آی پی امداد
abtahi

کار نکردن موتور ماشین لباسشویی اینورتر سامسونگ مدل j147

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
117
146
ایران
www.armaniset.ir
درود،مقاومت زیر ۱ اهم نداره ۱۰۰ اهم هست که همه درسته،ولتاژ خازن فیدبک حدود ۱۹ ولت هست،فقط اون دوتا خازن ۲۵۰ ولتی یکی ۱۶۰ ولته که موقع کار موتور میاد تا ۱۴۸ ولت و اون یکی هم ۱۵۰ ولته که موقع کارکردن موتور میاد تا ۱۴۰ ولت،سرم شلوغ بود نتونستم کس واضح بگیرم فردا عکس واضح از پشت و روی برد میذارم،با تشکر
آره مجموعا سیصد ولت درست هستن سری بسته شدن که دلیلشم گفتم برا استفاده کشورهای با برق ۱۱۰ هست اونهم با تغیرات جامپر ببین این مقاومت مطابق دیتاشیت هست یا نه سالمه یا نه.
شماره های قطعات مهم نیست مقادیر و محل حضورشان در برد مهمه. مطابق شماره پایه های ای پی ام ببین مقاومت شنت رو پیدا میکنی ؟
هر خازنی عوض میکنی قبل نصب یه تست ال سی آر متر بگیر اینجور نباشه تا آخر گمراهت کنه که عیبو‌پیدا نکنی

آخرین ویرایش:

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
295
293
مازندران،نور
آره مجموعا سیصد ولت درست هستن سری بسته شدن که دلیلشم گفتم برا استفاده کشورهای با برق ۱۱۰ هست اونهم با تغیرات جامپر ببین این مقاومت مطابق دیتاشیت هست یا نه سالمه یا نه.
شماره های قطعات مهم نیست مقادیر و محل حضورشان در برد مهمه. مطابق شماره پایه های ای پی ام ببین مقاومت شنت رو پیدا میکنی ؟
هر خازنی عوض میکنی قبل نصب یه تست ال سی آر متر بگیر اینجور نباشه تا آخر گمراهت کنه که عیبو‌پیدا نکنی
خیلی ممنونم بروی چشم اینو هم تست میکنم اطلاع میدم 🙏🙏🌹🌹

treemax

کاربر
2014-12-03
2
1
سلام عزیز ایراد مربوط به سنسور دور موتور که انتهای موتور نصب میشه هست تعویض بفرمایید درست میشه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md25

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
295
293
مازندران،نور
سلام عزیز ایراد مربوط به سنسور دور موتور که انتهای موتور نصب میشه هست تعویض بفرمایید درست میشه .
درود،تاخوی اینا پیدا میشه؟ واقعیت تاخو رو باز کردم مقاومتها و خازن سالم بود مگر اینکه سنسور اثر حال خراب باشه،اگه سراغ دارید جایی تاخو رو گیر بیارم لطف کنید بفرمایید تا خرید کنم،متشکرم🙏🙏

حسین58

کاربر
2025-05-23
2
1
سمنان
سلام لباسشویی سامسونگ J147c مشکل اینه که خالی یا با لباس و آب خالی تمام مراحل تکمیل میشه ولی زمانی که پودر داخلش بریزیم لباس رو میشوره ولی در مرحله خشک کردن مرحله خشک کردن رو شروع میکنه ولی مراحل رو تکمیل نمیکنه و دور بالا نمیره و هی بر مگرده از اول مرحله خشک کردن رو شروع میکنه هیچ اروری هم نمیده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md25

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
295
293
مازندران،نور
سلام لباسشویی سامسونگ J147c مشکل اینه که خالی یا با لباس و آب خالی تمام مراحل تکمیل میشه ولی زمانی که پودر داخلش بریزیم لباس رو میشوره ولی در مرحله خشک کردن مرحله خشک کردن رو شروع میکنه ولی مراحل رو تکمیل نمیکنه و دور بالا نمیره و هی بر مگرده از اول مرحله خشک کردن رو شروع میکنه هیچ اروری هم نمیده
درود،مشکل من اینه که شستشو هم وقتی لباس داخلش هست موتور زور میزنه نمیچرخه،مشکل شما هم یا از موتور ،تاخو،یا برد هست،من که هنوز به نتیجه نرسیدم، باید ipm رو تعویض کنم تست بگیرم

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
295
293
مازندران،نور
با سلام فقط لحیم های آیسی آی پی ام را بکشید و دوباره لحیم کنید درست میشود
درود،ipm رو در آوردم دوباره جا زدم هیچ تاثیری نداشت،مسیری که به کانکتور موتور میره یکی از پایه ها pcb داغ کرده عایق رنگ روش در اومده،به نظر من که مشکل از ipm هست،تاخو رو تست کردم سالمه همه خازنها رو تعویض کردم مشکل کماکان باقیه

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
295
293
مازندران،نور
درود دوستان،ipm رو تعویض کردم مشکل کماکان باقی هست،مرحله اول شستشو موتور درست بدون مشکل کار میکنه تا زمانی که تخلیه میکنه و مجدد که آبگیری میکنه موتور زور میزنه یا نمیچرخه یا بزور میچرخه،ipm هم مستقیم از میکرو فرمان میگیره،موقع کار موتور از کانکتور موتور ولتاژ گرفتم،ولتاژ پین ها نسبت به هم از صفر تا حدود ۵۰ ولت نوسان داره،تاخو هم تعویض کردم ممکنه مشکل از میکرو باشه؟

بالا