آی پی امداد
abtahi

مشکل: پروتکت اینورتر 3 برده چینی

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
درود

متاسفانه مدتی است که فرصت قابل توجه ندارم که در عیوب پیچیده که نیاز به تمرکز داره شرکت کنم و از پست های شما استفاده کنم
ولی این عیب را تجربه کردم و خیلی وقتمون صرف کشف این عیب شد بطوریکه بناگزیر خودم البته در زمان طولانی برطرف کردم
مشکل دستگاه شما فت هاست البته احتمالا فت هایی که جایگزین کردی سالمه ولی مشخصات واقعی آنها با ایندستگاه سازگار نیست (هرچند شماره آنها دقیقا مشابه فت های اصلی باشه )
لذا یکبار دیگه فت ها را از فروشگاه دیگری تهیه و تعویض کن

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
با سلام
احتمالا ایرادی در پایه گیت ماسفتها وجود دارد
بهتر است یک پایه مقاومت های گیت را ازاد نموده و میزان اهم پایه های گیت با زمین را برسی نمایید .
سلام
خود مقاومت های 10 اهم تست شده اند. و همچنین در حالتی که یک پایه آنها آزاد بوده هم تست شده اند.
منظورتان از زمین در این حالت منفی خازن بزرگ می باشد؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
درود

متاسفانه مدتی است که فرصت قابل توجه ندارم که در عیوب پیچیده که نیاز به تمرکز داره شرکت کنم و از پست های شما استفاده کنم
ولی این عیب را تجربه کردم و خیلی وقتمون صرف کشف این عیب شد بطوریکه بناگزیر خودم البته در زمان طولانی برطرف کردم
مشکل دستگاه شما فت هاست البته احتمالا فت هایی که جایگزین کردی سالمه ولی مشخصات واقعی آنها با ایندستگاه سازگار نیست (هرچند شماره آنها دقیقا مشابه فت های اصلی باشه )
لذا یکبار دیگه فت ها را از فروشگاه دیگری تهیه و تعویض کن

سپاس
سلام
استاد غزال عزیز از اینکه دوباره منت بر سر ما گذاشتید و بیان نظر فرمودید بی نهایت سپاسگذارم.
چشم

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,743
7,566
دامغان
دوست عزیز ایا از جنس فت ها مطمعن هستید /
شما یکبار فت های خودش را قرار بدید سپس سوکت برق ورودی 300 ولت را از روی برد در بیارید و دستگاه را روشن کنید و سپس خاموش کنید و چند ثانیه بعد که کمی خازن ها شارز خود را کمی از دست دادند سوکت 300 ولت را سرجاش قرار بدید و بعد چک کنید ایا دستگاه کامل پروتکت است یا باز هم به شکل قبل میباشد
نکته: لطفا دقت کنید در اثر این روش ممکنه است تمامی فت ها بسوزد پس عواقب به عهده خودتان میباشد
با این روش فت های خراب کامل میسوزد و بعد از تعویض مشکل برطرف میشود دستگاهی مشابه دستگاه شما داشتم که با روش زیر خرابی یک فت یافت شد که بعد از تعویض مشکل کامل برطرف گردید
موفق باشید
دوست عزیز ایا این کار را انجام دادید ؟
گفته بنده پیرامون گفته استاد غزال میباشد
موفق باشید

edris.azize

کاربر
2015-04-16
35
56
سلام خسته نباشد
برد افقی (فرمان) (PMW) عوض میکردی درست می شد درصورتی که نمیتونی تعمیر کنی تعویضشو انجام بده
بهت قول صد درصد میدم قیمتش هم 20 هزاره تومانه

edris.azize

کاربر
2015-04-16
35
56
برد هم اگه تعمیر نمیشه واستون
برد رو شخم نزنید با قیمت مناسب ازتون میخرم
خواستید شماره تونو تو پیام برام بفرستید

بالا