آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

reza3322

کاربر
2009-10-14
23
26
سلام
من یه ساید قدیمی جنرال الکتریک دارم که مدت زمان روشن بودنش حدودا 15 دقیقه و زمان خاموش بودنش حدودا 7 دقیقه هست که به نظرم زمان خاموش بودنش کوتاهه(قبلا ساید وستینگهاوس داشتم که 20 دقیقه روشن و 20 دقیقه خاموش بود)
چون ترموستات نو پیدا نکردم یه ترموستات استوک مشابه گرفتم و تعویض کردم که بازم فرقی نکرد
البته سرمای یخچال و فریزر خیلی خوبه و دمای یخچال 2 و دمای فریزر به منفی 20 میرسه
آیا تایم روشن و خاموش بودن دستگاه طبیعیه؟
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
با سلام
یخچال فریزره من هم همین مدله [h=3]اسنوا مدل RSN250[/h]و ده روز پیش قسمت فریزر گرم شد.24 ساعت خاموش کردم درست شد اما بعد از یک هفته دوباره همون مشکل پیش اومده و فریزر گرم میشه تا دمای حدود صفر .لطفا راهنمایی کنید که 100 در صد اشکال از همون فنه یا دلایل دیگه ای هم میتونه باشه؟اگه هست بگید تا اول اونا رو چک کنم بعد فن بگیرم.میشه جای فن های یخچال و فریزر رو عوض کرد برای تست؟حدود قیمت فن چقدره؟

• Like

متال2000

کاربر
2013-10-23
1
1
سلام خدمت دوستان
من یخچال اسنوا 24نوفراست سفید دارم زمانی که دمای یخچال را از کنترلر ان تنظیم می کنم دمای یخچال تغییر نمی کند در ضمن در قسمت فریزر هم اواپراتور یخ می زند ممنو میشم اگه کمکم کنید با تشکر رضا ص:11685:

• Like

رشيدی

Banned
2012-05-31
594
4,559
مشهد
با سلام
در مورد تعمیرات یخچال و فریز های خارجی در خددمتم و آماده پاسخ گویی به سوالات تمام عزیزان هستم و اگر قطعات خاصی که در ایران یافت نمی شود بنده در تهیه و ارسال آماده خدمتگزاری هستم
سلام FILTER آب سایدبای ساید سامسونگ را میخواستم قیمت چقدر هست آیا موجود داری

آخرین ویرایش:
  • Like

mehrdad7788

کاربر
2011-04-23
2
1
سلام.یک دستگاه یخچال و فریزر dios مدل r-t689ch در مغازه هست که ارور er cd میده.برای تعمیرش ممکنه راهنمایی کنید.این مارک یخچال تولید شرکت الجی هستش و برای بازار داخلی کره هستش.

• Like

shahrivar

کاربر
2007-09-02
5
2
سلام دوستان
من هم یه ساید اسنوا دارم همین مشکل داره تمام جزئیاتو چک کردم متوجه شدم فنها فنهای یخچال هم فنهای فریز تنها یکی دوساعت بعد از اتصال به برق کار می کنند به همین خاطر فقط یک مرتبه یخ می سازه و بعد دیگه یخ نمی زنه و هیچ فنی کار نمی کنه کلید در هم سالمه

• Like

abas722

کاربر
2013-11-03
3
9
سلام...من یه سوالی داشتم در مورد یخچال هیمالیا... ارور 33 رو نشون میده،میزنی برق روشن میشه ولی دکمه هاش کار نمیکنه....شایدم من دارم برعکس میخونم،شاید ارورش EE باشه....ممنون میشم کمکم کنید

الینا جون

کاربر
2013-12-16
2
2
با سلام من یه سال هست که از یخچال و فریزر دوقلوی اسنوا مدل 510/520 استفاده میکنم ولی یه ماه میشه که در قسمت یخچال ارور F1 با چراغ قرمز و زنگ هشدار میده.ولی دمای یخچال و فریزر تغییر نمیکنه.از برق میکشم دوباره میزنم به برق درست میشد ولی یه روزه که مدام این ارور میده.میخواستم کمکم کنید

• Like

الینا جون

کاربر
2013-12-16
2
2
سلام میشه کمکم کنید.یخچال دوقلوی اسنوا دارم چند روزه 6 ساعت یه بار در قسمت یخچال ارور f1 میده با زنگ هشدار ولی دمای یخچال ثابت هست تغیر نمیکه فنشم زیاد کار میکنه . مشکل از چیه؟

• Like

حامدیوسفی

کاربر
2013-12-01
1
1
سلام. با توجه به اینکه استارت زده اما روشن نمیشود حتما سیم پیچ رانینگ سوخته یا موتور زیره باری است در تعویض موتور شک نکنید

• Like
بالا