟ (با ذکر علت)

qwe333

کاربر vip
کاربر
2011-02-08
12
8
با سلام . باید GPU را ریورک (rework ) کنید که ریسک بالایی دارد
ببخشید من متوجه نشدم ریورک یعنی چه وچه طوری باید این کار انجام بشه و در ضمن برای من دیگه این کارت اهمیتی نداره چون دیگه نمیشه از این کارت استفاده کنم با تشکر.

alireza_er

کاربر
2009-04-19
3
4
با سلام
من یه کارت n9400gt دارم امروز صبح یه دفعه سیستم خاموش شد وقتی دوباره روشنش کردم کارت گرافیک جرقه زد. روی برد رو که نگاه کردم یکی از قطعه های ریزش حالا نمیدونم چیه سوخته بود می خواستم ببینم می شه درستسش کرد. البته دیگه به سیستم وصلش نکردم ببینم کار می کنه یا نه.اگر لازمه عکسش رو هم بزارم. لطفا راهنمایی کنید دوستان.

nakhl

کاربر
2009-04-04
4
1
سلام ميتوني بندازيش بره يا بازيافتش كني چون احتمال قوي gpuخراب شده
نوشته اصلی توسط qwe333
کسی نبود جواب مارو بده میشه با اپدیت بایوس گرافیک این مشکل رو حل کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

Amir_A

کاربر
2011-02-16
1
2
با سلام.

یک گرافیک Geforce 8400GS هستش که وقتی سیستم رو روشن میکنی اصلا تصویر نمیده و سیستم مدام ریست میشه و اصلا تصویر نمیده.

من کریستال رو عوض کردم و هیتر هم گرفتم روی Gpu ولی تغییری نکرد و همون مشکل هستش.

ممنون میشم کمک کنید.

mehdi4604

کاربر
2010-02-09
2
2
سلام دوستان گرامی
من یه Geforce 8400 دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تصویر بصورت شطرنجی و با رنگ به هم ریخته میاد و بعد از چک بایوس دیگه تصویری نشون نمیده

الان با پاک کردن درایور گرافیک میتونم وارد محیط ویندوز بشم ولی بازم هنگام روشن کردن کامپیوتر صفحه سیاه رنگ رو به شکل شطرنجی می اره

به نظر شما میشه کاری کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا