آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
دوستان توجه کنن که tr1برای تنظیم تفکیک دستگاهه و برای تنظیم دقیق حساسیت به طلا و فلزات با ارزش میتونید ازtr1 استفاده کنید وپتانسیومتر200کیلو هم برای تنظیم ولتاژ و شارژ دستگاهه و اگر از ال سی دی win star 12864 استفاده میکنید میتونید به ال سی دی و برد پین هدر بزنید و از کابل رابط هارد کامپیوتر استفاده کنید و برای irf740 میتونید هیت سینگ و سیلکون استفاده کنید و سعی کنید از قاب پلاستیکی استفاده کنید یا سیم رابط کویل که داخل دستگاهه خیلی کوتاه باشه موفق باشید

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
مسله مهمی که دوستان دقت نمی کنن اپراتوری دستگاهه به نظر من 50 درصد اپراتور و 50درصد دستگاه نقش داره و در ردیابها فکر کنم70درصد اپراتور و30 درصد ردیاب خوب نقش داره یک اپراتور باید به راحتی حتی از صدای دستگاه بتونه تشخیص بده که خطا یا... موفق باشید

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
دوستان عزیز

از تنظیمات روی ال سی دی یه مقدار بگید . توی منوی دستگاه نحوه تنظیم اون ها رو اگه می دونید حتما بگید . بگید هر گزینه چه مفهومی داره و مقادیرشون باید چی باشه

خلاصه هر چی در باره تنظیمات منو می دونید دریغ نفرمایید

ممنون

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
بله ممنونم جناب اتیلا اما باطری من 14.7 ولته که وقتی هم شارژ بشه حدود 16 ولت میشه دوستان برا همین به بنده گفتن که رگولاتور ببندم اما اطمینانی بهش نیست و باطری من بیشتر از سه آمپر جریان میده.و من فکر کنم باطری 12 ولت بزارم بهتر باشه فقط اون هم وقتی شارژ بشه به 14.5 ولت میرسه آیا مشکلی پیش نمیاره؟.ممنون

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
دوست گرامی vandish

دنبال خوب وبد نگردید . چون هرکس یک نظری داره . خودتون توی انجمن پست ها رو مطالعه فرمایید و تصمیم بگیرید . یکی میگه ماینر خوبه و یکی میگه دلتا پالس . برای اونایی که واردن هر دوتا خوبه و برای اونایی که وارد نیستن هیچ کدوم . چون هر کدوم مشکلات خودشو داره و باید وارد باشی تا بتونی اونا رو رفع کنی . یک مدار رو یکی می سازه جواب می گیره و یکی دیگه نه . اونی که جواب می گیره می گه خوبه و اونی که جواب نمی گیره می گه بده .

موفق باشید .

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
با سلام دلتا 3 دارای منوی انگلیسی و هم ترکی است و لی اخرین ورژن که اقای حسین دمیر اماده کردن تغییر پی سی بی نداره ولی تعدادی از قطعات تغییر کردن کردن که اقای شمس زحمت اشتراک کذاری را میکشن انشا الله تنظیمات دستگاه را اماده و قرار میدم به زودی موفق باشید

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
butondp3.jpgنحوه وصل کردن میکر سویچ ها7vg4c.jpg

آخرین ویرایش:
بالا