آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moka191

کاربر
2010-07-25
9
12
با سلام و خسته نباشيد
همه مطالب را خواندم سوالم اينه كه گرافيك اگه در حالت استند باي بالا بياد ولي در حالت نرمال بالا نياد در زمان استارت كردن هم مطالب را به رنگ صورتي نمايش ميده دليل چيه ؟
سوال ديگه من اينه كه نحوه برداشتن آي سي يا رمهايي كه پايه هاي آنها پيدا نيست چيه؟
با تشكر فراوان

moka191

کاربر
2010-07-25
9
12
همون مشكل

سلام
بچه ها كسي جوابي براي مشكل من داره؟

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,947
Country. iran
سلام. من گرافيك256 جي فورس ومدلmx480ep ,sr-d174943 دارم متا سفانه نرم افزارش گم شده لطفا در صورت امكان نر م افزارش را ميخواستم .با سپاس

majid_tech

کاربر
سلام. من گرافيك256 جي فورس ومدلmx480ep ,sr-d174943 دارم متا سفانه نرم افزارش گم شده لطفا در صورت امكان نر م افزارش را ميخواستم .با سپاس

با سلام لطفا مدل پردازنده گرافیکی (gpu ) را بنویسید جیفورس چی؟
geforce 7100
یا
geforce 6200
یا ...
موفق باشید !

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,947
Country. iran
سلام مجدد دوست خوبم مشخصات كه روي برد بود خدمتون ارسال شه نوشته ديگري متاسفانه نداره اگر ممكن هست. هر 2مدل را برام اپلود بفرماييد با سپاس . مجيد گلم

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,947
Country. iran
سلام خدمت تمامي دوستان .من يك كارت گرافيك با مشخصات فوق دارم گرافيك256 جي فورس ومدلmx480ep ,sr-d174943 كه متاسفانه فاقد نرم افزار هست. واطلاعات روي كارت همين موارد حك شده لذا تقاضامندم درصورت امكان مساعدت فرماييد. با سپاس

majid_tech

کاربر
سلام مجدد دوست خوبم مشخصات كه روي برد بود خدمتون ارسال شه نوشته ديگري متاسفانه نداره اگر ممكن هست. هر 2مدل را برام اپلود بفرماييد با سپاس . مجيد گلم

عزیزم باید بدونی مدل پردازنده گرافیکیش چیه و الا این مشخصاتی دکه دادی به هیچ دردی نمیخوره

qwe333

کاربر vip
کاربر
2011-02-08
12
8
با سلام خدمت دوستان گرامی من یک گرافیک 9600 الایت گروپ512 ddr3 دارم حدود یک ماه قبل سیستم ناگهان ریستارت وشد وهمون لحظه که روشن شد سیستم خط های عجیب وغریب روی صفحه داس نمایان شد بعدش هم که توی صفحه ویندوز خط های عمودی شکل ظاهر شد ودیگه کامپیوتر درایور گرافیک رو نمیشناسه به چند تعمیر کار هم نشون دادم ولی گفتند که کارتت درست بشو نیست حتی کارت رو فرستادم تهران برگشت دادن که کارت شما به هیچ وجه درست شدنی نیست میخواستم ببینم این رو دیگه باید دور بیندازم یا اینکه امیدی به درست شدنش هست.....
با تشکر.

qwe333

کاربر vip
کاربر
2011-02-08
12
8
با سلام خدمت دوستان گرامی من یک گرافیک 9600 الایت گروپ512 ddr3 دارم حدود یک ماه قبل سیستم ناگهان ریستارت وشد وهمون لحظه که روشن شد سیستم خط های عجیب وغریب روی صفحه داس نمایان شد بعدش هم که توی صفحه ویندوز خط های عمودی شکل ظاهر شد ودیگه کامپیوتر درایور گرافیک رو نمیشناسه به چند تعمیر کار هم نشون دادم ولی گفتند که کارتت درست بشو نیست حتی کارت رو فرستادم تهران برگشت دادن که کارت شما به هیچ وجه درست شدنی نیست میخواستم ببینم این رو دیگه باید دور بیندازم یا اینکه امیدی به درست شدنش هست.....
با تشکر.
کسی نبود جواب مارو بده میشه با اپدیت بایوس گرافیک این مشکل رو حل کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا