آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,908
آذربایجان
سلام
هاردي دارم كه بهنگام روشن شدن كامپيوتر قبل از اينكه بتوانم وارد صفحه ستايپ مادر برد به روم ازمن پسورد ميخواد تعداد دفعات هم 5 بار هستند در غير اين صورت هارد را مي سوزاند چتور بتوانم پسورد را پاك كنم لطفا مرا ياري كنيد متشكرم

باسلام
شمامي توانيد باطري مادربردرادرآوريدوسيموس بايوستان راپاك كنيدبااين كار به احتمال زياد ازتون پسورد نميخواد
يااينكه بايوستان رادرآوريدوفلش كنيد
آياشماهك شده ايد؟
درضمن سوختن هاردبه پسورد ربطي نداره شماپاورتان را تست كنيد ويا آنراتعويض نماييد
:eek:k:

sim sim

کاربر
2010-04-30
3
0
با سلام: هاردی هست که در هنگام کار صدا می دهد لطفا مرا راهنمای کنید

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,908
آذربایجان

باسلام
صداي كه ازهاردمياد صداي هدهارده كه مشكل پيداكرده وبعد ازمدتي هاردتان ازكارميفته اگه گارانتي داره بفرستين به شركتي كه خدمات گارانتي راارئه ميده درغيراينصورت بهتره كه ازاطلاعات خودتان back upبگيرين!ويه هاردجديد جايگزين كنيد

آخرین ویرایش:

N.H.H

Banned
2010-05-03
25
80
با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي:
با اينكه از درخواست آقاي سليماني خيلي وقته كه ميگذره ، خواهشمندم اطلاعات ناقص يا اشتباه در جواب اين دوست سوال كننده ما ، درمورد هاردي كه صدا ميكنه ندهيد . در جواب اين عزيز بايد عرض كنم كه اولين موردي كه بايد چك شود تغيير اندازه در سر پين پاور كه به هارد شما وصل است چون پين هاي داخل سوكت بر اثر استفاده زياد (در آوردن و جازدن) از حالت طبيعي خارج شده و اصطلاحا گشاد ميشود با پنس نوك تيز پين هاي داخل سوكت را بافشار كم باريكتر كرده تا هردو ولتاژ مصرفي وگراند، به هارد بخوبي اتصال پيدا كند و مورد بعدي پير شدن هارد و بالا رفتن اكسس تايم هارد است كه معمولا با استفاده از نرم افزار maxtor low level format تا حدود زيادي اكسس تايم هارد را ترميم ميكند البته در صورتي كه اطلاعاتي در هارد نباشد ومورد بعدي اينكه هارد شما ضربه فيزيكي خورده باشد كه تق تق ناشي از آن باشد كه در اين مورد اگر اطلاعات مهمي داخل هارد تان باشد و هارد ديگر بالا نيامد با جراحي هارد اطلاعات شما قابل دسترسي ميباشد و مورد بعدي اشكال در بخش service area هارد ميباشد كه در صورت تمايل دوستان بعدا در مورد اين بخش توضيحاتي داده ميشود ، ان شاالله

N.H.H

Banned
2010-05-03
25
80
با سلام لطفا بفرماييد هارد شما چه صدايي ميدهد و در چه موقعي صدا ميدهد و از چه خانواده ايي است مشخصات كامل برند را ذكر كنيد

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,908
آذربایجان
باسلام
من يه هارد وسترن ديجيتال 160 گيگابايت (ساتا)دارم كه بردش سوخته وچيپ اصلي آن تركيده لازم به ذكراست كه اين هاردمتعلق به يه عكاس ميباشه كه كل آرشيوش ...
ارهمكاران گرامي تقاضادارم كه مرادراين مشكل ياري رسانند توبازار نتونستم برديا آي سي هاي سوخته آنرا بدست بيارم خواهشمندم اگه كسي سراغي ازبرديا قطعات آنراداره به من كمك كنه قبلا ازتوجهتان نهايت تشكررادارم

مشاهده فایل‌پیوست 23169

مشاهده فایل‌پیوست 23168

باسلام
كسي نيست كه كمك بكنه؟

nader333es

کاربر
2009-06-28
66
166
اصفهان
با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي:
با اينكه از درخواست آقاي سليماني خيلي وقته كه ميگذره ، خواهشمندم اطلاعات ناقص يا اشتباه در جواب اين دوست سوال كننده ما ، درمورد هاردي كه صدا ميكنه ندهيد . در جواب اين عزيز بايد عرض كنم كه اولين موردي كه بايد چك شود تغيير اندازه در سر پين پاور كه به هارد شما وصل است چون پين هاي داخل سوكت بر اثر استفاده زياد (در آوردن و جازدن) از حالت طبيعي خارج شده و اصطلاحا گشاد ميشود با پنس نوك تيز پين هاي داخل سوكت را بافشار كم باريكتر كرده تا هردو ولتاژ مصرفي وگراند، به هارد بخوبي اتصال پيدا كند و مورد بعدي پير شدن هارد و بالا رفتن اكسس تايم هارد است كه معمولا با استفاده از نرم افزار maxtor low level format تا حدود زيادي اكسس تايم هارد را ترميم ميكند البته در صورتي كه اطلاعاتي در هارد نباشد ومورد بعدي اينكه هارد شما ضربه فيزيكي خورده باشد كه تق تق ناشي از آن باشد كه در اين مورد اگر اطلاعات مهمي داخل هارد تان باشد و هارد ديگر بالا نيامد با جراحي هارد اطلاعات شما قابل دسترسي ميباشد و مورد بعدي اشكال در بخش service area هارد ميباشد كه در صورت تمايل دوستان بعدا در مورد اين بخش توضيحاتي داده ميشود ، ان شاالله
در مورد service area توضیح بدید ممنون
بلاخره یه کی پیدا شد حرف حسابی بزنه:dast::dast:
اگه طریقه frim ware کردن هاردهای 500 یا 1000 maxtor sigeit را بلدی بگو بعدازخراب شدن

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
هارد 160 مکستور دارم که شناسایی می شود اما داخل هیچ برنامه مانند maxblast نمی رود و اول بوت می ماند

hamed0111

کاربر
2009-02-20
81
178
من یه هارد 60 مکستور دارم وقتی که روسیستم نصب میکنم این ارور رو میده
update ESCD successfully

N.H.H

Banned
2010-05-03
25
80
جواب سوال nader333es

((هوالعلیم ))با عرض سلام در مورد سوالی که فرمودید باید عرض کنم، كليه هاردها داراي بخشی به نام Service area مي باشند. SA درواقع درسيلندرهاي منفي ذخيره مي شود همه هاردها داراي يك سري اطلاعات انحصاري هستند كه تا اين اطلاعات به درستي خوانده نشود شما امكان دسترسي به هارد و اطلاعات را نداريد .40% ازخرابيهاي هارد ناشي از خرابي SA مي باشداشکالات شایع در بخش SA عبارتند از : اشکال در میان افزار هارد یا همان Firmware -ایراد در بخش دفترچه ثبت خطای هارد یا همان S.M.A.R.T - اشکال در جداول پایه ای که Overflow شده اند-اشکال در سیستم مترجم و چندین اشکال دیگر که در حوصله این بحث نیست. و در موردFirmware کردن هارد خراب باید از دستگاههای HRT ویا PC3000 استفاده شود این دستگاهها علی الخصوص PC3000 اشکالات در بخشهای مختلف هارد را رفع میکندلگاریتم فوق العاده و پیچیده این دستگاه اشکالات در بخشهای مختلف هارد را که با برنامه های متداول قابل دسترسی نیستند را رفع میکند.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا