آی پی امداد
abtahi

بخش مربوطه به تعمیرات کارت گرافیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mr_cd

کاربر
2011-05-31
3
4
دوست من سلام.شما زیر چیپ را پر از مایع فلکسی کن . با هات گان از زیر لحیم سردی بگیر.شما به چه صورت لحیم سردی میگیری؟بگو تا بهت بگم

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلام خدمت دوستان.
یک کارت گرافیک برای تعمیر آوردن که مدل GF 8600GT 540M DDR2 TV DVI PCI-E هست وقتی به پی سی وصل میکنم بوق ارور گرافیک میزنه وقتی قطعات و از ورودی چک کردم انگار 3 تا مقاومت smd سوخته اند فکر کنم با هم موازیند(R566.R567.R568) از اونجایی میگم سوخته که سیاه شده بودن و وقتی مدار و شست و شو دادم تغییر رنگ دادن.
من مقدار این مقاومتها رو نمیدونم.البته اینم بگم در مدار چند تا ترانزیستور(Q5,Q1,Q6) و دیود(D7) هم اتصالی نشون میدن که بیرون از مدار تست نکردم شاید بیرون از مدار سالم نشون بدن چون کناره این قطعات یه سلف بزرگه. همونجور که میدونید برداشتن قطعات smd از روی برد کار نسبتا دشواریه . آیا کسی نقشه و تجربه ای از تعمیر این مدل کارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میدونه این مقاومتها چند اهمن؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر.
دست علی یارتان.

آخرین ویرایش:

kianezhad

کاربر
2010-07-10
76
189
با سلام خدمت دوستان
من يه گرافيك GF 8600GT 620M 256MB DDR3 دارم كه وقتي رو سيستم گرافيكو ديتكت ميكنه ولي گرافيك تصوير نميده لطفا راهنمايي كنين
با تشكر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: قیصر

Santasolo

کاربر
2011-08-05
2
7
با سلام
یک کارت گرافیک 9400GT 1GB DDR2 دارم وقتی روی سیستم نصب میشه اصلا سیستم روشن نمیشه!
در ضمن یکی از خازنهای جامدش باد کرده.
چطوری مشکلش رو حل کنم؟

kshalip2

کاربر
2011-08-08
8
21
دوباره لحیم سردی بگیر با دستگاه اینفرارد

• Like

kshalip2

کاربر
2011-08-08
8
21
با سلام خدمت دوستان
من يه گرافيك GF 8600GT 620M 256MB DDR3 دارم كه وقتي رو سيستم گرافيكو ديتكت ميكنه ولي گرافيك تصوير نميده لطفا راهنمايي كنين
با تشكر

ایراد از خروجی تصویره یا همون سوکت تصویر
البته قبلش اگه خروجی دیگه داره تستش کن ببین ج میده یا نه.
نتیجه رو اعلام کن

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلام خدمت دوستان
یعنی از دوستان کسی نمیتونه کمک کنه چون اون 2تا مقاومته معلوم نیست چنده به نقشه یا یک عکس از برد شبیه این نیاز دارم.
در راه راست از کمی روندگان نترسید، چون اکثر مردم گرد سفره ای جمع شدند که سیری آن کوتاه و گرسنگی آن طولانی است.

یا علی

آخرین ویرایش:

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,340
خراسان رضوی
با سلام خدمت دوستان
یعنی از دوستان و اساتید عزیز کسی نمیتونه کمک کنه این پست من خیلی وقته بی جواب مونده.
در راه راست از کمی روندگان نترسید، چون اکثر مردم گرد سفره ای جمع شدند که سیری آن کوتاه و گرسنگی آن طولانی است.

یا علی
دوست عزیز شما از گرافیک و قسمت مقاومتها عکسی قرار دهید.

• Like

pooryadevil

کاربر
2011-09-17
3
3
سلام
دوستان گرافیک من این مشکلو پیدا کرده و تصویر رو اینجوری نشون میده
موقعی هم که بایوس رو بالا میاره تو یه صحنه کاراکترهارو قاطی پاطی نشون میده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا