آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

sharihan

کاربر
2006-11-28
2
0
با سلام خدمت اساتید محترم من یه یخچال فریزر سامسونگ cool tech دارم در اثر سرقت کابل برق محله نوسان شدید کرده . موتور یخچال کار می کند و فن موتور کار نمی کند و زمانی که شاسی درب فریزر را نگه میکنم فن کار نمکند لطفا راهنمای کنید چه چیزهای دراثر نوسان خراب میشود
پیشاپیش تشکر میکنم

mirzayousef

کاربر
2013-02-25
4
1
سلام خدمت دوستان عزیز اولا با تشکر از شما که این فورام خوب رو راه اندازی کردین و اداره می کنید و باعث بالا رفتن سطح علمی دوستان تعمییر کار و افراد عادی می شود. چندی قبل موتور یخچال سامسونگ من سوخت و بعد از مراجعه یکی از دوستان تعمییر کار که بنظر آدم واردی میومد موتور HIGH TECH رو جایگزین کردن.

از دوستان مطلع خواهش می کنم من رو راهنمایی کنند.
1)آیا این موتور جایگزین خوبی برای موتور فابریک هست؟
2) آیا این موتور تولید ترکیه هستش؟
3) قیمت حدودی این موتور و اجرت نصبش چقدر هست؟
4) آیا موتور بهتری جایگزین این برای موتور فابریک هست؟
5) کیفیت این موتور و دوام اون چقدر هست ؟
توضیح اینکه مدل یخچال فریزر بنده سامسونگ SR-L709EV هستش. با تشکر

با سلام حضور حضرتعالی
استاد محترم آیا امکان دارد که بخشهای مختلف یک برد یخچال فریزر نوفراست را برای بنده توضیح دهید؟که برای مثال کدام بخش مربوط به فرمان فن و یا کدام قسمت آن مربوط به ترمودیسک و.... میباشد.
پیشاپیش از محبت جنابعالی تشکر مینمایم.
عباس1953

محمدنور

کاربر vip
کاربر
2014-07-27
34
43
با سلام یخچال فریزر دوو مدل FR-530KT داریم که زمانی به برق وصل میکنیم یکسره موتور و فنش شروع به کار میکنه ولی موتور راه اندازی نمیشه و فن روشنه. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

محمدنور

کاربر vip
کاربر
2014-07-27
34
43
با سلام یخچال فریزر دوو مدل FR-530KT داریم که زمانی به برق وصل میکنیم یکسره موتور و فنش شروع به کار میکنه ولی موتور راه اندازی نمیشه و با یک صدای اضافی متوقف میشه ولی فنش روشنه و کار میکنه. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام یخچال فریزر دوو مدل FR-530KT داریم که زمانی به برق وصل میکنیم یکسره موتور و فنش شروع به کار میکنه ولی موتور راه اندازی نمیشه و با یک صدای اضافی متوقف میشه ولی فنش روشنه و کار میکنه. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

اگه برق رو سر موتور داشته باشی رله و اورلود ایراد داره ولی اگه برق سر موتور نرسه از برد هستش معمولا رله کمپرسور روی برد خراب میشه

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام خدمت دوستان عزیز اولا با تشکر از شما که این فورام خوب رو راه اندازی کردین و اداره می کنید و باعث بالا رفتن سطح علمی دوستان تعمییر کار و افراد عادی می شود. چندی قبل موتور یخچال سامسونگ من سوخت و بعد از مراجعه یکی از دوستان تعمییر کار که بنظر آدم واردی میومد موتور HIGH TECH رو جایگزین کردن.

از دوستان مطلع خواهش می کنم من رو راهنمایی کنند.
1)آیا این موتور جایگزین خوبی برای موتور فابریک هست؟
2) آیا این موتور تولید ترکیه هستش؟
3) قیمت حدودی این موتور و اجرت نصبش چقدر هست؟
4) آیا موتور بهتری جایگزین این برای موتور فابریک هست؟
5) کیفیت این موتور و دوام اون چقدر هست ؟
توضیح اینکه مدل یخچال فریزر بنده سامسونگ SR-L709EV هستش. با تشکر

کمپرسور هایتک کمپرسور خوبیه و میشه جایگزین کمپرسور برندهای مختلف بشه فقط تنها مسئله اینه که اندازه کمپرسور با کمپرسور قبلی یکی باشه
1/4 و 1/4+ این دو کمی با هم از نظر قدرت متفاوت هستند.
اگر این مسئله رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد

محمدنور

کاربر vip
کاربر
2014-07-27
34
43
آمپر مصرفی یخچال تقریبا 10 آمپر بود بخاطر کشیدن آمپر زیاد کمپرسور از کار میافتاد
تعمیرکار که اومده بود گفته بود که کمپرسور سوخته و باید تعویض بشه
خواستم اگه مقدوره بهم جواب بدین که شیوه ی تست کمپرسور چگونه است؟

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
آمپر مصرفی یخچال تقریبا 10 آمپر بود بخاطر کشیدن آمپر زیاد کمپرسور از کار میافتاد
تعمیرکار که اومده بود گفته بود که کمپرسور سوخته و باید تعویض بشه
خواستم اگه مقدوره بهم جواب بدین که شیوه ی تست کمپرسور چگونه است؟

معمولا رله خراب میشه و آمپر دستگاه بالا میره
با یک اهم متر باید سه تا سر سیم خروجی از کمپرسور رو به بدنه بزنی ببینی اتصالی نداشته باشه

بالا