آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

N.H.H

Banned
2010-05-03
25
80
با سلام
هارد 160 مکستور دارم که شناسایی می شود اما داخل هیچ برنامه مانند maxblast نمی رود و اول بوت می ماند
هوالعلیم
شما کاملا وضیعت هاردتان را بازگو نکرده اید در این حالت چند اشکال میتواند وجود داشته باشد.1-پیری هارد و بالا رفتن اکسس تایم2-بد سکتوری هارد از سکتور ا تا 600 3-بد سکتوری چند گانه که معمولا نوسان ولتاژ یا ویروس های خاص ویا تکان خوردن کیس در موقعی که روشن است بوجود می آید 4-پر شدن G list - بهترین نرم افزار جهت اسکن سطحData area برنامه MHDD میباشداین نرم افزار جز نرم افزار های تفکیکی و همچنین کاملا ویژوال است اگر دچار بد سکتور باشید این برنامه زمان بیشتری جهت لود شدن نیازمند است.

hosein.g

کاربر
2009-01-24
8
3
tabriz
با سلام و خسته نباشید

هارد مکستور80gb- diamondmax plus 9 هنگام روشن شدن سیستم پی در پی روشن و خاموش میشود( صدای شروع به چرخش و ایستادن هارد شنیده میشود، در فاصله زمانی 1ثانیه روشن و خاموش میشود) و از تغذیه سیستم نیز صدای تق تق شنیده میشود.سیستم بوت نمیشود و نهایتاً سیستم ریستارت یا خاموش میشود.
با جدا کردن هارد هیچ مشکلی در سیستم دیده نمیشود.
احساس میکنم هارد اتصال کوتاه میکند که تغذیه تق تق می کند.
هیچ عارضه فیزیکی روی برد نیست (مانند سوختگی ظاهری قطعات).
اطلاعات بسیار مهمی روی هارد دارم!!
با تشکر

با سلام و خسته نباشید

هارد مکستور80gb- diamondmax plus 9 هنگام روشن شدن سیستم پی در پی روشن و خاموش میشود( صدای شروع به چرخش و ایستادن هارد شنیده میشود، در فاصله زمانی 1ثانیه روشن و خاموش میشود) و از تغذیه سیستم نیز صدای تق تق شنیده میشود.سیستم بوت نمیشود و نهایتاً سیستم ریستارت یا خاموش میشود.
با جدا کردن هارد هیچ مشکلی در سیستم دیده نمیشود.
احساس میکنم هارد اتصال کوتاه میکند که تغذیه تق تق می کند.
هیچ عارضه فیزیکی روی برد نیست (مانند سوختگی ظاهری قطعات).
اطلاعات بسیار مهمی روی هارد دارم!!
با تشکر
اول هارد رو رو سیستم دیگه چک کن من همچین مشکلی داشنم
ایراد از خازن های پاور بود تو خط 5 ولت

hosein.g

کاربر
2009-01-24
8
3
tabriz
سلام
آقای حمید دیبا، زنده باشی و سلامت
مشکل حل شد. یکی از خازنهای تغذیه باد کرده بود، با تعویضش مشکل حل شد. خیلی خیلی ممنونم. اصلاً فکرش رو هم نمی کردم این مشکل از تغذیه باشه!!!

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
هارد 40 مکستوری با هارد 320 مکستور دارم که داخل نصب ویندوز که می رود پارتیشنی شناسایی نمی شود و پارتیشنها به یک پارتیشن خالی ساخته شده و وقتی می خواهی پارتیشنی ایجاد کنیم صفحه مرگ می آید داخل maxblast هم روی صفر سیستم هنگ می کند باید چگونه این هاردها را درست کرد

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,884
ایران
دوست عزیز در این موارد باید همه حالتها رو تست کرد ولی به هر حال من یک توضیح کلی می دم امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید
احتمال اینکه هارد 40 شما دارای بدسکتور و خرابی باشد به دلیل قدیمی بودن زیاد هست. به همین دلیل و سرعت پایین هارد قدیمی باید ویندوز رو بر روی هارد جدید نصب کنید.
خوب ابتدا هارد قدیمی رو از مدار خارج کنید و هارد 320 رو باقی بگذارید. هارد 320 رو روی حالت Master قرار دهید (از طریق آمپرهای پشت هارد) اکنون سیستم رو روشن کنید و در زمان بوت دقت کنید که هارد شناخته شده باشد.
اگر هارد سالم باشد نیازی به نرم افزار maxblast ندارید. سی دی ویندوز را در دستگاه خود قرار داده و با سی دی بودت کنید و عملیات پارتیشن بندی را از داخل مراحل نصب ویندوز انجام دهید.
اگر سکتورهای هارد به هم ریخته باشه مجبورید از طریق همون maxblast پارتیشن بندی کنید. اما بهتر است به یک پارتیشن تبدیل و دوباره بقیه مراحل رو به همان شکل قبل در مراحل نصب ویندوز انجام دهید.
بعد از نصب پارتیشنها را یکی یکی باز کنید و اگر پرسید که احتیاج به فرمت دارد بگذارید به حالت quick فرمت صورت بگیرد.
حال کامپیوتر را خاموش کنید و هارد 40 رو به صورت slave (دقت کنید که باید حتما slave یاشد) به کامپیوتر وصل کنید. در زمان بوت دقت کنید که شناخته شده باشد. حال از داخل ویندوز هارد را فرمت کنید و به صورت یک پارتیشن بهتر است استفاده شود. چون هارد قدیمی هست وممکن است سکتورها مشکل داشته باشد توصیه اکید من این هست که یک پارتیشن باشد. اگر پارتیشنبندی بود از قبل و مشکل داشت می توانید از طریق فرمان mdiskmgmt.msc از داخل run ویندوز پارتیشنها آن را پاک و بعد از ری استارت ویندوز آن را دوباره فرمت کنید.
یا اگر اینکار با error مواجه شد نرم افزار partition magic یا اگر ویندوز 7 یا ویستا دارید یک برنامه مدیریت پاارتیشنها هارد که قابل پشتیبانی در این دو ویندوز باشد نصب کنید و هارد را یک تیکه و سپس فرمت کنید. (پارتیشن ماجیک از ویندوز 7 و ویستا پشتیبانی نمی کند به عنوان نمونه می توانید از نرم افزار OO.PartitionManager.Pro.v2.7.740 یا ورژنهای بالاتر اون استفاده کنید)
اگر برای هارد دوم باز هم با اون صفحه آبی (اگر از صفحه مرگ منظورتون همون باشه) برخوردید دیگه از این هارد 40 گیگابایتی نمی توانید استفاده کنید و احتمالا مشکل دارد

موفق باشید

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
هر دو هارد را من جدا جدا روی دو سیستم گذاشتم این پیغام مرگ را می دهند و با خود ویندوز هم که می خواستم پارتیشن بندی کنم هر دو هارد جدا ازهم با ساختن یک پارتیشن و زدن enter صفحه مرگ می آید

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
هر دو هارد را من جدا جدا روی دو سیستم گذاشتم این پیغام مرگ را می دهند و با خود ویندوز هم که می خواستم پارتیشن بندی کنم هر دو هارد جدا ازهم با ساختن یک پارتیشن و زدن enter صفحه مرگ می آید
دوست من سلام
با مکس بلاستر بدتری از این را هم میشه درست کرد.پس خودتو راحت کن و بزارش زیر مکس بلاستر
برکت خداوند با شما باد

N.H.H

Banned
2010-05-03
25
80
هوالعلیم
با سلام شما اول با برنامه MHDD کل سطح DATA AIREA هاردتان را چک کنید سپس پس از مشخص شدن وضعیت هاردتان،اگر با بدسکتوری یا TIME OUT بودن سکتور هاردتان مواجه شدید ، در صورت نداشتن اطلاعات میتوانید از برنامه MAXTOR LOW LEVEL FORMAT استفاده کنید این برنامه هاردتان را فرمت سطح پایین میکند معادل این برنامه ، برنامه تحت ویندوزHard Disk Low Level Format Tool میباشد این برنامه ها از برنامهMAX BLAST بسیار قویتر میباشد MAX BLAST فقط هارد را ERASE میکند و برای ترمیم TRACK و سکتور ها از برنامه های ذکر شده استفاده شود در صورت داشتن اطلاعات در هارد مجددا درخواست راهنمایی بفرمایید تا کمک تان کنم.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
من یک هارد مکستور دارم که برای نصب ویندوز در درایو c ارور میدهد و میگوید که این درایو قابل نصب ویندوز نیست و درایو دیگری را برای نصب انتخاب کنید مشکل از کجاست؟
چطور میشود از سالم بودن هارد ide مطمئن شد؟
آیا نرم افزاری وجود دارد؟
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا