سلام وستان بايد بگم من خيلي نا اميد و خسته و در عين حال متعجب هستم ميدونين چرا ؟
پس از اول براتون ميگم :من همون طوري كه تو پستهاي قبليم ديدين ماينر 2 رو ساخته بودم و با اينحال كه همه چيپهاشو يك يا دوبار عوض كردم ، 4 بار اتصالات مدار و ولتاژ پايه ها و ورودي وخروجي پالس چيپهاي مرتبط و AGBT رو با اسكوپ چك كردم و 8 بار مجدد پروگرم كردم كه آخرين فايلها رو safye جان لطف كردن بهم دادن و5 عدد لوپ با اهمهاي مختلف روبه دستگاه وصل كردم و انوع بلا هاي ديگه اي كه سرش آوردم اما باز هم اگه لوپ به دستگاه وصل نباشه يا باشه ولي به هر دليل لوپ شناخته نشه حالت دمو مياد و دستگاه به طور طبيعي كارش رو انجام ميده ولي اگه دستگاه لوپ رو بشناسه بعد نمايش تبليغات يه بوق ميزنه و ديگه چيزي روي LCD نمياد البته در تمام اين حالات صداي بوق از لوپ شنيده ميشه و در لوپ پالس داريم حالا عجيب اينه كه ديشب ماينر 4 رو هم كامل كردم و اون هم همين مشكل رو داشت كانورتورهام سري MINMAX هستن و G2 =MHW4022 و در مثبت 5.1 ولت و در منفي 4.98 ولت دارم خلاصه مي خوام برم خودمو از پل بندازم پايين چون ديكه دارم ديونه ميشم تصوير فيوز بيتهارو هم براتون آپ ميكنم