آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام:
یحچال فریزر سامسونگ مدل Samsung SR-368 داریم که بعد مدت ها یکباره خیلی تند تند روشن و خاموش میشد.
تعمیرکار اومد و گفت یه خازن گذاشتم درسته شده
ولی باز 2 روز بعد شروع کرد به همون کار و روشن خاموش میشد و سرد نمیکرد و موتور به شدت داغ میکنه

حالا فکر میکنین علت چیه؟
2بار تعمیر کار اومده 100 تومن خرج کردیم ولی درست نشده
بعد از روشن شدن حدود 30 ثانیه روشنه بعد خازن یک جرقه کوجک میزنه و خاموش میشه
و موتور به شدت داغه
اگه عکس لازم بود بگین بزارم
ممنون

خازن شماره بالا تر استفاده کنید

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
پاسخ : کمک درمورد سرمای کم فریزر

با سلام
یخچال فریزر ما (سامسونگ snr 21 ) می باشد که به دلیل رسوبات و کثیفی درایر سرمادهی آن هر چند روز یکبار قطع میشد که با تعویض درایر و شسشوی لوله ها مشکل آن حل شد، اما مشکل دیگری که بوجود امده این است که یخچال نسبت به قبل از تعمیرش خیلی کمتر اتومات میکند و سرمادهی آن کمتر شده است- (مثلا در حالتی که در یخچال چیزی نیست 7 ساعت طول میکشد که تا یک لیوان آب به طور کامل یخ بزند)
به سرویس کار مراجعه نمودم و گفتمم شاید گاز آن کم میباشد ، ولی ایشان گفتند گاز آن اصلا کم نیست و مناسب است-به نظر شما من چکار کنم؟؟؟؟؟-گاز اضافه تر بزنم؟؟ خواهشا کمکم کنید

آمپر دستگاه رو چک کنید اگر با آمپری که روی آن نوشته یکی باشه احتمالا موتور فن اواپراتور ضعیف شده

masood_deeps

کاربر
2013-04-10
1
2
با سلام من یک یخچال ساید سامسونگ خریدم(g77kssw) قسمت فریزر ان به درستی کار میکند ولی یخچال ان به دمای کمتر از 12 درجه نمیرسد.مشکل چیست؟لطفا راهنمایی کنید

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام من یک یخچال ساید سامسونگ خریدم(g77kssw) قسمت فریزر ان به درستی کار میکند ولی یخچال ان به دمای کمتر از 12 درجه نمیرسد.مشکل چیست؟لطفا راهنمایی کنید

اگر از سالم بودن فن قسمت یخچال اطمینان دارید ایراد از برد میتونه باشه ( سنسور داخل یخچال هم چک بشه)

کوشکی

کاربر
2013-04-21
3
4
سلام خدمت استاد عزیز لطفا تجربیات خود را مورد تعویض و تعمیر قطعاتی چون ترموستات و رله استارت و اورلود و گازگیری در اختیار این بنده قرار بدهید با تشکر فراوان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

کوشکی

کاربر
2013-04-21
3
4
استاد عزیز سلام چطور میتونم اطلاعاتم رو در مورد تعمیر یخچال فریزر زیاد کنم لطفا مرجع مورد اطمینان خودرا معرفی کنید با تشکر بسیار فراوان

electeropars

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-02-23
586
2,037
نوشته اصلی توسط masood_deeps با سلام من یک یخچال ساید سامسونگ خریدم(g77kssw) قسمت فریزر ان به درستی کار میکند ولی یخچال ان به دمای کمتر از 12 درجه نمیرسد.مشکل چیست؟لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز چک کنید اگر برفک گرفته همین باعث میشه دما را پایین نیاره اگر برفک داشت هیتر و ترمودیسک یا ترمو فیوز را چک کن . و قطعه معیوب را عوض کن .

آخرین ویرایش:
  • Like

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
استاد عزیز سلام چطور میتونم اطلاعاتم رو در مورد تعمیر یخچال فریزر زیاد کنم لطفا مرجع مورد اطمینان خودرا معرفی کنید با تشکر بسیار فراوان

مبانی تاسیسات برودتی هنرستان
سیستم های کنترل کننده تاسیسات
مبانی چیلر و پکیج

mmaster

کاربر
2011-01-29
2
1
با سلام
ما یک یخچال و فریزر دوقلو امرسان مدل NF1560D و HR1560D داریم.
چند وقتیه چراغ چشمک زن AL روی فریزر نمایش داده می شود.
دمای یخچال رفته بالا و مثلا بستنی سریع آب می شود.
پارسال هم همینطور شده بود که تعمیرکار اومد درست کرد و رفت. معمولا تابستونا اینطوری میشه
معمولا بعد از اینکه داخل یخچال رو تمیز میکنیم اینطوری میشه
الانم این مشکل بوجود اومده

مشکل کجاست؟؟

• Like

nazii

کاربر
2013-09-13
1
1
سلام.من دیروز یه یخچال ال جی گرفتم روشنش کردم دقیقا همین پیغام رو آورده....چیکارش کنم.تورو خدا راهنمایی کنید

• Like
بالا