سلام من دستگام اماده شده 5 ولت دارم ايسهام را چندين بار عوض و پروگرام كردم ولي باز هم زماني كه دستگاه را روشن ميكنم 40 تا مربع و حتي نور السي دي هم نداريم لطفا كمك كنيد
سلام دوست عزیز آقای bahaar من کانورتور ها رو به این طریق وصل کردم ولی تو g2 پایه هاش5.40 ولت مثبت و 5.4 ولت منفی دارم و تو g 1 هم 3.30 ولت مثبت دارم لطفا بگید که اشکال من از کجاست دیتاشیتشون رو هم میزارم
سلام من دستگام اماده شده 5 ولت دارم ايسهام را چندين بار عوض و پروگرام كردم ولي باز هم زماني كه دستگاه را روشن ميكنم 40 تا مربع و حتي نور السي دي هم نداريم لطفا كمك كنيد
اتصال باز یعنی یکی از خطوط مسی یا پایه ها در مدار چاپی شما قطع باشن که اینو فقط با مولتیمتر میشه تشخیص داد .
اتصال کوتاه رو هم که به وصل شدن پایه ها و یا سیمها به همدیگه میگن
ميخواستم بپرسم از بين آي سي ماينر 4 كدامها آي سي نظامي هستند و آيا تفاوت نوع معمولي با نظامي خيلي فاحش است و ميصرفد از نوع نظامي استفاده كنيم .
در ضمن يكي از دوستان من آي سي ها را تهيه كرده است و به او گفته اند اينها اصل است ولي من شك دارم ظاهرا چيني هستند . عكس آنها را در لينك زير گذاشته ام . لطفا بفرماييد اينها نظامي هستند يا معمولي .
ببينيد دوست عزيز اگرفقط atmega32 روي مدار در جهت درست قراربدين و مابقي آي سي ها رو از روي مدار بردارين بايد دستگاه شما روشن بشه و بعد از نمايش تبليغات بره توي حالت دمو. اگر غيراز اينه مشكل در اين موارد است
1-atmega32 خراب است يا درست نصب نشده
2-فايل هگز خراب است يا مربوط به اين ic نيست
3-در فيوزبيتها دچار اشتباه مي شويد
4-lcd شما خراب است يا درست نصب نشده
5-ولتا