آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام دوست عزیز من تو g2 پایه هاش 5 ولت مثبت و 5 ولت منفی دارم اگه من کمبود ولتاژ داشته باشم به اون پایه ها 5 ولت نمی رسه کانورتورهای من مدلشون wra2405 و wrb2405 هستش
لطفا کمکم کنید
دوست عزیز g1 رو بیرون از مدار چک کنید تا از سلامتش مطمعن بشید

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
سلام دوستان این تجربه من است با این تنظیمات دستگاهتون رو ازمایش کنید واقعا از دقت وثبات بیشتری برخوردار میشه
tongenerator 120
search memory 3
audioamplifair 28
tereshold -2با توجه به محیط
objectsaize 1
discirminator 1
ampelifair 1
sachemod 4یا 3
palspower 5
پس از تنظیم هر یک یک بار رفرنس کنید و تریشولد را اخر از همه تنظیم کنید
دوستان مهمترین قسمت دستگاه سیم پیچ ان است حتی یک دور هم کم یا زیاد باعث بی ثباتی ویا کاهش چشمگیر برد دستگاه می شود
با تشکر مهرداد
با سلام
جناب استفانی شما بااین تنظیمات راضی هستید یااینکه نظربهتری دارید؟ لطفا اگر راجع به تنظیمات دوستان نظردیگری دارند بفرمایند.:smilie_help:

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
جناب dorrtaj در منو اصلی بغیر از سه گزینه که شامل adiu amplifair ,
search gain,terishold که هر چه بالا تر روند حساسیت بیشتر می شود بغیه گزینه ها بر عکس این کار می کنه یعنی هر چه پایین تر بیان حساسیت بیشتر می شه حالا شما با توجه به
نحوه کارکرد دستگاه و سیم پیچ و محیط اطراف دستگا هتون رو تنظیم کنید و این نیاز به تمرین زیاد دارد که بتونید دستگاه رو در محیط های مختلف خوب تنظیم کنید یعنی بالاترین برد و کمترین خطا
با ارزوی موفقیت برای شما و دوستان. مهرداد

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
اقا مهرداد عزیز ممنونم از توضیحاتتون
یه مورد دیگه هم هست که خیلی فکرمنو مشغول کرده: یکی ازدوستان اشاره ای کردبه اینکه باکارکردن وتجربه میشه درحین کار باماینر عمق هدف روهم تخمین زد.البته توضیح زیادی به من نداد.ایا چنین چیزی امکان داره؟

پارس

کاربر
2009-04-12
18
20
سوال - بیذر برای چه کاری در مدار استفاده شده؟ -در چه زمانی از خود صدا میدهد؟ -lm4040 رو چطور تست کنم؟

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سوال - بیذر برای چه کاری در مدار استفاده شده؟ -در چه زمانی از خود صدا میدهد؟ -lm4040 رو چطور تست کنم؟
بیذر در این دستگاه مثل بیذر کامپیوتر عمل میکنه یعنی برای اعلام حالت و خطا های دستگاه با بوق هست(مثل بوت شدن یا اتمام شارژ باطریو...) و برای تست lm4040 بر روی مدار وقتی دستگاه روشنه باید دوسر اون 2.5 ولت (البته با پنج درصد خطا)داشته باشیم.:shalagh:

imperator

کاربر
2009-04-24
10
0
با سلام به همه دوستان

منظور از خازن mks در ليست قطعات چه نوع خازني است و آيا در بازار پيدا ميشود و ميتوان از همان خازن عدسي بجاي آن استفاده كرد /

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام آقای safye شما مدت ها پیش طریقه نصب کانورتورها رو تو سایت گذاشتید من به همین صورت نصبشون کردم ولی تو g2 پایه هاش 10 ولت منفی دارم و 0 ولت مثبت تو g 1 هم هیچ ولتی ندارم لطفا راهنمایی کنید مدل کانورتورها هم wra24054 و wrb2405 هستش

پیوست‌ها

• 114.5 کیلوبایت بازدیدها: 420

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
دوست عزیز در G1 فقط 4 پایه باید حتما وصل بشن اگه پشت برد رو نگاه کنید متوجه می شید توی این سایت http://www.alldatasheet.com دیتاشیت کانورتور مربوته رو دربیارین و با توجه به اون وطرح روی برد کانورتور رو نصب کنید.به عکس زیر هم جهت درک درست مطلب دقت کنید و نتیجه هرچی شد خبر بدین .
موفق باشید

پیوست‌ها

بالا