آی پی امداد
abtahi

سوال: کندانسور سرد و گرم برای اسپلیت فقط سرمایشی

saber.basiry

کاربر
2015-03-06
12
3
از دوستای با تجربه خواهش میکنم بگن آیا از کندانسور سرد و گرم میشه برای اسپلیت سرمایشی استفاده کرد؟

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
سلام اره میشه
فقط باید از روی ترمینال کندانسور سیم مربوط به شیر برقی را پیدا کنی و بهش برق وصل کنی تا روی حالت سرمایشی قرار بگیرد و بعد استفاده کنید مشکلی نیست

saber.basiry

کاربر
2015-03-06
12
3
شیر برقی چه شکلیه و چجوری میتونم از تو یونیت پیداش کنم؟لطفا راهنمایی کنید.تشکر

saber.basiry

کاربر
2015-03-06
12
3
سوال دیگه من اینه که فازی که از یونیت داخلی میاد باید بهش بدم یا یک فاز جداگونه و مستقیم براش بیارم؟
سوال دوم اینکه بقیه ترمینال ها رو چیکار کنم مثلا ترمینال مربوط به موتور فن

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
نحوه کارکرد شیر چهار راهه کولر گازی سرد و گرم و قطعات داخلی آن به شکل زیر می باشد :
شیر چهار راهه که یک شیر برقی می باشد دارای یک بوبین می باشد که با فرمان گرفتن از سیستم کنترل کولرگازی مسیر عبور گاز خروجی از کمپرسور را که در حالت سرمایش به سمت یونیت بیرونی(کندانسور) می باشد را تغییر داده و در وضعیت گرمایش گاز گرم خروجی از کمپرسور را به سمت یونیت داخلی(اواپراتور) هدایت می نماید .
4wayvalve5.jpg

4wayvalve4.jpg
همانطور که در شکل زیر مشخص می باشد شیر برقی چهار راهه با استفاده از فشار گاز خروجی از کمپرسور و هدایت آن به پشت پیستون های داخلی شیر مسیر خروج گاز از شیر را به سمت کندانسور یا اواپراتور تغییر می دهد .4wayvalve2.jpg
از چهار لوله روی شیر چهار راهی لوله تکی به خروجی کمپرسور(DIScharge) و از سه لوله سمت دیگر لوله وسطی به مکش کمپرسور(SUCTION) و دو لوله دیگر به کندانسور و اواپراتور وصل می شوند .
4wayvalve1.jpg

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
باید دو سیم بوبین شیر برقی را نگاه کنی احتمالا یکی از سیم ها امده سر ترمینال نول
یکی دیگه هم امده سر یه ترمینال دیگه برای ارتباط با یونیت داخلی
فاز هیچ فرقی نمیکنه
راستی قبلش مشخصات شیر برقی را چک کنید که ولتاژ ورودی چند هست
مدل کنداسنور و یونیت را اعلام کنید

آخرین ویرایش:

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
3434.jpg
دوست عزیز
این نقشه در حالتی هست که کندانسور فقط حالت سرمایشی داشته باشه
شما باید روکش کندانسور را باز کنی و سیم کشی فن را بررسی کنی و همانطور که تو عکس هم مشخص هست فن با کمپرسور موازی شده

نقشه کندانسور حالت سرمایش و گرمایشی را هم تا ظهر برات میزارم روی سیستم نداشتم

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
452
کردستان
باسلام دوستان گرامی درحالت سرمایش یااگرفقط برای سرمایشی لازم باشه شیربرقی نیازی به وصل برق نداره چون درحالت سرمایشی فقطبافشارگازعمل درفایل زیر راههای شیربرقی رابراتون گزاشتم ان شالا بدردخورباشه مینماید[hide]
z94MuNVxP8BsBV4IHa9PGUAAAAASUVORK5CYII=
[/hide]

بالا