با سلام
ولوم رو حداقل گذاشتم و جوش دادم میزان جوش کم بود
ولوم رو حداکثر گذاشتم و جوش دادم میزان جوش زیاد بود
ولی رو زمان پروتکت تاثیر نداشت در هر دو مورد پروتکت بعد یه زمان معین مثلا 3 ثانیه اتفاق میفته
سپاس
با سلام
ولوم رو حداقل گذاشتم و جوش دادم میزان جوش کم بود
ولوم رو حداکثر گذاشتم و جوش دادم میزان جوش زیاد بود
ولی رو زمان پروتکت تاثیر نداشت در هر دو مورد پروتکت بعد یه زمان معین مثلا 3 ثانیه اتفاق میفته
سپاس
سلام
با این تفاسیر میتونی مطمین باشی که سیستم شنت جریان و اتصالاتش سالمن و مشکل جای دیگس.
من معمولا این مشکل رو بااصلاح لحیم های مشکوک برد درایور حل کردم .کلا هر جای مدار لحیم مشکوک داره لحیمش رو تازه کن .
موفق باشی
سلام
شنت جریان یه تیکه فلزه به اندازه حدود دو در دو سانت که نزدیک یکی از خروجی های برد ترانس هست. و دو سیم از دو سر این شنت میره برا برد کنترل بعضی وقتا هم سه سیم که سیم سوم از خروجی دیگه گرفته میشه و برای کنترل ولتاژ استفاده میشه.
موفق باشی
سلام
سیمی که از خروجی نمونه میگیره و میبره برای پروتکت رو حتما چک کن که قطع نباشه ، اگه قطع باشه به محض جوشکاری فورا چراغ پروتکت روشن میشه و قطع میکنه:tennis:
با عرض سلام به دوستان عزیز دستگاهی برام اومده چراغ ocبازدن الکترود روشن میشه ماسفتاشا جداکردم چهار تا ماسفت گذاشتم درست نشد .برد تحریکا عوض کردم ترانس ct را اتصال کوتاه کردم ترانسای وسطمتم یکی یکی تست کردم باز این مشکل هست بر اثر ضربه این مشکل پیش اومده .ممنون میشم راهنمایی کنید .دستگاه راد الکتریک