آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام دوستان
من همه كاراي اين دلتا پالس رو انجام دادم و فعلا نتونستم از مدار جواب بگيرم

مثلا تو پي دي اف بعد از مونتاز گفته بود كه مثلا در پايه هاي
D3-->PIN8
U3--> PIN16
D1--> PIN 14
D5-->PIN 14
D2 -->PIN8
R60
بايد 12 ولت داشته باشيد
ولي من 1 ولت دارم و پايه 6 اي سي tl082 رو هم كه گفته بود با پتانسومتر بالايش بايد 6.2 ولت به دست بياريد من آخرش 5 ولت ميتونم بدست بيارم

و اون 5 تا كلبد هم كه به مدار وصل ميشن طريقشون چطوره
يه پايه همشون رو به هم وصل ميكينيم و مثلا از پاين ترين سوراخ سمت چپ pic يك سيم وصل ميكنيم به يكي از اين كليد ها كه ميشه كليد tune و بالاترين سوراخ هم -12 ميشه ؟

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلام هادی

من هنوز نتونستم یه دوربین گیر بیارم تا از دستگاهم فیلمی بذارم . دستگاه من تقریبا تموم شده البته چندتا ایراد داره که باید از حسین دمیر بپرسم . بیرون تست نکردم ولی توی خونه که
جواب

در رابطه با پایه 5 D6 حتما این نیست که باید 6.2ولت باشه . این مقدار با توجه به نوع سیم پیچ شما تغییر خواهد کرد . برای مثال پایه 5 در دستگاه من 3.4 ولت داره . فقط باید در زمان

کالیبره کردن دستگاه دقت کنی که خوب کالیبره بشه. هر جا که کالیبره شد ولت پایه 5 هم با اون تنظیم میشه .

انشالله اگه تونستم دوربین پیدا کنم سعی می کنم در چند روز آینده با شکل براتون توضیح بدم که چطوری کلید ها رو وصل کنی .

نکته خیلی مهم سیم پیچ دستگاه هستش . چون اگر درست نباشه حتی اگر دستگاه خوب مونتاژ شده باشه نمیشه ازش جواب گرفت .

یک بار خوب همه قطعات رو چک کن که برعکس نزده باشی . من خودم یکی از آی سی ها رو برعکس زده بودم چند روز وقتم رو گرفت . دل سرد شده بودم میخواستم دستگاه رو کنار بزارم

که اتفاقی متوجه شدم

سوال شما خیلی کلیه و در رابطه با اینکه 1 ولت دارید می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه مدار چاپی رو هم چک کن که اتصال کوتاه نداشته باشی ، موقع لحیم کردن دو تا پایه کنار هم رو به هم لحیم نکرده باشی .

اگه تونستی یک عکس از پشت و روی دستگاهت توی سایت بذار تایه نگاه بکنیم . شاید موردی هست که متوجه اون نشدی

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
مشگل 1 ولتم حل شد داداش
الان تو همه اونا 12 ولت دارم
فقط با نصب كليد ها مشگل دارم و فركانسم هم 190 هست الان

فقط اكه كليد ها رو عكس هم بزاري از دستگاه خودت متوجه ميشم
خيلي ممنون كه جواب دادي

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
این مدار رو که برات پی دی اف کردم رو روی فیبر در بیار پایه مشترک بین همه کلید ها رو به پایه 6 سوکت کنار pic بزن بقیه کلید ها رو که از هر کدوم یه پایه خالیه به هر کدوم از پایه های روی برد اصلی نصب کنی درسته ، سلیقه ای هستش

[URL=http://www.uploadbaz.com/1e69t7hldmd6]swich.pdf - 6 KB[/URL]

آخرین ویرایش:

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
مشگل 1 ولتم حل شد داداش
الان تو همه اونا 12 ولت دارم
فقط با نصب كليد ها مشگل دارم و فركانسم هم 190 هست الان

فقط اكه كليد ها رو عكس هم بزاري از دستگاه خودت متوجه ميشم
خيلي ممنون كه جواب دادي
سلام
آقای دیندار آقا یوسف قبلا در این مورد توضیح داده اند و من عین پست ایشان را اینجا میزارم
نحوه وصل کردن میکرو سوئیچ ها پایه مشترک میکرو سوئیچ ها به GND مدار وصل میشود

58513d1351097036-butondp3.jpg

58514d1351097100-7vg4c.jpg

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
یعنی فایل دمو هم فروشیه؟...!!!!

خیر.این فایلی که درسترس هست دموست. سما میتونید فایل اصلی را که روی میکرو پروگرام شده را از ایشان در ترکیه خریداری کنید

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
اوكي شد كليد هام
مرسي از همتون

فقط يك چيزوقتي روشم ميكنم دستگاه رو اون گزينه please wait setting مياد و نميره
كويلم هم خيلي وضعش خرابه
همين جوري چند سيم پيچيدم فقط براي تست
و فركانس اون جا ها كه تو پي دي اف نشون داده بود واسه من 201 هرتز هست و تو پايه درين يكي از0 2n700 ها من فركانس ندارم

آخرین ویرایش:

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
اوكي شد كليد هام
مرسي از همتون

فقط يك چيزوقتي روشم ميكنم دستگاه رو اون گزينه please wait setting مياد و نميره
كويلم هم خيلي وضعش خرابه
همين جوري چند سيم پيچيدم فقط براي تست
و فركانس اون جا ها كه تو پي دي اف نشون داده بود واسه من 201 هرتز هست و تو پايه درين يكي از0 2n700 ها من فركانس ندارم

اگه در این حالت کلید منو رو فشار بدی و و بعدش اسکپ رو فشار بدی وارد میشه . درباره فرکانس هم مشکلی نیست

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
اگه در این حالت کلید منو رو فشار بدی و و بعدش اسکپ رو فشار بدی وارد میشه . درباره فرکانس هم مشکلی نیست

اوكي

فقط من حتي اگه كوئل رو هم وصل نكنم اين سيگنال ميده باز و صدا داره هميشه

من از ايسي357 نظامي استفاده ميكنم يك مشگلي كه دارم اين هست كه يك پايه اين ايسي درست افتاده رو قسمت برامدكي ايسي كه براي شناختن پايه ها استفاه ميشه
حالا من نميدونم اون پايه 1 هست يا 8
و من تو يكي از پايه هاي درين 2n7000 اصلا فركانس ندارم اما تو يكي همون 201 دارم
واسه شما هم همين طور هست يا من بايد 2n7000 رو عوض كنم
با تشكر

starr

کاربر
2012-08-17
28
36
اوكي

فقط من حتي اگه كوئل رو هم وصل نكنم اين سيگنال ميده باز و صدا داره هميشه

من از ايسي357 نظامي استفاده ميكنم يك مشگلي كه دارم اين هست كه يك پايه اين ايسي درست افتاده رو قسمت برامدكي ايسي كه براي شناختن پايه ها استفاه ميشه
حالا من نميدونم اون پايه 1 هست يا 8
و من تو يكي از پايه هاي درين 2n7000 اصلا فركانس ندارم اما تو يكي همون 201 دارم
واسه شما هم همين طور هست يا من بايد 2n7000 رو عوض كنم
با تشكر
سلام
اون قسمت برامدگی ایسی lf357 پایه 8 هست

بالا