آی پی امداد
abtahi

کار نکردن موتور ماشین لباسشویی اینورتر سامسونگ مدل j147

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
112
136
ایران
www.armaniset.ir
درود،مقاومت زیر ۱ اهم نداره ۱۰۰ اهم هست که همه درسته،ولتاژ خازن فیدبک حدود ۱۹ ولت هست،فقط اون دوتا خازن ۲۵۰ ولتی یکی ۱۶۰ ولته که موقع کار موتور میاد تا ۱۴۸ ولت و اون یکی هم ۱۵۰ ولته که موقع کارکردن موتور میاد تا ۱۴۰ ولت،سرم شلوغ بود نتونستم کس واضح بگیرم فردا عکس واضح از پشت و روی برد میذارم،با تشکر
آره مجموعا سیصد ولت درست هستن سری بسته شدن که دلیلشم گفتم برا استفاده کشورهای با برق ۱۱۰ هست اونهم با تغیرات جامپر ببین این مقاومت مطابق دیتاشیت هست یا نه سالمه یا نه.
شماره های قطعات مهم نیست مقادیر و محل حضورشان در برد مهمه. مطابق شماره پایه های ای پی ام ببین مقاومت شنت رو پیدا میکنی ؟
هر خازنی عوض میکنی قبل نصب یه تست ال سی آر متر بگیر اینجور نباشه تا آخر گمراهت کنه که عیبو‌پیدا نکنی

آخرین ویرایش:

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
269
252
مازندران،نور
آره مجموعا سیصد ولت درست هستن سری بسته شدن که دلیلشم گفتم برا استفاده کشورهای با برق ۱۱۰ هست اونهم با تغیرات جامپر ببین این مقاومت مطابق دیتاشیت هست یا نه سالمه یا نه.
شماره های قطعات مهم نیست مقادیر و محل حضورشان در برد مهمه. مطابق شماره پایه های ای پی ام ببین مقاومت شنت رو پیدا میکنی ؟
هر خازنی عوض میکنی قبل نصب یه تست ال سی آر متر بگیر اینجور نباشه تا آخر گمراهت کنه که عیبو‌پیدا نکنی
خیلی ممنونم بروی چشم اینو هم تست میکنم اطلاع میدم 🙏🙏🌹🌹

treemax

کاربر
2014-12-03
2
1
سلام عزیز ایراد مربوط به سنسور دور موتور که انتهای موتور نصب میشه هست تعویض بفرمایید درست میشه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: md25

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
269
252
مازندران،نور
سلام عزیز ایراد مربوط به سنسور دور موتور که انتهای موتور نصب میشه هست تعویض بفرمایید درست میشه .
درود،تاخوی اینا پیدا میشه؟ واقعیت تاخو رو باز کردم مقاومتها و خازن سالم بود مگر اینکه سنسور اثر حال خراب باشه،اگه سراغ دارید جایی تاخو رو گیر بیارم لطف کنید بفرمایید تا خرید کنم،متشکرم🙏🙏

بالا