- 2012-03-18
- 10,107
- 80,213
سلام بطور کلی اینورتر ها در دو نوع تکنولوژی ماسفت و آی جی بی تی ساخته شده اند.هر مدل خصوصیات خاص خود را دارد .مدل ماسفت در کل به دلیل جوش بهتر و تعمیرات راحت تر به نظر بنده که مدت مدیدی است تعمیر کار اینورتر های جوش هستم نسبت به مدل های آی جی بی تی بهتر است.و همچنین تمامی مدل های ماسفت در بازار تا حدود 98 % شبیه هم هستند حالا چه ایرانی و چه چینی.برای تعمیرات دستگاه های اینورتر من از پروتکول خاصی استفاده میکنم بدین صورت که با استفاده از نشانه هایی که هر دستگاه دارد خیلی سریع عیب مربوطه را پیدا کرده و رفع مینمایم.
در هر دستگاه معمولا ایراد های زیر ممکن است پیش بیاید.
1-روشن نشدن دستگاه
2-معیوب بودن فن خنک کننده دستگاه
3-روشن نشدن چراغ پاور دستگاه در حالی که فن کار میکند
4-دستگاه روشن است و چراغ پاور هم روشن است در حالی که چراغ oc نیز روشن است
5-دستگاه در حالت روشن است اما ناگهان خاموش شده و فیوز برق دستگاه نیز پریده و قطع شده است
6-دستگاه در حالت عادی روشن است اما خروجی دستگاه صفر است.
هر ایراد براساس لیست بالا پروتکول تعمیراتی خاص خود رادارد.که شامل اندازه گیری ولتاژهای علامت و اهم گیری از نقاط خاص مدار میشود .من همه این اطلاعات تعمیراتی را در یک جزوه راهنمای گام به گام تعمیرات دستگاه جوش اینورتری تهیه کرده ام .دوستان برای تهیه این جزوه 55 صفحه ای که تقریبا تمامی ایرادات دستگاه اینورتر را پوشش میدهد میتوانند به ایمیل من پیام دهند.شایان ذکر است که این جزوه راهنمای تعمیراتی یکی از شرکت های ایرانی میباشد که در دوره های تعمیراتی نمایندگی های تعمیرات تدریس میشود.
darabi81(a)gmail.com
سلام
همکار گرامی و عزیز
این پست را در چند تاپیک تکرار کرده و فرموده اید دارای اطلاعات جامعی هستید که مایه افتخار و شعف است ولی متاسفانه اطلاعات خود را مطرح نفرمودید
لذا پسندیده بود بجای پست های تکراری اطلاعات و تجربیات و مطالب ارزشمند خود را مطرح فرمایید تا بیشتر و بهتر بهره مند شویم .
ضمنا با استفاده از جزوه راه حلی جهت رفع مشکلات مطروحه پیشنهاد فرمایید.
سپاس