آی پی امداد
abtahi

کمک در مورد امرسان

SHABAVIZ

کاربر
2009-08-05
1
1
با درود به تمامی مدیران سایت

من به تازگی با این سایت آشنا شدم و یک سوال داشتم .

یخچال فریزر امرسان مدل سامی 46 دارم چند روزی است که اعداد روی صفحه دیجیتال اون به هم میریزند و یه پیغامی مثل ارور میده و بعضی اوقات هم به جای عدد دو تا خط ممتد میآد ممنون می شم از اساتید راهنمایی کنند.

با سپاس .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: forghani

roohollah

کاربر
2009-02-04
214
684
با سلام سوال در مورد يخجال امرسان كه در قسمت خود يخجال سرما كم شده و خوب خونك نميكند با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

irantksat

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-11-02
888
6,505
با سلام سوال در مورد يخجال امرسان كه در قسمت خود يخجال سرما كم شده و خوب خونك نميكند با تشكر

دوست عزیز سلام

اگر در قسمت فریزر برفک زده باشد دلیل خنک نشدن یخچال است
و میبایست یخچال را از برق در آورده و تا چند ساعت بگذارید تا یخها و برفکها آب شوند و مجدد به برق زده و استفاده نمایید

nema52

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-10-05
701
4,375
با درود وخسته نباشیدحضور استادین ما یک یخچا ل امرسان سامی 46 داریم بعضی مواقع روشن میشود کامل بازهم خاموش میشود به حا لت اتو ماتیک ایا همین طوری می باشد یا اشکا ل دارد ممنوم اگر راهنمای فرماید

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,131
با سلام روشن وخاموش شدن وکارکردن دلیل بر سالمی آن است .وقتی کار مکند وتولید سرما می شود بوسیله ترموستات سرما به اندازه لازم رسید دوباره خاموش می شود . اگر سرما دارد ویخ می زند مشکلی ندارد واگر طور دیگری است بیشتر توضیح بده تا راهنمایی شوی

roohollah

کاربر
2009-02-04
214
684
با سلام مشکلی در یخچال امرسان دارم که مدام کار میکند وخاموش نمیشود اشکال از ترموستات است؟ اگر هست چگونه عوض میشود و کجای یخچال قرار دارد با تشکر

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام مشکلی در یخچال امرسان دارم که مدام کار میکند وخاموش نمیشود اشکال از ترموستات است؟ اگر هست چگونه عوض میشود و کجای یخچال قرار دارد با تشکر

سلام

ترموستات در سیستم های برودتی وظیفه کنترل دمای داخل دستگاه رو دارن.

شما ابتدا درجه ترموستات رو کم کنید. ببینید خاموش میشه یا نه؟

برای تست ترموستات نیاز به یک اهم متر دارید.

سیم های متصل رو آزاد کنید . با چرخاندن درجه ترموستات باید دو کنتاکت متصل به برق کمپرسور قطع و وصل شود.

اگه چنین اتفاقی نیوفتاد نمونه ترموستات رو ببرید و از روش یکی بخرید و جایگزین کنید.

ترموستات جای بخصوصی نداره همونجایی که عدد نوشته برای کم و زیاد کردن درجه . زیر اون قسمت هستش که توسط یک بالب به داخل یخچال مرتبط هستش.

موفق باشی.

saipa4208

کاربر vip
کاربر
2012-10-27
46
174
دالکی
باسلام خسته نباشی وتبریک سال نو
من برد فریزر بدون برفک امرسان 15 فوت میخواهم راهنمایی کنید کجا گیرم مییاد. با تشکر

محمد1361

کاربر
2013-04-26
71
58
باسلام ایادربرودت یخچال و فریزر کاهشی ایجاد شده؟ایا کمپرسور خاموش وروشن هم میشه؟ایا برودت قسمت یخچال کاهش یافته؟لطفا بیشتر راهنمایی کنید:32000000:

• Like

masoud-haker

کاربر
2013-05-25
6
1
سلام دوست عزیز مشکل شما برد الکتریکی یخچال شما می باشد

• Like
بالا