آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
آقای safye من در خروجی کانورتر دوم +/-5 به طور کامل دارم فکر نکنم مشکل از این باشه آقا پدرام من خروجی ا رو چک کردم ولتاژ مناسب رو دارم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
دوستان اگه مشکل از فیوز بیتهاست. چیجوی باید حلش کنم . من بیتهای boden , bod level را تیک میزنم و با بیتهای دیگه کاری ندارم آیا مشکل من طبق گفته آفایfery در در ست نسوزوندن فیوز بیتهاست. من واقعا سرش گیر کردم . اگه کسی بهم کمک کنه خیلی خیلی ممنون میشم.

kiris

کاربر
2009-03-19
4
13
آقاي mosijon مثل اينكه شواهد نشون ميده شما فايل هگز رو دستكاري كردين
attachment.php
نوشته pulsdetector شما با نوشته اصلي شركت فرق ميكند pulsdetektor به اينصورت نوشته ميشود يكبار ديگر فايل هگز مگا32 رو با فايل 32 اپ شده پروگرام كنين حل ميشه
اگه حل نشد با پيام خصوصي به من اطلاع بدين

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
آقاي mosijon مثل اينكه شواهد نشون ميده شما فايل هگز رو دستكاري كردين
نوشته pulsdetector شما با نوشته اصلي شركت فرق ميكند pulsdetektor به اينصورت نوشته ميشود يكبار ديگر فايل هگز مگا32 رو با فايل 32 اپ شده پروگرام كنين حل ميشه
اگه حل نشد با پيام خصوصي به من اطلاع بدين

دوست عزيز pulsdetector انگليسيه و puls detektorالماني...پس ربطي به فايل نداره و الماني نوشتس....

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
دوستان اگه مشکل از فیوز بیتهاست. چیجوی باید حلش کنم . من بیتهای boden , bod level را تیک میزنم و با بیتهای دیگه کاری ندارم آیا مشکل من طبق گفته آفایfery در در ست نسوزوندن فیوز بیتهاست. من واقعا سرش گیر کردم . اگه کسی بهم کمک کنه خیلی خیلی ممنون میشم.

اقا مصطفي به گفته اقا فري عمل كن نشد تمام خروجي هارو چك به احتمال 90% خروجي هاته:shalagh:

kiris

کاربر
2009-03-19
4
13
آخرین ویرایش:

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
اقاي مهندس پدرام فايل دستكاري شده مگه نميبينه بجاي اينكه بنويسه pulsdetektor تازه باحروف كوچيك و بزرگ نوشته PULSDETEctor :eek:k:

دانلود هگز هاي ماينر4
دوست عزيز شرمنده ...من فكر كردم ادرس سايتو ميگيد...اقا مصطفي درسته...فايل دستكاري شدس...اقاي kiris درست ميگن
:a12:

kiris

کاربر
2009-03-19
4
13
اين فروم خيلي خيلي داره بنده رو عصباني ميكنه
ما ميخوايم به دوستان كمك كنيم و زحمت ميكشيم فايل اپلود ميكنيم اما يكسري انسانها بي جنبه بازي در ميارن و فايلهارو حذف ميكنند
من موندم با اين كارا ميخوان چيرو ثابت كنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه كسي با من مشكل داره به من بگه تا با هم مشكلمون رو حل كنيم در ضمن من فقط به خاطر دوستان فايل آپلود ميكنم نه به خاطر ........شخصي

من به مدت 1 سال در اين فروم زحمت كشيدم و دوستان را در حل مشكلاتشان راهنمايي كردم ولي بعدا مرا نميدونم واسه چي اخراجم كردن

اقايون مدير اگر واقعا از كارهاي من ناراضي هستي لطفا نام كاربري من رو از اين فروم حذف كنيد تا من ديگه غيد اين فروم رو بزنم در قير اينصورت قضيه همين جور باقي ميمونه تا زماني كه اكانت كاربري بنده يعني mmlove2007 به طور كامل حذف بشه

منتظر پيام تمامي كساني كه با من مشكل دارند رو هستم

b.t.h

کاربر
2008-05-29
18
10
با سلام وخسته نباشید خدمت مهندسین محبوب کشور:
من دستگاهمو روشن کردم اما فقط کلیدهای 8و9 کار میکنند و کلیدf2هم پیغام lade neue date.. را میده .ایا راهی برای درست کردنش هست؟
راهنمایی کنید ممنون میشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
با سلام وخسته نباشید خدمت مهندسین محبوب کشور:
من دستگاهمو روشن کردم اما فقط کلیدهای 8و9 کار میکنند و کلیدf2هم پیغام lade neue date.. را میده .ایا راهی برای درست کردنش هست؟
راهنمایی کنید ممنون میشم.

دوست عزيز كيبرد و تست كردين كه سالمه يا نه...چون f2براي انتخاب منوي اصليه و از تو منو لود ميكنه...نبايد از بيرون لود كنه....
الان f2شما داره برنامه هايي كه ذخيره شده رو ميخونه..load new data

بالا