آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
سلام
نوار آلومینیومی را مانند پیچیدن نوار چسب به دور کویل پیچیده و برای جلوگیری
از آسیب دیدن نوار روی آن نوار چسب بپیچید.این روش را قبلا تست کرده ام،البته
این کار فقط باعث ثبات دستگاه هنگام دور و نزدیک شدن کویل به زمین میشود
و در برد دستگاه تاثیری ندارد.
برای این کار از نوارهای موجود در کابلهای تلفن استفاده کردم و نمیدانم در بازار
وجود دارد یا نه.برای ساخت کویل میتوانید از همین کابلها که معمولا چهار و هشت رشته ای است استفاده کنید،به این صورت که کابل را باطول مورد نظر و با احتساب تعداد رشته های آن به صورت مسطح روی هم پیچیده و به هم بچسبانید،سپس سیمها را با هم سری کرده و یک سر سیم بدون روکش را که همان سیم شیلد است به شیلد کابل دستگاه وصل کنید. دقت کنید که سر دیگر شیلد آزاد باشد.در ضمن در مورد طرز قرار دادن فایل یا تصویر مرا راهنمایی کنید چون هر چه سعی کردم موفق نشدم.
دوست عزیز عکسهارواینجا اپلود کنید ولینکش روتوی تاپیک بذارین
درضمن این کار تهیه کویل هستش یا نه فقط برای ثبات کویل هستش؟
منظورم اینه که مثلا من الان کویلم امادست ولی میخوام شیلدرودورش بپیچم .لطفا جدا جدا توضیح بدین.
هم برای کویلهای اماده وهم برای کل تهیه کویل.

http://img.club2m.com

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,067
iran
fery11.blogfa.com
بالا بردن دقت کویل

سلام

دوستان برای بالا بردن دقت کویل و خطا های احتمالی در هنگام کار با دستگاه مراحل فوق را انجام دهید.

1:کویل خود را سعی کنید محکم بپیچیدو

2:بعد از پیچش کویل آن را با سیم شیلد که با ورقه مخصوص است کاملا پوشش دهید.

3: بعد از مراحل فوق با استفاده از مایع گرافیت کاملا قالب کویل .وخود

کویل را با گرافیت بپوشانید.

پیوست‌ها

• 103 کیلوبایت بازدیدها: 474

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام

bahaar دوست گرامی اگر صفحه lcd شما میرود مشکل شما از کویل

است یا اهم دقیقی ندارد..

موفق باشید.........

سلام دوست عزیز fery جان در ادامه پست صفحه 23با این حال که چندتا لوپ با اهمهای مختلف تست کردم و lm4040 رو هم درست کردم و دستکم همه ایسیها و agbt رو یک بار عوض کردم و چند بار پروگرم کردم و... اما هنوز هم مشکل دستگاهم حل نشده من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ارز شما و سایر دوستانخواهش می کنم کمک کنن که بعد از صرف این همه وقت و هزینه مشکل ما هم حل بشه . با تشکر Bahaar

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان من هنوز در lcd تصویر ندارم لطفا کمکم کنید من وقتی که بیرون از مدار پایه های 1 و 2 رو به هم وصل میکنم با اهمتر و پایه 3 lcd رو با اهم پایین اندازه میگیرم این تصویر مییاد ولی وقتی که به مدار وصل میکنم هیچ تصویری نمییاد (ضمنا من هم p2 و هم jmp رو هم وصل کردم ) لطفا کمکم کنید

پیوست‌ها

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
سلام

دوستان این دو فایل را چک کنند بگن .اگر نشد تا من برسی کنم ومشکل آنها را بگویم.
ببخشيد ولي اگه اين فايلهارو كه لطف كردين گزاشتين براي من هم هست بايد عرض كنم دستگاه من ماينر 2 هستش فكر ميكنئ كه اين فايلها مربوط به ماينر 4 باشن اگه ميشه لطف كنين فايلهاي مربوط به ماينر 1و2 رو هم بزارين .

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
ببخشيد ولي اگه اين فايلهارو كه لطف كردين گزاشتين براي من هم هست بايد عرض كنم دستگاه من ماينر 2 هستش فكر ميكنئ كه اين فايلها مربوط به ماينر 4 باشن اگه ميشه لطف كنين فايلهاي مربوط به ماينر 1و2 رو هم بزارين .

بفرما

پیوست‌ها

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
دوستان به من کمک کنید لطفا بگید من چرا تو lcd تصویر ندارم

بالا