آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

kakrod

کاربر
2012-03-01
9
18
سلام دوستان من از الکترونیک زیاد سر در نمی یارم یه سوال داشتم ایا توصیه می کنید دلتا پالس رو بصورت مونتاژ شده از بعضی سایت هایی که این دستگاه رو می فروشند خرید کنم ایا دقت- قدرت و ثبات این دستگا ههای مونتاژ شده به اندازه دستگاه اصلی که در ترکیه ساخته میشه هست . ممنون

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
41
تهران-مشهد
ممنون جناب sardarshams با این تغیرات در پارامترهای دیگش چه تغیری ایجاد میشه یعنی وقتی من این تغیرات رو اعمال کنم اونوقت باید همون ولتاژ ها و فرکانسی رو داشته باشم که تو مقاله راهنمای بعد از مونتاژ داره یا اینکه اونها هم تغیراتی دارن .راستی کسی هست که بدونه ترانزیستور bs 250 رو از کجا گیر آوورد منظورم فروش اینترنتیشه.سپاس.

فروشگاه پابا دارد. اگر نداشت اطلاع دهید بنده تعدادی برای استفاده خودم دارم که اضافی هست.رایگان برای شما ارسال میکنم کارتان راه بیفتد.
موفق باشید

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
41
تهران-مشهد
سلام دوستان من از الکترونیک زیاد سر در نمی یارم یه سوال داشتم ایا توصیه می کنید دلتا پالس رو بصورت مونتاژ شده از بعضی سایت هایی که این دستگاه رو می فروشند خرید کنم ایا دقت- قدرت و ثبات این دستگا ههای مونتاژ شده به اندازه دستگاه اصلی که در ترکیه ساخته میشه هست . ممنون

سلام
به شرط اینکه منتاژ کیت صحیح و تمیز باشد و قطعات از جنس مرغوب باشند خیر فرقی ندارد اما در مورد لوپ باید دقت بسیار داشته باشید و اصول ساخت را رعایت کنید و جدای از آن طراح باید مشخصات بهترین لوپ را داده باشد!!! یعنی مشخصات همان لوپی که ساخته و با آن کلیپ تهیه کرده از دستگاه و قدرت ان.
نکته ای که در مورد لوپ به شما توصیه دارم این است که در تمام نقاط حلقه لوپ تمام سیمها کاملا فشرده کنار هم باشند و به هم چسبیده باشند و حتی در یک نقطه ذره ای از هم فاصله پیدا نکرده باشند.
پاینده باشید

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
Mr Metal عزیز سلام

لطف می کنی در باره لوپ یه مقدار بیشتر توضیح بدی . که با چه شماره سیم و به چه تعداد دور میتوان 3 الی 4 اهم با اندوکتانس 400 الی 800 داشت . من اندوکتانس متر ندارم .

سیم ها رو به صورت روی هم به صورت عمودی بپیچیم یا کنار هم به صورت افقی .

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
41
تهران-مشهد
Mr Metal عزیز سلام

لطف می کنی در باره لوپ یه مقدار بیشتر توضیح بدی . که با چه شماره سیم و به چه تعداد دور میتوان 3 الی 4 اهم با اندوکتانس 400 الی 800 داشت . من اندوکتانس متر ندارم .

سیم ها رو به صورت روی هم به صورت عمودی بپیچیم یا کنار هم به صورت افقی .

بستگی دارد برای چه دستگاهی میخواهید بسازید.تفاوت دارد به سیم افشان یا لاکی. کیفیت سیم هم بسیار تاثیر دارد. برای داشتن 3 اهم شما میتوانید لوپی مربعی به اندازه 1متر در یک متر داشته باشید به ان صورت که :
34 دور سیم نیم مارک خراسان افشار نژاد یا مغان روی مربعی به اضلاع یک متر.
اما دقت کن دوست عزیز این روش کاملا غلط است!!!
بهترین راه محاسبه است. من برای این کار دو برنامه بسیاااار خوب مخصوص محاصبه بوبین و سیم پیچ برای شما قرار میدهم.

پیوست‌ها

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
جناب Mr MeTaL ممنون از سخاوتتون درس جوون مردی میدید راستش گشتم متاسفانه نداشتن.
:smilie_help::11677:

kakrod

کاربر
2012-03-01
9
18
سلام دوستان
ایا دلتا پالس 1تا 3 از نظر قدرت و ثبات با هم فرق دارند در کل تفاوت این سه مدل در چیه. ممنون

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
41
تهران-مشهد
سلام.
1-دلتا 1 آنالوگ ولی دلتا3 دیجیتال.
2-دلتا 1 دارای ایراد Ton بالا و داغ شدن ترانزیستور خروجی.(قابل رفع)
3-قدرت کاوش بالاتر در دلتا3 مقدار کمی بالاتر است
4-دلتا1(آنالوگ) رایگان و با قطعات پابلیک و ارزان اما دلتا3 دارای میکرو و محدود و فایل دمو و قطعات کمیاب و هزینه ساخت بالاتر و بدلیل وجود ورژن های سخت افزاری و نرم افزاری زیاد دلتا3 کمی گیج کننده است.

بالا