آی پی امداد
abtahi

کار نکردن موتور ماشین لباسشویی اینورتر سامسونگ مدل j147

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
136
ایران
www.armaniset.ir
درایو قطعه زیر هیت سینک بزرگه باید باشه وipm هست اینورتری هست مین برد، ولتاژ روی خازن بزرگها چند ولت نوشته؟ ببینم از پاور فکتور هست یانه تازه هیچ وقت به حرف یوزر یا کسی اعتماد نکنید تا خودتان تست نکردید طرف خازن رو با اهم متر وخازن سنج تست کرده ای اس آر خازن چی ،نتیجه این چی بوده؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md25

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
269
252
مازندران،نور
درایو قطعه زیر هیت سینک بزرگه باید باشه وipm هست اینورتری هست مین برد، ولتاژ روی خازن بزرگها چند ولت نوشته؟ ببینم از پاور فکتور هست یانه تازه هیچ وقت به حرف یوزر یا کسی اعتماد نکنید تا خودتان تست نکردید طرف خازن رو با اهم متر وخازن سنج تست کرده ای اس آر خازن چی ،نتیجه این چی بوده؟؟؟؟
درود،ی ipm داره و ی آی سی درایور واسه فن خشک کن،اینا فن خشک کنشون اینورتره،در مورد ولتاژ ۳۱۰ ولته که وقتی موتور استارت میخوره میاد تا ۲۸۰ و نوسان داره،خازن ها رو با esr متر تست کرد،بقیه خازنها رو هم خود تعمیرکار تعویض کرد و من فقط سه تا خازن که یکی باد کرده بود و دوتا دیگش از زیر پین هاش خراب شده بود و جدا بود رو تعویض کردم و تصویرشو میفرستم خدمت شما ۲۰۲۵۰۲۱۸_۱۱۵۶۱۳.jpg

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
136
ایران
www.armaniset.ir
درود،ی ipm داره و ی آی سی درایور واسه فن خشک کن،اینا فن خشک کنشون اینورتره،در مورد ولتاژ ۳۱۰ ولته که وقتی موتور استارت میخوره میاد تا ۲۸۰ و نوسان داره،خازن ها رو با esr متر تست کرد،بقیه خازنها رو هم خود تعمیرکار تعویض کرد و من فقط سه تا خازن که یکی باد کرده بود و دوتا دیگش از زیر پین هاش خراب شده بود و جدا بود رو تعویض کردم و تصویرشو میفرستم خدمت شمامشاهده فایل‌پیوست 224122
نه منظورم عکس دوخازن الکترولیت وسطی بانک خازنی هست اون اصلی بزرگها ولتاژ اونها رو‌میخوام بدانم‌چند ولت نوشته روش

• Like

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
136
ایران
www.armaniset.ir
ممنون عزیز این چند روزه باید برم دنبال جستجوی منوال سرویسها حضور ذهن‌ندارم ‌البته تا الان همش تو فکر دویست‌ و بیست بودم ‌نگو‌ولتاژ اینورتر صدو ده ولت به بالاست و ولتاژ دوتا خازن هم مطابقت داره اما از داشتن مدار پاور فکتورش مطمن نیستم چون ولتاژ خازنها کمه. تا نقشه رو آدم‌نبینه نمیشه نظری بده،یه‌چند روز دیگه مهلت بده

• Like

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
269
252
مازندران،نور
ممنون عزیز این چند روزه باید برم دنبال جستجوی منوال سرویسها حضور ذهن‌ندارم ‌البته تا الان همش تو فکر دویست‌ و بیست بودم ‌نگو‌ولتاژ اینورتر صدو ده ولت به بالاست و ولتاژ دوتا خازن هم مطابقت داره اما از داشتن مدار پاور فکتورش مطمن نیستم چون ولتاژ خازنها کمه. تا نقشه رو آدم‌نبینه نمیشه نظری بده،یه‌چند روز دیگه مهلت بده
ممنونم جناب مهندس خیلی لطف میکنید،فعلا که لباسشویی تو مغازست،مشتری نو خریده اینو گذاشته تا درست کنم🙏🙏🌹🌹

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
269
252
مازندران،نور
درود وقت بخیر، معذرت میخوام جناب مهندس وقت نکردید منوال سرویس رو پیدا کنید؟

بالا