متشکرم از پاسخ جناب غزال
من هم اولین باری هست که دارم igbt ها رو رو این مدل عوض میکنم البته میزان گرمای تمامی igbt ها یکسان بود
پس از تعویض igbt ها دستگاه رو به مدت 6 دقیقه با امپر با حداکثر امپر در حالت بی باری تست نمودم که تمام igbt ها سرد بودند سپس با امپر 70 شروع به خال جوش کاری نمودم که پس از 7 یا 8 خال جوش دستگاه را خاموش و به بررسی igbt ها پرداختم که تمامی igbt ها به یک اندازه گرم شده بودند البته عجله داشتم و نتوانستم دستگاه را تست کامل نمایم .
جناب غزال در صورت امکان راه نمایی فرمایید پس از تعویض igbt ها و یا ماسفتها در دستگاه ها جوشکاری رعایت چه نکاتی الزامی میباشد ؟
( چگونگی تست igbt ها و ماسفتها برای اطمینان از صحت کارکرد صحیح در مدار )
با کمال تشکر و قدر دانی
دو عامل باید در تعویض igbt رعایت بشه
1- باید جریان آنها کمتر از اصلی نباشه و ترجیحا بالاتر باشه
2- ولتاژ igbt اگه کمتر از اصلی باشه ممکنه برای مدتی کار کنه ولی دوام نمیاره یعنی اگه جریانش 10 برابر اصلی هم باشه و داغ نکنه ولی با این وجود خیلی زود میسوزه
و دستگاهی که بدون جوشکاری داغ نکنه کلیه بخش ها سالمه (بجز بخش کنترل جریان و توانایی فت ها که با جوشکاری مشخص میشه)
3- همیشه پس از تعمیر ، توانایی هر دستگاهی را کم کنید که مشتری نتونه تخته گاز کنه و ادعا کنه با تک خال سوخت
درغیراینصورت باید توانایی دستگاه را بالاتر از دستگاه اصلی بسازید که با تخته گاز هم نسوزه
منم اطلاعات جامعی ندارم و با تحقیق و تجربه و تست های شخصی عرض میکنم و شاید نظرم اشتباه باشه
البته ازآنجاکه من دستگاه جوش dc را قبل از تولید و رواجش ساختم لذا تحقیق و تجربه قبلی هم دارم و تعلق خاطری نسبت به ایندسگاهها دارم ولی ساختارش متفاوت با این دستگاههاست و حجمش دو برابر دستگاه فعلی شده بود که اون موقع یلی بود که با رواج و توسعه روزافزون ایندستگاه دیگه دستگاه من به درد گاراژ میخوره
سپاس