آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

beal

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-19
452
1,127
ایران
با سلام
يه هاردي هست كه تو بايوس نوت بوك بهش پسورد دادن و فراموش كردن آيا راهي به غير از دستگاه PC3000 داره ؟

با تشكر

beal

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-19
452
1,127
ایران
با سلام
يه سري از هاردهاي جديد هستش (500و1000) كه كند ميشه و پارتيشن بندي ميكنيم بعد يه مدت پارتيشنها پاك ميشن .آيا راهي براي اينها هستش ؟

با تشكر

arash_l

کاربر
2010-08-22
3
1
موقع نصب ویندوز خط زرد اولی که واسه فرمته گیرداره وتانصف بیشتر پرنمیشه سی دی ویندوز هم هیچ مشکلی نداره مشکل از چیه

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,585
سراسیاب ملارد(کرج)
موقع نصب ویندوز خط زرد اولی که واسه فرمته گیرداره وتانصف بیشتر پرنمیشه سی دی ویندوز هم هیچ مشکلی نداره مشکل از چیه
سلام شما با سی دی ویندوز اکس پی سرویس پک 3 امتحان کنید مشکلتون حل میشه

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,585
سراسیاب ملارد(کرج)
با سلام
يه هاردي هست كه تو بايوس نوت بوك بهش پسورد دادن و فراموش كردن آيا راهي به غير از دستگاه PC3000 داره ؟

با تشكر
ببین دوست من اگه تو بایوس پس دادید هیچ ربطی به هارد نداره . ولی اگه تو ویندوز رمز دادید میشه یه کاری کرد حالا موضعتونو روشن کنید تا جواب بدم

dvdbasic

کاربر
2011-08-07
4
0
هارد من کلا بوت نمیشه و در تنظیمات مادربرد هم نشون داده نمیشه(دیتکت نمیشه):mad:
یه بار بردش رو بایه برد سالم هارد500 عوض کردم ، موتورش کار کرد ولی بازم بالا نیومد
میخواستم بدونم چیکارش کنم؟ بدم به تعمیرکار حرفه ای تر یا میشه میونبر زد و درستش کرد؟
باتشکر:smilie_help:

rezajamshidi

کاربر
2011-08-03
2
0
سلام به احتمال قوی مشکل از برد هست که کامپیوتر نمیتونه شناسایی کنه

mohammad.sa

کاربر
2011-08-30
1
0
با عرض سلام خدمت تمام اساتید و دوستان محترم
ساعتی بیشتر از عضویت من تو سایت نمیگذره ولی واقعا لذت بردمو تبریک میگم به همتون
من یک هارد اکسترنال 1.5 ترای سیگیت دارم که از دستم افتادو ضربه خورد بعد از اتصال مجدد هارد بدون مشکل بالا اومد ولی بعد از 10 تا 15 دقیقه پیغام delay ویندوز xp ظاهر شدو هاردو دیگه نخوند منم با قطع و وصل کردن سیم برق(آدابتور) مجددا وصلش می کردم و از این روش تونستم طی چندین مرتبه 450 گیگا بایت از اطلاعاتشو کپی کنم تو یک هارد دیگه تا اینکه من سرگرم شدمو اینم روشن باقی موند الان بعد از 30 ثانیه این پیغام ظاهر میشه و هیچ کاریشم نمیشه کرد برای تعمیرشم رفتم که گفتن از کپسولشه و تعمیر نمیشه و هزینه برگردوندن اطلاعات هم خیلی بالا شد. حالا هم خود هارد اگه قابل تعمیر باشه که بهتر ولی از اون خیلی مهمتر اطلاعاتمه که اگه نرم افزاری امکان تعمیر نباشه لوازمشو با ی هارد نو جایگزین کنم ولی خودم تو این ی کار اصلا نمیخوام ریسک کنم خواهشا منو راهنمایی کنید. در ضمن دلیل اینکه اطلاعات خیلی مهمه اینه که من تدوین گر صدا و سیما هستم و تمام هارد آرشیومه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا