آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,884
ایران
سلام
دوست عزیز در دجه اول سوال شما مربوط به هار دیسک نمیشد!

آیا روی هر کامپیوتر که وصل می کنی همین اتفاق می افته؟؟ اگر اینطور باشه متاسفانه ایراد از فلش هست و خراب شده! حالا من یک برنامه براتون قرار میدهم با این فرمت کنید اگر درست شد که شد اکر نه دیگه راهی نیست...

102.jpg

Dr.UFD 1.0.2.24 Portable | 10.47 Mb

Dr. UFD can restore your PQI UFD to its initial state and eliminate most issues you may be experiencing

- Note -
The formatting speed depends on your system environment and device status.
Dr.UFD only can fix spurious bad block error; we do not promise Dr.UFD can fix all UFD issues. If you want to use this software to repair UFD device, please make sure you have rights. (Only for Administrator mode.) If you can not fix your USB device through Dr.UFD, please contact PQI Support Center. Thanks.
Download links:

Uploading

HotFile

RapidShare

ترجیحا در ویندوز XP از این برنامه استفاده کنید. اولی هم فلش رو جا بزنید و بعد این برنامه رو اجرا کنید
موفق باشید

azama

کاربر
2006-10-22
3
3
باسلام خدمت شما جناب نیکویی

از اینکه نابجا سوالم را مطرح نمودم عذر میخواهم اما زحمت کشیدید نرم افزاری که فرستادید

نتوانست فلاش 32 کینگستون را فرمت نماید البته با یک فلاش سالم هم امتحان نمودم فرمت

نشد خلاصه منتظر و چشم به راه تلاش شما هستم .

با درود فراوان

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,884
ایران
من تا به حال فلش های بسیار زیادی رو که خراب شده بودند با این نرم افزار درست کردم. حتی فلشهایی که دیگه اصلا هیچ فایلی نه قابل کپی کردن بود ولی احتمالا روی مدل کینگستون کارایی نداره. این نرم افزار در اصل مال transend است.
احتمال اینکه فلش شما تقلبی باشه هم هست. البته مشکلی که شما میگید در مورد کینگستون زیاد دیده شده. در درجه اول مطمئن بشید ویروس نداشته باشید. چون بعضی ویروسها فایلها را hide می کنند. بعد از اینکه مطمئن شدید از نرم افزار SDF که زیر گذاشتم استفاده کن. در option ودر قسمت format type گزینه دوم full erase of را انتخاب کن
اگر باز هم نشد با برنامه سوم هم که گذاشتم تست کن دیگه فکر نکنم کسی بتونه کمکت کنه . امیدوارم درست بشه! اگر از حالا خواستی فلش بخری transecd بخر خیلی به نفعت چون از لحاظ تعمیراتی نرم افزارهای زیادی داره اما کینگستون متاسفانه نه
می تونی به سایت کینگستون هم بری و بهشون ایمیل بزنی به شرطی که مطمئن باشی از تقلبی نبودن فلشت...

داونلود برنامه SDFormatter
نرم افزار جهت ترمیم فلش دیسک های کینگستون DT100 و توشیبا و انواع کارت های حافظه

برنامه Secure traveler
نرم افزار جهت ترمیم فلش دیسک های کینگستون DT101

پیوست‌ها

mamali_titanic

کاربر
2008-04-07
21
58
سلام دوستان
بنده یه هارد 250گیگ سامسونگ دارم که ساتا هستش
هارد روشن نمیشه ایا مشکل از بورده یا از دیسک

روی بورد اون یه قطعه خراب و سوخته دیده میشه که رنگ اون نیز رفته نمیدونم چیه
چه چیزی باید جایگزین ان کنیم تا کار کنه
متشکرم

در عکس پیوست قطعه خراب با رنگ قرمز مشخص شده

103.jpg

آخرین ویرایش:

darkrose

کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
با سلام

فلاش میموری kingston 32 دارم که بعد از ریختن هر برنامه وقتی فلاش را از کامپیوتر جدا میکنم

برنامه پاک میشود دوستان درصورت امکان مکن کنید . با نهایت سپاس

دوست عزیز امکان داره از این مموری های تقلبی باشه از اینای که برو بچ چینی می زنن و چیپ ندارن.موفق باشی.

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,807
سلام دوستان
بنده یه هارد 250گیگ سامسونگ دارم که ساتا هستش
هارد روشن نمیشه ایا مشکل از بورده یا از دیسک

روی بورد اون یه قطعه خراب و سوخته دیده میشه که رنگ اون نیز رفته نمیدونم چیه
چه چیزی باید جایگزین ان کنیم تا کار کنه
متشکرم

در عکس پیوست قطعه خراب با رنگ قرمز مشخص شده

hdd.jpg
با سلام دوست عزیز قطعه مورد نظر سلف است شمامیتوانید به جای ان از مقاومت صفر اهم یا یک تکه سیم استفاده کنید در نظر داشته باشید که سلف بی دلیل نمیسوزد اهم ان خیلی پایین است مسیر چک کنید بعد اقدام به جایگزینی کنید

mamali_titanic

کاربر
2008-04-07
21
58
با سلام دوست عزیز قطعه مورد نظر سلف است شمامیتوانید به جای ان از مقاومت صفر اهم یا یک تکه سیم استفاده کنید در نظر داشته باشید که سلف بی دلیل نمیسوزد اهم ان خیلی پایین است مسیر چک کنید بعد اقدام به جایگزینی کنید

سلام وخسته نباشید دوست من

من جای اون قطعه سیم گذاشتم ولی متاسفانه اتصال داشت و پاور رو خاموش میکنه
چطوری باید مسیر رو چک کنم

موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,807
سلام وخسته نباشید دوست من

من جای اون قطعه سیم گذاشتم ولی متاسفانه اتصال داشت و پاور رو خاموش میکنه
چطوری باید مسیر رو چک کنم

موفق باشید
با سلام دوست عزیز دنبال دیود محافظ بگردید به احتمال زیاد دیود محافظ اتصال کوتاه شده دقیقا خروجی سلف اگر دیود سالم بود ایسی تغذیه ویا لودینگ خراب شده

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,908
آذربایجان
باسلام
من يه هارد وسترن ديجيتال 160 گيگابايت (ساتا)دارم كه بردش سوخته وچيپ اصلي آن تركيده لازم به ذكراست كه اين هاردمتعلق به يه عكاس ميباشه كه كل آرشيوش ...
ارهمكاران گرامي تقاضادارم كه مرادراين مشكل ياري رسانند توبازار نتونستم برديا آي سي هاي سوخته آنرا بدست بيارم خواهشمندم اگه كسي سراغي ازبرديا قطعات آنراداره به من كمك كنه قبلا ازتوجهتان نهايت تشكررادارم

2.JPG

1.JPG

آخرین ویرایش:

bore22d

کاربر
2007-04-02
24
22
سلام
هاردي دارم كه بهنگام روشن شدن كامپيوتر قبل از اينكه بتوانم وارد صفحه ستايپ مادر برد به روم ازمن پسورد ميخواد تعداد دفعات هم 5 بار هستند در غير اين صورت هارد را مي سوزاند چتور بتوانم پسورد را پاك كنم لطفا مرا ياري كنيد متشكرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا