سلام دوست عزیز من تو g2 پایه هاش 5 ولت مثبت و 5 ولت منفی دارم اگه من کمبود ولتاژ داشته باشم به اون پایه ها 5 ولت نمی رسه کانورتورهای من مدلشون wra2405 و wrb2405 هستش
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان این تجربه من است با این تنظیمات دستگاهتون رو ازمایش کنید واقعا از دقت وثبات بیشتری برخوردار میشه
tongenerator 120
search memory 3
audioamplifair 28
tereshold -2با توجه به محیط
objectsaize 1
discirminator 1
ampelifair 1
sachemod 4یا 3
palspower 5
پس از تنظیم هر یک یک بار رفرنس کنید و تریشولد را اخر از همه تنظیم کنید
دوستان مهمترین قسمت دستگاه سیم پیچ ان است حتی یک دور هم کم یا زیاد باعث بی ثباتی ویا کاهش چشمگیر برد دستگاه می شود
با تشکر مهرداد
جناب dorrtaj در منو اصلی بغیر از سه گزینه که شامل adiu amplifair ,
search gain,terishold که هر چه بالا تر روند حساسیت بیشتر می شود بغیه گزینه ها بر عکس این کار می کنه یعنی هر چه پایین تر بیان حساسیت بیشتر می شه حالا شما با توجه به
نحوه کارکرد دستگاه و سیم پیچ و محیط اطراف دستگا هتون رو تنظیم کنید و این نیاز به تمرین زیاد دارد که بتونید دستگاه رو در محیط های مختلف خوب تنظیم کنید یعنی بالاترین برد و کمترین خطا
با ارزوی موفقیت برای شما و دوستان. مهرداد
اقا مهرداد عزیز ممنونم از توضیحاتتون
یه مورد دیگه هم هست که خیلی فکرمنو مشغول کرده: یکی ازدوستان اشاره ای کردبه اینکه باکارکردن وتجربه میشه درحین کار باماینر عمق هدف روهم تخمین زد.البته توضیح زیادی به من نداد.ایا چنین چیزی امکان داره؟
بیذر در این دستگاه مثل بیذر کامپیوتر عمل میکنه یعنی برای اعلام حالت و خطا های دستگاه با بوق هست(مثل بوت شدن یا اتمام شارژ باطریو...) و برای تست lm4040 بر روی مدار وقتی دستگاه روشنه باید دوسر اون 2.5 ولت (البته با پنج درصد خطا)داشته باشیم.:shalagh:
سلام آقای safye شما مدت ها پیش طریقه نصب کانورتورها رو تو سایت گذاشتید من به همین صورت نصبشون کردم ولی تو g2 پایه هاش 10 ولت منفی دارم و 0 ولت مثبت تو g 1 هم هیچ ولتی ندارم لطفا راهنمایی کنید مدل کانورتورها هم wra24054 و wrb2405 هستش
دوست عزیز در G1 فقط 4 پایه باید حتما وصل بشن اگه پشت برد رو نگاه کنید متوجه می شید توی این سایت http://www.alldatasheet.com دیتاشیت کانورتور مربوته رو دربیارین و با توجه به اون وطرح روی برد کانورتور رو نصب کنید.به عکس زیر هم جهت درک درست مطلب دقت کنید و نتیجه هرچی شد خبر بدین .
موفق باشید