- 2008-10-13
- 155
- 419
دوستم سلام عذرخواهی میکنم بابت تاخیر طبق فرمایش شما پتاسیومترفابریک را با اهمتر تست گرفتم سرجاش گذاشتم ال ای دی قرمز مثل فابریک گذاشتم مشکل همچنان باقیست هردو چراغ باهم روشن میشه فقط پل دیودش رو عوض کردم الان خاموش و روشن میکنم صدای رله در میاد پتاسیومتر سمت راست که میچرخونم هیچ عکسل العمل نداره و سمت چپی که ذره ای میچرخونم هردو لامپ سبز قرمز خاموش میشه
عکس مناسبی از بردتون نگذاشتین و همون چندتا هم که بود پاک شده متاسفانه و نقشه شماتیک مدارتون مشخص نیست تا تحلیل بشه کرد . تنظیم پتانسیومتر هارو بهم زدین یکی از مشکلاتتون اینه که عیب رو بیشتر کرده ، اول دوتا پتانسیومتر رو وسط تنظیم کنین بعد سمت چپی که گفتین دوتا ال ای دی روشن میشه رو بیارین دقیقا رو جایی که دوتاش روشن شه بمونه ، بعد پتانسیومتر سمت راست رو تغیر بدین ببینین تغیری بوجود میاد ؟
1-ولتاژ دو سر خازن صافی تغذیه مدار رو بگیرین چند ولته ؟ گفتین دیود زنر 12 ولت موازی شده با این خازن؟
2-ولتاژ بین پایه شماره 4 و 11 ای سی رو بگیرین چند ولت هست ؟
3-جهت مثبت و منفی خازن هایی که تعویض کردین چک کردین درست باشه حتما ؟ عکس از فابریک دست نخورده مدار دارین رجوع بشه کرد ؟
4-گفتین زمانی که برق رو وصل میکنین رله صدا میده ایا پریز خروجی محافظ رو رو وصل می کنه یا قطع ؟
دقت و سرعت پاسخ گویی شما باعث راهنمایی بنده تو درک و حل مشکلتون میشه تا چندباره بر نگردین سر جای اول . عکس از بالا و پشت برد بطوری که کامل تمامی قطعات به اندازه تمام صفحه مشخص باشن کمک مهمی می کنه دوست عزیز من بدون عکس چطوری تحلیل کنم .
آخرین ویرایش: