آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
آقا پدرام اگر میشه فایل هگزی رو که خودتون برای ماینر استفاده می کنید آپلود کنید من هنوز از فایل هگز قبلی استفاده می کنم. شاید مشکل کار از همین فایل باشه . خیلی ممنونم از زحماتی که می کشی.

بفرما

پیوست‌ها

• 5 کیلوبایت بازدیدها: 203
  • 16.2 کیلوبایت بازدیدها: 197
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 4121355

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام دوستان هنوز تو lcd تصویر ندارم من برای lcd از این نوع سیم استفاده کردم به نظر شما مشکل من از سیم هستش

لطفا راهنمایی کنید و لطفا طریقه نصب lcd رو بزارید

ممنون از زخماتتون
مشکلی نداره ولی میتونید کابل ideاستفاده کنید که کارتون سبکتر بشه...اینم تصویری که اقا فری اپ کرده بود

پیوست‌ها

• 41.2 کیلوبایت بازدیدها: 185

b.t.h

کاربر
2008-05-29
18
10
با سلام:
من دستگاهمو روشن کردم اما فقط دو خط راست در ال سی دی نشان داده میشود و بس.
ایا راه حلی برام دارید؟

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
با سلام:
من دستگاهمو روشن کردم اما فقط دو خط راست در ال سی دی نشان داده میشود و بس.
ایا راه حلی برام دارید؟
دوست عزیز احتمالا یا اشکال از اشتباه وصل کردن بعضی پایه هاست یا از سوزوندن فیوز بیت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 4121355

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان من کویل را با سیم لاک دار با نمره نیم پیچیدم وقتی که به سیم کویل ذست ومزنم برق میگیره از پشت مدارم 2 تا عکس میزارم لطفا بگیذ سیم کویل رو درست وصل کردم یا نه

پیوست‌ها

• 107.6 کیلوبایت بازدیدها: 447
  • 107.2 کیلوبایت بازدیدها: 443

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
دوستان من در g1 ورودی 18 ولت دارم تو خروجی هم 3.31- ولت دارم و در g2 ورودی 18 ولت و در یک پایه -5 و در دیگری +5 دارم چیکار کنم که تو g1 در خروجی -5 ولت داشته باشم یا که همینقدر درسته

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
122
سلام
نوار آلومینیومی را مانند پیچیدن نوار چسب به دور کویل پیچیده و برای جلوگیری
از آسیب دیدن نوار روی آن نوار چسب بپیچید.این روش را قبلا تست کرده ام،البته
این کار فقط باعث ثبات دستگاه هنگام دور و نزدیک شدن کویل به زمین میشود
و در برد دستگاه تاثیری ندارد.
برای این کار از نوارهای موجود در کابلهای تلفن استفاده کردم و نمیدانم در بازار
وجود دارد یا نه.برای ساخت کویل میتوانید از همین کابلها که معمولا چهار و هشت رشته ای است استفاده کنید،به این صورت که کابل را باطول مورد نظر و با احتساب تعداد رشته های آن به صورت مسطح روی هم پیچیده و به هم بچسبانید،سپس سیمها را با هم سری کرده و یک سر سیم بدون روکش را که همان سیم شیلد است به شیلد کابل دستگاه وصل کنید. دقت کنید که سر دیگر شیلد آزاد باشد.در ضمن در مورد طرز قرار دادن فایل یا تصویر مرا راهنمایی کنید چون هر چه سعی کردم موفق نشدم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dorrtaj

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام
نوار آلومینیومی را مانند پیچیدن نوار چسب به دور کویل پیچیده و برای جلوگیری
از آسیب دیدن نوار روی آن نوار چسب بپیچید.این روش را قبلا تست کرده ام،البته
این کار فقط باعث ثبات دستگاه هنگام دور و نزدیک شدن کویل به زمین میشود
و در برد دستگاه تاثیری ندارد.
برای این کار از نوارهای موجود در کابلهای تلفن استفاده کردم و نمیدانم در بازار
وجود دارد یا نه.برای ساخت کویل میتوانید از همین کابلها که معمولا چهار و هشت رشته ای است استفاده کنید،به این صورت که کابل را باطول مورد نظر و با احتساب تعداد رشته های آن به صورت مسطح روی هم پیچیده و به هم بچسبانید،سپس سیمها را با هم سری کرده و یک سر سیم بدون روکش را که همان سیم شیلد است به شیلد کابل دستگاه وصل کنید. دقت کنید که سر دیگر شیلد آزاد باشد.در ضمن در مورد طرز قرار دادن فایل یا تصویر مرا راهنمایی کنید چون هر چه سعی کردم موفق نشدم.

اقای اشرفی سلام.....یا باید هزینه عضویت در سایت رو بپردازید یا لینک عکس رو بزارید...یه کمی توضیح بیشتر:a12:

farid a

کاربر
2009-04-07
3
8
من هنوز موفق به خرید قطعات نشدم میشه راهنماییم کنین؟

بالا