آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
دوست عزيز mmr16 من با چه نوع سيمي كوئل بپيچم كه بهترين جواب رو بده به من ؟
دوستان ديگه هم اگه اطلاعاتي دارن دريغ نكنند

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
دوست عزيز mmr16 من با چه نوع سيمي كوئل بپيچم كه بهترين جواب رو بده به من ؟
دوستان ديگه هم اگه اطلاعاتي دارن دريغ نكنند

سلام
آقای دیندار به گفته آقا یوسف از سیم [hide]نقره ای (قلع اندود) شماره 0.5 استفاده کنی نتیجه بهتری می گیری[/hide]

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام آقاي شمس و دوستان عزيز
واقعيتا يكم ديكه كلافه شدم از دست اين دستكاه
من وقتي روشن ميكنم اين دستكاه رو اسپيكر من هميشه روزه ميكشه و سيگنالم هم پر هست و جالب اينجاست كه اپ امپ 357 رو هم كه از رو مدار برميدارم قطع نميشه اين صدا و وقتي اپ امپ d7 رو از رو مدار بر ميدارم شروع ميكنه به ريپل كردن صدا و سيگنال كم ميشه

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلام آقاي شمس و دوستان عزيز
واقعيتا يكم ديكه كلافه شدم از دست اين دستكاه
من وقتي روشن ميكنم اين دستكاه رو اسپيكر من هميشه روزه ميكشه و سيگنالم هم پر هست و جالب اينجاست كه اپ امپ 357 رو هم كه از رو مدار برميدارم قطع نميشه اين صدا و وقتي اپ امپ d7 رو از رو مدار بر ميدارم شروع ميكنه به ريپل كردن صدا و سيگنال كم ميشه

آقای دیندار . در رابطه با سیگنال پر می تونی با استفاده از کلید up اون رو حذف کنی فقط یادت باشه زیاد نزنی تا ازحساسیت اون کاسته بشه . چنر بار این کلید رو بزن تا سیگنال حذف بشه .
من هم مشکل صدا رو دارم . وهنوزهم برای حلش کاری نکردم چون اسپیکر رو قطع کردم . و از ال سی دی استفاده می کنم .

اگه با کویل فعلی می تونی به صفحه ال سی دی وارد بشی ،نشون میده که کویلت تقریبا درسته و گرنه وارد صفحه اصلی نمی شدی و پیغام وصل نبودن کویل رو می داد.

کویل دستگاه واقعا حساس و درست کردنش مشکله من چند تا درست کردم ولی نتیجه مطلوب نگرفتم .

شمس عزیز تنها شماره سیم رو دونستن مهم نیست ، بلکه تعداد دور سیم پیچ . نحوه قرار گیری سیمها روی هم ،قطر سیم پیچ ،اهم سیم پیچ مهم هستند . با یک دور اضافه شدن به سیم پیچ مقدار هانری زیاد میشه . با قرار گیری سیم ها روی هم و یا کنار هم نیز هانری متفاوتی به دست میاد . خلاصه من رو که کلافه کرده . اگه جواب خوبی از سیم پیچ گرفتم حتما توی سایت می زارم

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
من از ورزين pic 2.4 استفاده ميكنم
مال من اونجور نيست كه تو ورزين 3 هست و بايد ابتدا tr1 رو تنظيم كني

كسي هم نيست كه تو سايت تركيه كمكم كنه

جالب اينجاست كه كوئل رو هم كه در ميارم باز صدا دارم

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
علت اصلی اینکه فقط حسین دمیر انگلیسی میدونه فکر کنم بقیه ندونن . فکر کنم سوالات خودت رو توی سایت geeotech پی گیری کنی بهتره . صدای اسپیکر مشکل من هم هستش . توی سایت geeotech گفتی که کویلت 4.2 اهم هستش .چند دور ازش کم کن تا اهمش کم بشه .

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
دوستان ورژن 3.2 همین آخرین ورژن چه تغییراتی در کیت داره فکر کنم بعضی از جامپرها مقاومت شدن لطفا اگه کسی تصویری از کیت جدیدی که قطعات روش نصب شده یا تصویر جایگیری قطعاتش رو داره آپلود کنه. سایت ژئو تک هم که ف یلتره.سپاس

آخرین ویرایش:

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
دوستان ورژن 3.2 همین آخرین ورژن چه تغییراتی در کیت داره فکر کنم بعضی از جامپرها مقاومت شدن لطفا اگه کسی تصویری از کیت جدیدی که قطعات روش نصب شده یا تصویر جایگیری قطعاتش رو داره آپلود کنه. سایت ژئو تک هم که ف یلتره.سپاس

سلام
تغییرات جدید در قطعات دلتا پالس 3

C35,C36=4700uF
C22=1000uF/6.3v
R66=100K
R11=جامپر
R3,R5,R8,R13,R15,R19,R21,R69=2K2
R31=91K
R45=8K2
R54=680R-1W
R38,R39,R47=10K

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
ممنون جناب sardarshams با این تغیرات در پارامترهای دیگش چه تغیری ایجاد میشه یعنی وقتی من این تغیرات رو اعمال کنم اونوقت باید همون ولتاژ ها و فرکانسی رو داشته باشم که تو مقاله راهنمای بعد از مونتاژ داره یا اینکه اونها هم تغیراتی دارن .راستی کسی هست که بدونه ترانزیستور bs 250 رو از کجا گیر آوورد منظورم فروش اینترنتیشه.سپاس.

آخرین ویرایش:

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
ممنون جناب sardarshams با این تغیرات در پارامترهای دیگش چه تغیری ایجاد میشه یعنی وقتی من این تغیرات رو اعمال کنم اونوقت باید همون ولتاژ ها و فرکانسی رو داشته باشم که تو مقاله راهنمای بعد از مونتاژ داره یا اینکه اونها هم تغیراتی دارن .راستی کسی هست که بدونه ترانزیستور bs 250 رو از کجا گیر آوورد منظورم فروش اینترنتیشه.سپاس.
سلام
از فروشگاهای سایت بپرس اگه موجود نداشتند من شماره فروشنده را برات ارسال می کنم با این تغییرات تغییراتی در ولتاژ و فرکانس ایجاد نمیشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: javad13
بالا