تاخوی اینا گیر میاد؟کانکتور تاخو رو در آوردم هیچ عکس العملی نشون ندادایسی درایو رو عوض کنید ببین فرقی میکنه.تاخو هم عوض کنید.
تاخوی اینا گیر میاد؟کانکتور تاخو رو در آوردم هیچ عکس العملی نشون ندادایسی درایو رو عوض کنید ببین فرقی میکنه.تاخو هم عوض کنید.
البته آی سی درایور فکر کنم واسه فن خشک کن باشهایسی درایو رو عوض کنید ببین فرقی میکنه.تاخو هم عوض کنید.
درود،ی ipm داره و ی آی سی درایور واسه فن خشک کن،اینا فن خشک کنشون اینورتره،در مورد ولتاژ ۳۱۰ ولته که وقتی موتور استارت میخوره میاد تا ۲۸۰ و نوسان داره،خازن ها رو با esr متر تست کرد،بقیه خازنها رو هم خود تعمیرکار تعویض کرد و من فقط سه تا خازن که یکی باد کرده بود و دوتا دیگش از زیر پین هاش خراب شده بود و جدا بود رو تعویض کردم و تصویرشو میفرستم خدمت شمادرایو قطعه زیر هیت سینک بزرگه باید باشه وipm هست اینورتری هست مین برد، ولتاژ روی خازن بزرگها چند ولت نوشته؟ ببینم از پاور فکتور هست یانه تازه هیچ وقت به حرف یوزر یا کسی اعتماد نکنید تا خودتان تست نکردید طرف خازن رو با اهم متر وخازن سنج تست کرده ای اس آر خازن چی ،نتیجه این چی بوده؟؟؟؟
نه منظورم عکس دوخازن الکترولیت وسطی بانک خازنی هست اون اصلی بزرگها ولتاژ اونها رومیخوام بدانمچند ولت نوشته روشدرود،ی ipm داره و ی آی سی درایور واسه فن خشک کن،اینا فن خشک کنشون اینورتره،در مورد ولتاژ ۳۱۰ ولته که وقتی موتور استارت میخوره میاد تا ۲۸۰ و نوسان داره،خازن ها رو با esr متر تست کرد،بقیه خازنها رو هم خود تعمیرکار تعویض کرد و من فقط سه تا خازن که یکی باد کرده بود و دوتا دیگش از زیر پین هاش خراب شده بود و جدا بود رو تعویض کردم و تصویرشو میفرستم خدمت شمامشاهده فایلپیوست 224122
مشاهده فایلپیوست 224123نه منظورم عکس دوخازن الکترولیت وسطی بانک خازنی هست اون اصلی بزرگها ولتاژ اونها رومیخوام بدانمچند ولت نوشته روش
ممنون عزیز این چند روزه باید برم دنبال جستجوی منوال سرویسها حضور ذهنندارم البته تا الان همش تو فکر دویست و بیست بودم نگوولتاژ اینورتر صدو ده ولت به بالاست و ولتاژ دوتا خازن هم مطابقت داره اما از داشتن مدار پاور فکتورش مطمن نیستم چون ولتاژ خازنها کمه. تا نقشه رو آدمنبینه نمیشه نظری بده،یهچند روز دیگه مهلت بده
ممنونم جناب مهندس خیلی لطف میکنید،فعلا که لباسشویی تو مغازست،مشتری نو خریده اینو گذاشته تا درست کنم🙏🙏🌹🌹ممنون عزیز این چند روزه باید برم دنبال جستجوی منوال سرویسها حضور ذهنندارم البته تا الان همش تو فکر دویست و بیست بودم نگوولتاژ اینورتر صدو ده ولت به بالاست و ولتاژ دوتا خازن هم مطابقت داره اما از داشتن مدار پاور فکتورش مطمن نیستم چون ولتاژ خازنها کمه. تا نقشه رو آدمنبینه نمیشه نظری بده،یهچند روز دیگه مهلت بده
درود وقت بخیر، معذرت میخوام جناب مهندس وقت نکردید منوال سرویس رو پیدا کنید؟ممنون عزیز این چند روزه باید برم دنبال جستجوی منوال سرویسها حضور ذهنندارم البته تا الان همش تو فکر دویست و بیست بودم نگوولتاژ اینورتر صدو ده ولت به بالاست و ولتاژ دوتا خازن هم مطابقت داره اما از داشتن مدار پاور فکتورش مطمن نیستم چون ولتاژ خازنها کمه. تا نقشه رو آدمنبینه نمیشه نظری بده،یهچند روز دیگه مهلت بده