آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
با سلام دلتا 3 دارای منوی انگلیسی و هم ترکی است و لی اخرین ورژن که اقای حسین دمیر اماده کردن تغییر پی سی بی نداره ولی تعدادی از قطعات تغییر کردن کردن که اقای شمس زحمت اشتراک کذاری را میکشن انشا الله تنظیمات دستگاه را اماده و قرار میدم به زودی موفق باشید

آتیلای عزیز سلام

منتظر راهنمای تنظیمات هستیم . لطفا در اولین فرصت این کار رو انجام بدین

ممنون

vali46

کاربر
2012-09-21
5
7
سلام دوست عزیز
یه سوال داشتم من این مدار دلتا پالس 3 رو مونتاژ کردم
با راهنمای که تو سایتش بود شروع کردم به مونتاز تا شماره11راهنمای نصب و راه اندازیش تمام موارد درست بود اما از مورد 11 راهنمای نصب و راه اندازیش وقتی ال سی دی و میکرو رو نصب کردم ولتاژ پایه 5 tl082که گفته باید 6.2 بشه و با tr1تنظیم بشه ثابت روی 1.4 ولت مونده مولتی ترن هم درسته. میشه بفرمائید ایراد از کجاست؟ا
میکرو رو هم از خود حسین دمیر تهیه کردم و ال سی دی هم درست وصله همه موارد درسته وقتیم داشتم میکرو رو وصل میکردم سیمی که پایه 10 میکرو رو به 13 هنگام تستهای قبلی بود رو برداشتم تمام مراحل درست بود اما نمیدونم ایراد از کجاست؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
با سلام از اینکه چند روز نبودم معذرت میخوام درگیر خرید ایسی بودم و قراره چند روز دیگه ایسی و پی سی بی دلتا3 ورژن 3 که اخرین ورژن تا الان است تحویل بگیرم و مزیت ورژن اخر نسبت به دیگر ورژنها تغیرات در قطعات ولی در پی سی بی نه و شکل موجی که در اسیلسکوب میبینید در ال سی دی نیز قادر به دیدن ان نیز خواهید بود و تنظیم تفکیک دستگاه نیز اسانتر و بهتر خواهد بود[و در ورژن اخر نیز به قدرت دستگاه افزوده شده است موفق باشید

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
معلوم نیست اخرین ورژن نهایی چه تاریخی بیرون میاد ؟ شاید حقه ای از طرف ارائه کننده اصلی جناب دمیر باشه؟تکلیف اونهایی که الان این ورژن رو میخرند و چند هفته دیگر ورژن دیگری برای فروش گذاشته میشه چیست؟ ایا جناب دمیر فکری برای همچین خریدارانی کرده؟

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
آقا آنیلا
شما که با آقای حسین دمیر رابطه داری ودوستی ، درباره تنظیمات منوی دستگاه هم سوالی کن و اونو برای ما هم توی سایت بزار

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
آره اگه بشه نحوه تنظیمات دستگاه و توضیح منو در قالب یه فایل پی دی اف قرارا بگیره خیلی عالی میشه.

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
From: باسلام اتفاقا من اماری از بازدید تایپیک دلتا به اقای دمیر فرستادم که واقعا مشتاق همکاری با شما دوستان بود و سوالاتی که شما کردید را هم به اقای دمیر خواهم فرستاد البته نه تنها شما بلکه تو خود ترکیه هم همین مسله هست که امروز این ورژن را شروع تا اینکه اتمام میکنن ورژن جدید ارایه میشه و خوب این هم برای فروش بهتره ایسی برای دلتاست البته هر ورژنی که ارایه میشه قابلتی نیز اضافه میشه خوشبختانه ولی خوبه که فقط چند تا قطعه تعویض میشه و ولی دستگاه تو هر ورژن بهتر میشه و نگران نباشید ما همچنان با فروم ترکیه و شاید زود تر از اونا ایسی و ..کل جزعیات را داریم

"hüseyin demir" <[email protected]>

Add sender to Contacts

To:
"Yuosuf Karamian" <[email protected]>

Merhabali. Bu dedektorun iranda mesur olmasini ben de istiyorum. Ama iranda dedektorun tutulmasi icin calismak gerekecek

28 Eki 2012 18:50 tarihinde "Yuosuf Karamian" <[email protected]> yazd

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
یه تصویر از جایگیری قطعات این ورژن جدیدش رو بذارید هم ممنون میشیم.

بالا