آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
سلام دوستان دستگاه را بعد از این که روشن می کنم بعد از اینکه 10 ثانیه بوق می زنه تصویر اول روی lcd ضاهر می شه و بعد 2 دقیقه این صفحه از بین می ره و صفحه تبلیغات (صفحه دوم) ضاهر می شه وتا آخر روی این صفحه باقی میمونه. البته از زمانی که دستگاه روشن میشه صدای پالس از کوئل میاد. نمیدونم چیکار کنم. از دوستان اگه کسی بهم کمک کنه خیلی ممنون میشم.

پیوست‌ها

• 34.3 کیلوبایت بازدیدها: 546
  • 34.1 کیلوبایت بازدیدها: 564

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
این هم عکس کوئل که با سیم 25/0 روکشدار - 14 رشته بسته شده.
آقا پدرام اگه فیوز بیت ها سوخته نشه چه تأثیری داره؟

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
این هم عکس کوئل که با سیم 25/0 روکشدار - 14 رشته بسته شده.
آقا پدرام اگه فیوز بیت ها سوخته نشه چه تأثیری داره؟

دوست عزیز اگه میخوای دستگاهو بفروشی فیوز بیت هارو بسوزون تا کسی نتونه از اطلاعات ایسیت کپی بگیره:eek:k:

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام دوستان دستگاه را بعد از این که روشن می کنم بعد از اینکه 10 ثانیه بوق می زنه تصویر اول روی lcd ضاهر می شه و بعد 2 دقیقه این صفحه از بین می ره و صفحه تبلیغات (صفحه دوم) ضاهر می شه وتا آخر روی این صفحه باقی میمونه. البته از زمانی که دستگاه روشن میشه صدای پالس از کوئل میاد. نمیدونم چیکار کنم. از دوستان اگه کسی بهم کمک کنه خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز تصویر اول 5 ثانیه و تصویر بعد 25 ثانیه طول میکشه..igbt رو چک کن....

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
آقای safye من این کوئل رو به دستگاه وصل کردم وبعد از روشن شدن دستگاه صدای پالس میاد و وقتی یه فلز 10 *10 رو در فاصله 20 سانتی به دستگاه نزدیک می کنم صدای کوئل خیلی بلند تر میشه ضربان بیشتر میشه. ولی نمیدونم چرا بعد روشن کردن دستگاه این نوشته ها میاد که صفحه اول 3 دقیقه و صفحه دوم نزدیک به ده دقیقه باقی میمونه بعدش همه چیز پاک میشه و فقط کوئل کار میکنه . بعد از روشن کردن دستگاه 30 ثانیه طول میکشه تا lcd روشن بشه. آقای safye شما مطمئنید که مشکل سرعت کم و بالا نیومدن از igbt چون خرید دوبارش واسه من خیلی طول میکشه.
چیجوری میتونم igbt رو چک کنم؟
آیا بعد از تبلیغات صفحه اصلی یعنی صفحه کار با miner بالا میاد؟
متشکرم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام
من g1 و g2 را wra و wrb از پیام الکترونیک خریدم و الان نمیتونم آنها رو به مدار وصل کنم یعنی بلد نیستم لطفا طریقه وصل کردنشونه بگید و تو هر کدوم باید چند ولت برق باید باشه واینکه بگید تو پایه هر ایسی باید چند ولت برق وجود داشته باشه و مقدار ولت در ترانزیستور bup314

ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام
من g1 و g2 را wra و wrb از پیام الکترونیک خریدم و الان نمیتونم آنها رو به مدار وصل کنم یعنی بلد نیستم لطفا طریقه وصل کردنشونه بگید و تو هر کدوم باید چند ولت برق باید باشه واینکه بگید تو پایه هر ایسی باید چند ولت برق وجود داشته باشه و مقدار ولت در ترانزیستور bup314

ممنون
دوست عزيز مدل هاي كنور ترو بزار برات پايه هاشو تعيين كنم

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
آقای safye من این کوئل رو به دستگاه وصل کردم وبعد از روشن شدن دستگاه صدای پالس میاد و وقتی یه فلز 10 *10 رو در فاصله 20 سانتی به دستگاه نزدیک می کنم صدای کوئل خیلی بلند تر میشه ضربان بیشتر میشه. ولی نمیدونم چرا بعد روشن کردن دستگاه این نوشته ها میاد که صفحه اول 3 دقیقه و صفحه دوم نزدیک به ده دقیقه باقی میمونه بعدش همه چیز پاک میشه و فقط کوئل کار میکنه . بعد از روشن کردن دستگاه 30 ثانیه طول میکشه تا lcd روشن بشه. آقای safye شما مطمئنید که مشکل سرعت کم و بالا نیومدن از igbt چون خرید دوبارش واسه من خیلی طول میکشه.
چیجوری میتونم igbt رو چک کنم؟
آیا بعد از تبلیغات صفحه اصلی یعنی صفحه کار با miner بالا میاد؟
متشکرم
مشکل:در خروجی کانورتور -5 افت ولتاژ 1.5 ولتی داريد .به علت استاندارد نبودن قطعات دوستان توجه داشته باشین علت پاک شدن نوشته روی دستگاه شما نداشتن خروجی +5 در g2 می باشد اگر اینطور مشکل داشتین سراغ g2 برین:eek:k:

بالا