آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

khelane

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2008-10-29
770
1,493
مکستور 250 گیگ ساتا ممنونم

khelane

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2008-10-29
770
1,493
اره از مبدل استفاده می کنم ولی چرا قبلا اینطوری نبود در ضمن فقط 2 تا از درایو هاش مشکل دارن
بازم از تون متشکرم

khelane

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2008-10-29
770
1,493
راسنی الانم یک سیتم دیگه هست تمام درایو هاش همین مشکل رو دارن (روی درایو کلیک میکنی تمام صفحه با برنامه هاش می پره بعد چند ثانیه دسکتاپ و ایکوناش میاد) برق 3.3 هم داره نمی دونم فکر کنم ویروس جدید یا ........نمی دونم با اویرا آپدید دیروز هم ویروس کشی کردم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jac

majid_tech

کاربر
اره از مبدل استفاده می کنم ولی چرا قبلا اینطوری نبود در ضمن فقط 2 تا از درایو هاش مشکل دارن
بازم از تون متشکرم

با سلام آره مورد شما ویروسی است شما یک بار با حالت safe mode وارد ویندوز شوید ببینید این بار ببینید میشه اطلاعات را به cd , ... انتقال بدید ولی حتما به فکر یک پاور مناسب باشید

نتیجه را اعلام کنید

majid_tech

کاربر
راسنی الانم یک سیتم دیگه هست تمام درایو هاش همین مشکل رو دارن (روی درایو کلیک میکنی تمام صفحه با برنامه هاش می پره بعد چند ثانیه دسکتاپ و ایکوناش میاد) برق 3.3 هم داره نمی دونم فکر کنم ویروس جدید یا ........نمی دونم با اویرا آپدید دیروز هم ویروس کشی کردم.

ببینید اگه اطلاعات مهم نداره فرمت کنید

khelane

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2008-10-29
770
1,493
از راهنمای هاتون ممنونم با فرمت کردن درست شد فکر کنم ویروس بود

bird

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
48
80
با سلام
من يك هارد 80 Sata maxtor دارم زمانيكه سيستم و روشن مي كنم هارد گير مي كنه و ويندوز بالا نمي آد ، البته اين و بگم كه اصلا هيچ صداي تق تق يا صداي غير عادي شنيده نمي شه و به نظر مي آد هارد به طور عادي در حال گردش و چراغ هارد هم مدام روشن. در صفحه اول زمانيكه كامپيوتر و روشن مي كنم هارد detect مي شه اما به هيچ عنوان نه امكان نصب ويندوز وجود داره ، نه مي شه سيستم از طريق فلاپي بوت كرد ، و از طريق سي دي بوت paragon hard disk هم نمي شه وارد برنامه شد. يك هارد ديگه نصب كردم سيستم راحت بالا مي آمد اما زمانيكه دو هارد باهم نصب كردم سبب مي شد كه هارد سالم هم بالا نياد ( در زمان بالا آمدن ويندوز و شناخت سخت افزار)
در صورت امكان اگر راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم
با تشكر

majid_tech

کاربر
با سلام
من يك هارد 80 Sata maxtor دارم زمانيكه سيستم و روشن مي كنم هارد گير مي كنه و ويندوز بالا نمي آد ، البته اين و بگم كه اصلا هيچ صداي تق تق يا صداي غير عادي شنيده نمي شه و به نظر مي آد هارد به طور عادي در حال گردش و چراغ هارد هم مدام روشن. در صفحه اول زمانيكه كامپيوتر و روشن مي كنم هارد detect مي شه اما به هيچ عنوان نه امكان نصب ويندوز وجود داره ، نه مي شه سيستم از طريق فلاپي بوت كرد ، و از طريق سي دي بوت paragon hard disk هم نمي شه وارد برنامه شد. يك هارد ديگه نصب كردم سيستم راحت بالا مي آمد اما زمانيكه دو هارد باهم نصب كردم سبب مي شد كه هارد سالم هم بالا نياد ( در زمان بالا آمدن ويندوز و شناخت سخت افزار)
در صورت امكان اگر راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم
با تشكر

سلام

کابل ساتا را عوض کنید و در صورتی که از تبدیل molex (کابل تغذیه IDE drive) به sata استفاده میکنید از پاوری استفاده کنید که به صورت فابریک ساتا داشته باشد

نتیجه را اعلام کنید#$V686

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا