آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali4258

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-12
89
191
مقاومت R5 منظورم است که با کویل موازی هست البته R6 بین 1 تا 1.5 کیلو باید باشه کافیهوقتی شما میگی هیچ حساسیتی به فلز نشون نمیده تغییر اهم کویل معنا نداره !! دستگاه شما از جای دیگری مشکل داره !! در بدترین شرایط هم باید به فلز حساسیت داشته باشه

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
از ماسفت و کویل صدای ویز ویز میاد !!! البته وقتی یک بلندگو (پیزو) رو به پایه 9 ne556 میزنم یدفه آمپر میکشه بالا جای اینکه صدای بوق بیاد برای تنظم فرکانس !!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
احتمالا شما پیزو را با بلندگو اشتباه گرفتید چون نباید اینطور بشه !! چون بلندگو سیم پیچ داره باعث اتصال کوتاه میشه !! و دستگاه جریان میکشه !! پیزو سیم پیچ نداره یک لایه فلزی نازک گرد برنجی داره با یک لایه کریستال داره . بیشتر بعنوان پخش صدای زنگ تو تلفن و اسباب بازیها و غیره کاربرد داره.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون hmd-sat . اینکه اصلا دستگاه به فلز حساسیت نشون نمیده بنظرت میتونه اول برای کدوم قسمت باشه ؟؟

• Like

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
کلان مدارات فلزیاب تمام قسمتهای دستگاه به هم دیگر وابسته هستند هر اختلالی کل دستگاه از کار میفته .قسمت خاصی رو نمیشه مشخص کرد .قطعا بعد از یکماه مدار راه نیفتاده بیخیال این یکی شو دوباره با یه فیبر نو سرهم بندی کن .

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
در مدت 1ماه 2تا مدار منتاژ کردم که این دومی تا این حد جواب داد ولی حساس نیست !!!

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
دوست عزیز شما هنوز دلتا رو آماده نکردید؟از اسکوپ استفاده کردید؟اصلا pcb رو خودتون ساختید یا از بیرون چاپ کردید؟

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوست عزیز شما هنوز دلتا رو آماده نکردید؟از اسکوپ استفاده کردید؟اصلا pcb رو خودتون ساختید یا از بیرون چاپ کردید؟

سلام. من از PCB که بهنام در وبلاگ گذاشته بود استفاده کردم و برای چاپ روی برد دادم بیرون برام چاپش کردن !

پشت مدار من : http://hb1900h.persiangig.com/document/DSC05841.JPG

• Like
با سلام خدمت همه ی اساتید ، دوستان من امروز دوباره مدار دلتا پالس دو را مونتاژ کردم و این سری سعی کردم کیفیت مدارم را بالا برده و قدرت آن را بیشتر کنم قطعات استفاده شده توسط من به این صورت است :

1) تمامی مقاومت ها را یک درصد گذاشتم.

2) تمامی خاذن ها را از نوع mkt و 100 ولت گذاشتم و فقط خاذن c13 را عدسی گذاشتم چون مدل دیگری پیدا نکردم.

3) تمامی آی سی ها را از یک مدل و از کمپانی st گذاشتم به جز lf357 چون مدل st آن نبود.

4) از فیبر گلاسه جنس عالی استفاده کردم و pcb مدارم هم درست است.

اما دوستان موقع استفاده وقتی آن را روشن کردم هر دو ال ای دی سبز و قرمز همراه روشن شدند و بلندگو هم صدا می داد اما مدارم به هیچ چیز حساس نیست مانند سایر دوستان که همین مشکل را داشتند و آن را در صفحات قبلی اعلام کردند من pcb مدارم را از داخل وبلاگ آقا بهنام که به صورت pdf بود دانلود کردم و خودم آن را چاپ کردم و در آن هیچگونه اتصال اضافی و یا قعطی ندارم لطفاً کمکم کنید تا مشکل من حل شود همچنین می خواستم بدانم آیا این مشکل می تواند از ترانزیستور های مدار من باشد و آنها سوخته باشند یا خیر و آیا امکان دارد کهpcb موجود در وبلاگ آقا بهنام که به صورت pdf است ایرادی داشته باشد چون من سری قبل که مدارم را ساختم و کار هم کرد pcb ام را از روی pcb ای که به صورت عکس در وبلاگ بود ساختم نه از روی pdf . و همچنین امکان دارد که از آمپراژ باتری های من باشد چون من از 10 عدد باتری شارژی clf که همان مارک آقا بهنام است استفاده کردم با این تفاوت که روی آنها بجای 3250mah نوشته 4800mah . همین طور من از دو عدد خاذن 4700uf استفاده کردم و آنها را بیرون از برد با هم موازی و سپس با سوکت به مدارم متصل کردم. و در آخر اینکه با این مشکل آیا قطعات مدار من یعنی آی سی ها و خازن ها و ترانزیستور ها و ... آسیب دیده اند و قابل استفاده نیستند؟ همین طور آیا هیچ یک از شما هست که با pcb ای که بصورت pdf در وبلاگ آقا بهنام هست مدارش را ساخته باشه و نتیجه هم گرفته باشه ؟
با تشکر

:32000000:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام a.t.r.z . من هم این مشکل رو که اصلا فلز رو سنس نمیکنه دارم ولی اینو مطمئن هستم که PCB که بهنام در وبلاگ به صورت pdf گذاشته هیچ مشکلی ندارد و دوستان ساختن و اکثرا جواب گرفتند!

شما اگه امکان داره یک عکس از مداری که ساختی پشت و رو بزار ، شاید بهتر کمک کنه به رفع مشکلت .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا