سلام دوستان : میشه گفت من کاربر جدید هستم ماینر دو رو ساختم وبا این حال که صدای بوق از لوپ به گوش میرسه . اهم لوپم 5/2 اهم و امپدانسش هم 1375 میکرو هانری اما با این حال دستگاه بعد از نمایش تبلیغات میره تو حالت دمو البته چند لوپ دیگه با اهم و امپدانسهای مختلف تست کردم ولی مشکل حل نشد .لطفا راهنایی کنید تا بتونم مشکل دستگاه رو حل کنم .با تشکر Bahaar
سلام دوستان دستگاه من از حالت دمو رد میشه وصدای سوت از کویل به گوش میرسه ولی به هیچی حساسیت نشون نمیده در ضمن روی ال سیدی فقط 5 گزینه میا د وبقیه منوها رو ندارم صفه کلیدم سالمه منظورم گین و پالس پاورو بقیه منوها رو ندارم یعنی دکمه f ها کار نمیکنه
سلام دوستان دستگاه من از حالت دمو رد میشه وصدای سوت از کویل به گوش میرسه ولی به هیچی حساسیت نشون نمیده در ضمن روی ال سیدی فقط 5 گزینه میا د وبقیه منوها رو ندارم صفه کلیدم سالمه منظورم گین و پالس پاورو بقیه منوها رو ندارم یعنی دکمه f ها کار نمیکنه
دوست عزیز اول کوئل و اتصال هاشو بررسی کن.....بعد برو سراغ صفحه کلید اگه سالم بود احتمالا اشکال از پروگرام کردنتونه...ولی به احتمال زیاد مشکل از کوئله.....برای سیم رابط حتما از rg58استفاده کن