آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,622
sari
باطری miner

سلام
دوست عزیز بهترین راحل برای پدا کردن بطری اینکه:
بتدا با یک مولتی متر جریان مصرفی کل دستگاه را در زمان پیک بار اندازه بگیری و سپس متناسب با جریان مصرفی باطری با جریان دهی مناسب را تهیه کنی .
در ضمن بهترین باطری برای استفاده باطری های خشک هست چون ظرفیت خازنی انها تقریبا صفر و همچنین پس خور ندارند .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dorrtaj

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
122
سلام دوستان من تری شولد رو روی 3- و پالس پاور رو هم روی 6 گذاشتم بازهم عمق دستگاه بیشتر نشد. من آخرین بار فقط تونستم با کلی زحمت و تنظیم های متفاوت یه فلز 25*15 رو با وزن نیم کیلو در 60 سانتی بزنم. کار با دستگاه خیلی سخته ثبات ضعیفی داره و موقع کار خیلی باید دقت کرد. و موقعی که دکمه cal متصل میشه ارتفاع کوئل نباید نسبت به زمین کم یا زیاد بشه وگرنه ثبات کار به هم می خوره. از دوستان اگه کسی به من کمک کنه خیلی ممنون می شم . عمق دستگاه من واقعا کمه. ولتاژ معکوس lm4040 دستگاه تقریبا 2.3 هستش.
در ضمن صدای پالسی که از کوئل شنیده میشه یک سره هست.
سلام دوست عزیز
وقتی فاصله کویل اززمین کم یا زیاد میشود ظرفیت خازنی بین کویل و زمین نیز تغییر میکند و در نتیجه ثبات دستگاه به هم میخورد این مورد در همه فلزیابهای pi وجود دارد. برای رفع این مشکل کویل باید دارای شیلد یا زره باشد.برای این کار میتوانید نوارهای نازک آلومینیومی را که یک یا دو طرف آن عایق است به دور کویل بپیچید و
یک سر آن را به gnd دستگاه یا همان شیلد کابل وصل کنید. توجه داشته باشید که دو سر نوار نباید به هم وصل باشد چون باعث فیدبک در سیم پیچ می شود.

• Like

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
122
سلام دوست عزیز
برای انتخاب باطری همانطور که دوستمان اقایmee اشاره کردند ابتدا باید جریان مصرفی دستگاه را اندازه گیری کنید.یک باطری با مشخصه 1 آمپر ساعت
(1Ah) به این معناست که اگر از باطری یک آمپر جریان بکشید باطری یک ساعت
کار خواهد داد،البته این مدت زمان حتی در باطری های مرغوب کمتر ازحد تعیین
شده می باشد به خصوص وقتی که از باطری جریان زیادی مصرف شود.
بنابراین مثلا اگر جریان مصرفی دستگاه شما 500mA باشد باطری بااین مشخصه تقریبا دو ساعت دوام می آورد.
بهترین نوع باطری برای این نوع دستگاه ها باطریهای نیکل_کادمیم(Ni-Cad)
میباشد که دارای مقاومت داخلی کمتر و طول عمر بیشتر و وزن کمتر نسبت به باطریهای سربی میباشد.البته قیمت این باطری به خصوص نوع مرغوب آن نسبتا بالا میباشد.

• Like

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
سلام دوست عزیز
وقتی فاصله کویل اززمین کم یا زیاد میشود ظرفیت خازنی بین کویل و زمین نیز تغییر میکند و در نتیجه ثبات دستگاه به هم میخورد این مورد در همه فلزیابهای pi وجود دارد. برای رفع این مشکل کویل باید دارای شیلد یا زره باشد.برای این کار میتوانید نوارهای نازک آلومینیومی را که یک یا دو طرف آن عایق است به دور کویل بپیچید و
یک سر آن را به gnd دستگاه یا همان شیلد کابل وصل کنید. توجه داشته باشید که دو سر نوار نباید به هم وصل باشد چون باعث فیدبک در سیم پیچ می شود.
این نوع شیلدروازکجا میشه تهیه کرد؟
اگر طرز پیچیدن روبا شکل ویا عکس نشون بدین ممنون میشیم.

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
دوستان برد مدار من خیلی کمه یعنی یه بطری اسپری بزرگ رو در 40 سانتی بزور می زنه در حالی که نباید اینجور باشه این نوع فلز رو باید حد اقل در 90 سانتی بزنه . من دستگاه رو به بهترین نوع تنظیم کردم . نمیدونم مشکل کار از کجاست . شاید قطعاتم اصل نباشه . ولی این برد واقعی دستگاه نیست. آدم بعد این همه زحمت این نتیجه رو بگیره واقعا سخته.

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
آقا پدرام اگر میشه فایل هگزی رو که خودتون برای ماینر استفاده می کنید آپلود کنید من هنوز از فایل هگز قبلی استفاده می کنم. شاید مشکل کار از همین فایل باشه . خیلی ممنونم از زحماتی که می کشی.

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,067
iran
fery11.blogfa.com
باطری

سلام

دوستان بهترین باطری برای ماینر.استفاده از باطری موبایل است.

باطری موبایل نوکیا البته کمی هزینش زیاد میشه..

موفق باشید............

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان هنوز تو lcd تصویر ندارم من برای lcd از این نوع سیم استفاده کردم به نظر شما مشکل من از سیم هستش

لطفا راهنمایی کنید و لطفا طریقه نصب lcd رو بزارید

ممنون از زخماتتون

پیوست‌ها

• 99.5 کیلوبایت بازدیدها: 433
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 4121355

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام دوست عزیز

اقای شریفی خودتون تست کردین و ساختین؟اگه ساختین عکس و طرز پیچیدن رو بزارید

بالا