- 2014-01-26
- 516
- 1,356
سلام یه دستگاه با مشخصات بالا برام اوردن که وقتی روشن میشه روی صفحه اول و لگوی اچ پی گیر میکنه کارایی که روش کردم اینه ، زدن سه نوع بایوس مختلف هم از سایت گرفتم هم از بایوس لپ تاپ هم از ارشیو خودم هیچ تغییری نکرد عوض کردن هارد رم سی پی یو . دستگاه رو بدون تمام وسائل جانبی روشن کردم بازم همینه . ای سی بایوس و باطری رو عوض کردم . کلیر کردم . نشد که نشد .
دوتا مورد را باید ذکر کنم اول اینکه مشتری گفته شب دستگاه رو خاموش کرده صبح این طوری شده اما وقتی من بازش کردم نزدیک محل تاچ پد ابخوردگی مختصری دیده میشد که رفعش کردم ، دوم اینکه وقتی به منبع وصل میکنم به جای جران اولیه یک صدم ، سه صدم میکشه و یه صدای صوت خیلی خفیفی از دستگاه میاد نتونستم بفهمم این صدا از کجاست علت جریان کشی چیه راهنمایمم بفرمایید با سپاس فراوان.
دوتا مورد را باید ذکر کنم اول اینکه مشتری گفته شب دستگاه رو خاموش کرده صبح این طوری شده اما وقتی من بازش کردم نزدیک محل تاچ پد ابخوردگی مختصری دیده میشد که رفعش کردم ، دوم اینکه وقتی به منبع وصل میکنم به جای جران اولیه یک صدم ، سه صدم میکشه و یه صدای صوت خیلی خفیفی از دستگاه میاد نتونستم بفهمم این صدا از کجاست علت جریان کشی چیه راهنمایمم بفرمایید با سپاس فراوان.