آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdi8320000

کاربر
2009-07-08
100
585
شیراز - گناوه
سلام دوستان گرامی
من یه Geforce 8400 دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تصویر بصورت شطرنجی و با رنگ به هم ریخته میاد و بعد از چک بایوس دیگه تصویری نشون نمیده

الان با پاک کردن درایور گرافیک میتونم وارد محیط ویندوز بشم ولی بازم هنگام روشن کردن کامپیوتر صفحه سیاه رنگ رو به شکل شطرنجی می اره

به نظر شما میشه کاری کرد؟

با سلام
تو بیشتر مواردی که داشتم مشکل از دیسکانکت بودن پایه ای GPU بود،به این صورت که با مایع فلکس زیرش رو پر کن بعد هیت بگیر و اجزاه بده کاملا قطعه خنک بشه،انشاا... که حل میشه

موفق باشید

mehdi4604

کاربر
2010-02-09
2
2
با سلام
تو بیشتر مواردی که داشتم مشکل از دیسکانکت بودن پایه ای GPU بود،به این صورت که با مایع فلکس زیرش رو پر کن بعد هیت بگیر و اجزاه بده کاملا قطعه خنک بشه،انشاا... که حل میشه

موفق باشید

دوست عزیز میشه این هیت گرفتن رو یه کم توضیح بدی؟

Ya Xun

کاربر
2010-07-19
96
189
لحیم سردی گرفتن به این صورته که بنا به اندازه ی قطعه از هیتر یا سشوار اونم با سر هیتر های مناسب استفاده میشه و با خمیر فلکسی روس قطعه رو میپوشونن تا هم خوب خنک بشه و هم قلع زیرش خوب بچسبه و اتصالی نکنه ؛ با حرارت دیدن فلکسی دود میشه و میره و بهتر اینه که وقتی چیپ شل شد با یه پنس مناسب یه تکون کوچولو بهش بدی تا پایه ها خوب سر جاشون ست بشن و بعد از خنک شدن برد اونو با الکل و مسواک مناسب پاک میکنن

من خودم چندین بار این مشکل خط خطی بودن تصویر رو اینطوری حل کردم اما ناگفته نمونه بعضی وقتا بعد از این کار سیستم بال باز کزدن 2تا برنامه شروع به زوزه کشیدن میکنه و دست آخر هم خود سیستم روشنهو داره آهنگشو پخش میکنه ولی مانیتورش میره رو استندبای و هیچی . . .

اینه که همیشه هم جواب نمیده

saeedsxd

کاربر
2011-06-03
4
2
با سلام
Gforce 9800GT 1G DDR3 به مهض اجرا هر گونه برنامه 3D یا حتی بازی شطرنج در Win7 صفحه پر از علامت = میشه یا رنگها به هم میریزن و PC هنگ میکنه.
ممنون.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
در مرحله اول درایوت را چک کن اگه نشد پاورت را چک کن.اگه از اینا هم نبود چیپ گرافیکت را هیتر بده

saeedsxd

کاربر
2011-06-03
4
2
ممنون از راهنمایی اما نشد!!
راه حل دیگه ای هم هست ؟

saeedsxd

کاربر
2011-06-03
4
2
نه
تو xp هم مشکل داره
رو یه سیستم دیگه هم مشکل داره.

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد لحیم سردی است که دوستان در پست 75 در این مورد خوب توضیح دادن لطفا مطالعه کنید ونتیجه کار را بفرمائید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ya Xun
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا